Nessaftw Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Selam Bir çok markayı denedim şuana kadar ama istediğim özelliklere sahip düzgün bir kum bulamadım bir türlü. İnce taneli topaklaşan kumlardan koku ve uzun süre dayanması yönünden çok memnunum lakin bizim Tekir kedimizin bir patisi var maşallah 45 numara evin içini 1 günde kum havuzuna çeviriyor psikopat. Kalın taneli kum olarak bunu alınca evin içinin kum dolması gibi sorunlardan kurtuluyoruz lakin bu defa da koku 3-4 günde bir yenileme gibi sıkıntılar baş gösteriyor. http://www.hepsiburada.com/liste/alice-kedi-kumu-superemici-7lt-x-4lu/productDetails.aspx?productId=ptpak8693467010754&categoryId=561355&SKU=PTPAK8693467010754 Hem kokuyu hapseden, hem uzun süre dayanan hem de kalın taneli olup evin içini kum cennetine çevirmeyecek bir kum yok mu ? Kristal olanlar ileride kanser vs yaptığı için onlardan da kullanmıyorum artı bizim van kedimiz kristali yiyor sonra serum vs ile uğraşıyoruz. Durum bundan ibaret... Bunu al eve kum dolmaz koku da yapmaz diyebileceğiniz bir marka var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Tuvaletinin etrafına kedi paspaslarından koyarsan kumun dağılmasına engel olursun. http://www.juenpetmarket.com/Product/trixie-kedi-tuvaleti-icin-pvc-kedi-tuvalet-paspasi-45-cm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Trol atayım ufak, şuanki evimde kedi kapısı var, kedi bahçeye mi sçıyor nereye sçıyor bilmiyorum ama evdeki kumu kullanmıyor, çok pratik. ama yağmur yağınca da çamurlu ıslak peti nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Doğal yollardan hallediyoruz diyorsun ha o da güzel :)) nyks said: Tuvaletinin etrafına kedi paspaslarından koyarsan kumun dağılmasına engel olursun. http://www.juenpetmarket.com/Product/trixie-kedi-tuvaleti-icin-pvc-kedi-tuvalet-paspasi-45-cm Daha önce buna benzer bir şey aldık ama hiç fayda sağlamadı açıkçası. Bir miktar kumu tutuyordu ama ev yine kumdan geçilmiyordu. Bunun bir farkı var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 http://www.temizmama.com/bentonit_iri_taneli_kedi_kumu Şunu al geç işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Ben de direk linklediğim değil de farklı bir modeli var. Ama ben yan yana bir kaç tane paspas kullanıyorum. Her birinde biraz daha dökülmüş oluyor patilerinden kum. Yani benim evde çok kum oluyordu paspalarla baya bir rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Ben basedemedim kumlarla. Hele kisin patileri az islansin (terasa fln cikinca) o kumlar topaklasiyor yapisiyor patilerine, hem kendi sinir oluyor hem de bana temizlik eziyeti. Silica en rahati ama seninki de yiyormus onlari :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 http://www.vancatburada.com/ Çok memnunum. Çeşit bol burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 eczacıbaşı - pisi pisi - iri taneli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Şu 3 tavsiyeden 1er tane sipariş ediyorum bakalım umarım istediğim gibi çıkarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Argoel said: eczacıbaşı - pisi pisi - iri taneli direkt bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Silikadan sonra kum resmen hayat kurtarıcı gibi geldi bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 aynen abi, hayatım değişti, kediler içinde aynı şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 niye ki kristal kullanıyorum ben çok rahat geliyor ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 1) pis kalıyor kristal, özellikle idrar çok sıkıntılı, hijyenik değil 2) maliyetli 3) kokuyor 4) temizlemesi daha zahmetli 5) çok hızlı kirleniyor (temizlesen bile, idrardan dolayı) 6) büyük paketlerde bulmak zor atıyorum 3 tane 10kg'lık pisi pisi alıyorum atıyorum dolaba, 2 kedi olmasına rağmen aylarca kafam rahat. maliyet çok düşük. koku yok. temizlemesi çok kolay. kedinin içindeki pisliğe verdiği tepki süresi daha uzun, atıyorum kristalde 1 gün tuvaleti kalırsa 2. gün gidip etrafa yapıyorsa kumda bu 2-3 katı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 ya bana da kumu etrafa çok dağıtıyor gibi geldi, kristali ben haftada 1 direk değiştiriyorum 1 kere temizleyip arada. koku sorunu yok ama kumun odaya dağılmasını nasıl hallediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 süpürerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 onun çözümü yok hatta şöyle söyleyim, kristal o sorunu en az yaşadığın kum türü. normal kumun irisi bile kristalden fazla yayılıyor. özel kum kaplarında böyle pütürlü giriş çıkış noktası oluyor, o bir nebze azaltıyor kedi basarsa, onun dışında ben çıkışına el havlusu koyuyorum, kedi ilk oraya basarsa patisine yapışmış olanlar düşüyor ama 100% efektif değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Biz Akkum'un kalın taneli olanından kullanıyoruz. Pek memnunuz, tavsiye ederiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Önerdiğiniz kumlar ortalama 20-22 TL. Sanki biraz pahalı geldi bana. Ben vancat marka 2 adet 10kg 26 TL ye alıyorum. Pudra-bahar-vanilya kokulu olanlar çok güzel. Gayet memnunum. Burada önerilenlerden Eczacıbaşı pisi pisi kullandım hiçbir farkını göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 VanCat'te iyidir, bir dönem kullanıp memnun kalmıştık. Bu arada Akkum'un fiyatı 18 TL'ye yakındı ancak hatırladığım kadarıyla her yerde yaygın olarak bulunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 souldarkorn said: Önerdiğiniz kumlar ortalama 20-22 TL. Sanki biraz pahalı geldi bana. Ben vancat marka 2 adet 10kg 26 TL ye alıyorum. Pudra-bahar-vanilya kokulu olanlar çok güzel. Gayet memnunum. Burada önerilenlerden Eczacıbaşı pisi pisi kullandım hiçbir farkını göremedim. Temizmama'ya bak, ucuz orda bayağı, iki paket fiyatı o gördüğün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Vancat de temizmama ile aynı fiyata satıyor. Kargo ücretsiz temizmama gib. İkisini de kullandım. Vancat daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Markası değişir ama kristallerden almanı tavsiye ediyorum. Kum çok daha fazla dağılıyor ve kristali süpürmesi çok daha kolay. Ayrıca kokuyu falan daha iyi tutuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 kuzenim silikalı bişiler aldı silikonlu sanırım. bir de tuvalet evi almıştı red kit kapısı gibi girişi olan=) çok rahat ettik valla evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar