Seru Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 f3'ün harita bomboş ya, vegas'da heryerde birşey var. en önemli farkı bu ayrıca faction olayı da oyuna derinlik katmış. vegas daha iyi ama gerçek fallout falan değil yani hiçbirisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 GERÇEK FALLOUT BU DEĞİL BİZ BETHESDANIN İKTİDAR OLDUĞU ZAMANLARDA DA NE YAPTIĞINI İYİ BİLİRİZ couldnt resist :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 kill`em all dan sonra metalik çok bozdu abi yha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 New Vegası ek paketleriyle beraber 3 kere falan bitirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 insurgency'i merak ediyordum TB'nin review izledikten sonra, 10 liraya düşmüş onu patlattım. bi de state of decay, normalde benim kalemim değil ama şans vermek gerek. 20 tl all is done, thank you turkish liras. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 breakdown dlcsini almayı unutma bıngıl state of decay için.. onunla sandbox oynayabiliyorsun.. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 bioshocku aldım lanet olsun. ne olduğunu bile bilmiyorum olumlu oy patlaması yaşamış, sırf ona baktım aldım hiç bi fikrim bile yok oyun hakkında safdssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Promenader said: Biyik said: belki bi gün oynarız ehe (oynamadı) Siyasi goruslerin olmasa cok kafa adamsin aslinda. yha neden öyle dedin şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Liebe said: bioshocku aldım lanet olsun. ne olduğunu bile bilmiyorum olumlu oy patlaması yaşamış, sırf ona baktım aldım hiç bi fikrim bile yok oyun hakkında safdssd kaçırdım onu ya, sp oyunlara bir türlü elim gitmiyor state of decay'de sektöre destek amaçlı aldım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 saçma sapan bir yığın oyun aldım ne olduğunu anlamadım lanet olsun ytl+hallowen+enpara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 gaben'e baklava yerine kabak tatlısı yollayın. ohh üstüne de tahinle fındık, mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 ohaaaaaaa fallout tactics bildiğin 4.5 tl... nasıl alınmaz ki lan bu şimdi.. pffff boş yere para harcıyoruz hdsufhuah http://store.steampowered.com/app/38420/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 benim fallout tactics hem fallout collection dvd olarak hem de gog'da ama bir de burada mı alsam lol. şirket infilak etmemiş olsaydı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Abi adama mail atalı 15 gün oldu bin dolarlık baklava yollucaz diye hala yollamadınız mı? Ahahah çkü şişecek şişmanın yahu ayıptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 van helsingler eğlenceli mi? değermi harcanan vakite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 van helsing iyi gibi de fps yerlerde bende, var mı aynı sorunu yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Ilkini sevmemistim ben pek. Ikinciyi bilmiyorum hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 1.si güzeldi ama bence 2.sini alacak kadar değil. hack & slash seviyorsanız ve co-op oynayacaksanız alın ama. gayet güzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 co-op oynamayacaktım. Tek tabanca takılırım diye düşündüm. Malüm online olan diablo, poe, marvel heros vs. çok fazla grind istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 dreagloth said: van helsing iyi gibi de fps yerlerde bende, var mı aynı sorunu yaşayan? var optimizasyonu bir tuhaf van helsingin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 NolaxThensbane said: witcher 2 için su uyarıyı veriyor System Requirements: Requires file system support for files up to 8 GB ne demek şimdi bu yerim mi yok ram mi eksik ilk defa böyle saçma hata vereni gördüm birde neden bu kadar ucuz bu ne bit yeniği var o şey sanırım, 8gb'den büyük dosyaların hd içinde bölünmesi falan gerekiyor bazı hd türlerinde (ntfs, fat 32 vs.) Oyun da diyor ki ben böldürmeyeninden isterim, hard diskinin yazma türü bunu desteklesin. Ask google for moar info. Edit: işsizlikten google'a da sordum. Steam forumlarında "hd ntfs olarak formatlanmış olsun, fat32 4gb'ye kadar destekler" denmiş. Bu da linki: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2589038 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 state of decay güzelmiş oynatıyo. Biraz kolay geldi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 şimdi beyler witcher 3 g2a.com da ruslara özel 12$ ben bu oyunu nasıl alırım alırsam kullanabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 "Warning! This product is region-locked and can be activated and played only in: Russian Federation, Ukraine, Belarus, Republic of Moldova, Armenia, Azerbaijan, Georgia, Turkmenistan, Tajikistan, Uzbekistan, Kazakhstan and Kyrgyzstan" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 o zaman steam az indirim yapsın lan ne bu 80tl 50 falan olsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar