Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkish Lira is coming to Steam!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
f3'ün harita bomboş ya, vegas'da heryerde birşey var. en önemli farkı bu ayrıca faction olayı da oyuna derinlik katmış. vegas daha iyi ama gerçek fallout falan değil yani hiçbirisi.
Mesaj tarihi:
insurgency'i merak ediyordum TB'nin review izledikten sonra, 10 liraya düşmüş onu patlattım.

bi de state of decay, normalde benim kalemim değil ama şans vermek gerek.

20 tl all is done, thank you turkish liras.
Mesaj tarihi:
bioshocku aldım lanet olsun.

ne olduğunu bile bilmiyorum olumlu oy patlaması yaşamış, sırf ona baktım aldım hiç bi fikrim bile yok oyun hakkında safdssd
Mesaj tarihi:
Liebe said:

bioshocku aldım lanet olsun.

ne olduğunu bile bilmiyorum olumlu oy patlaması yaşamış, sırf ona baktım aldım hiç bi fikrim bile yok oyun hakkında safdssd

kaçırdım onu ya, sp oyunlara bir türlü elim gitmiyor

state of decay'de sektöre destek amaçlı aldım asd
Mesaj tarihi:
benim fallout tactics hem fallout collection dvd olarak hem de gog'da ama bir de burada mı alsam lol. şirket infilak etmemiş olsaydı keşke.
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

witcher 2 için su uyarıyı veriyor

System Requirements: Requires file system support for files up to 8 GB

ne demek şimdi bu yerim mi yok ram mi eksik ilk defa böyle saçma hata vereni gördüm

birde neden bu kadar ucuz bu ne bit yeniği var

o şey sanırım, 8gb'den büyük dosyaların hd içinde bölünmesi falan gerekiyor bazı hd türlerinde (ntfs, fat 32 vs.) Oyun da diyor ki ben böldürmeyeninden isterim, hard diskinin yazma türü bunu desteklesin. Ask google for moar info.

Edit: işsizlikten google'a da sordum. Steam forumlarında "hd ntfs olarak formatlanmış olsun, fat32 4gb'ye kadar destekler" denmiş. Bu da linki: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2589038
Mesaj tarihi:
"Warning! This product is region-locked and can be activated and played only in: Russian Federation, Ukraine, Belarus, Republic of Moldova, Armenia, Azerbaijan, Georgia, Turkmenistan, Tajikistan, Uzbekistan, Kazakhstan and Kyrgyzstan"
  • Yeni Oluştur...