NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 witcher 2 için su uyarıyı veriyor System Requirements: Requires file system support for files up to 8 GB ne demek şimdi bu yerim mi yok ram mi eksik ilk defa böyle saçma hata vereni gördüm birde neden bu kadar ucuz bu ne bit yeniği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 GONDARCENGIZ said: 4 tane oyun aldım valla bütün fakir oyunlarını topluyorum fgjfgj ne aldın lann tantunici bizdede söyle bizde alalım.. - how to survive + dlcs - state of decay + dlc - rochard aldım şimdiye kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Oyunların tek tek fiyatı: 7,60 Paket fiyatı: 26,00 TL steamın kafa iyi sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Prison Architect %75 gördü mü hiç? %66'da alsam mı almasam mı kararsız kaldım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 https://steamdb.info/app/233450/ şuradan bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 alırken dikkat edin penumbra 3.6 lira, penumbra + expansion 3.6 lira falan öyle oluyor arada :) bu arada TL + indirim, ciklet fiyatına oyun alıyoruz şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 csgoda halloween teması var neden indirim yapmamışlar :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Alınmalık ne var indirime giren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 cidden ya halloween sale'e tıklayınca çıkan oyunlar mı var bi? ne anladım ben. he orada baya varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 alınmalık hiç bir şey göremedim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 devamı gelir mi acaba bu indirimlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 darksiders how to survive they bleed pixels ce dungeon defenders sir you are being hunted alabilirim belki ucuzundan, var mı önereceğiniz böyle 5-10 liraya 2 gün eğlendirecek bir şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 brutal legend how to survive+dlc witcher 2 prison architect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 hack 'n' slash seven bunu alsın,acayip zevk aldım oynarken.Mal gibi 2 gün önce aldım, 11 lira zarardayım ama değdi sdadasf http://store.steampowered.com/app/272470/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Belki walking dead sezon 2'yi alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Bu How To Survive gözüktüğü kadar iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 hobbesvari survival oyunlar da coştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 enpara ile alayım dedim boacompraya yönlendirdi , şu ibana sen parayı yatır biz bir ara bakarız diyor. niye direk ödeyemiyoruz ki. eft saati de geçti meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 20 dolares harcidum yiter dahada harcimum bu halloween Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 mahoolmez said: enpara ile alayım dedim boacompraya yönlendirdi , şu ibana sen parayı yatır biz bir ara bakarız diyor. niye direk ödeyemiyoruz ki. eft saati de geçti meh. visa diyecektin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Önerilerim Witcher 1 & 2 Transistor Prison Architect Fallout tüm seri elbette Ha bi de Don't Starve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 infinit+season pass aldım 22,5 e. boğaparasına yolladım parayı garantide hesapları varmış o nedenle eft e ve mesai saatleri arasında işlem yapmaya da gerek kalmadı. yalnız mail trafiğini incelediğimde işlemin onaylanmasının da 3 saati aldığını belirtmem gerek. Belki bu saatler daha rahattır ya da mesaileri tamamen bitmiştir emin değilim. 12-21 arası canlı destekleri var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 visa olarak almak için iptal edecem edemiyorum , hesaba da eklenmiş oyun. gift olarak alıp ticket atayım olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Kayda değer neler var indirimde? Şu güzelim "kritik indirimler" kısmını kaldırmışlar galiba, tıklayınca yüzlerce indirimli oyun çıkıyor, teker teker bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 NolaxThensbane said: how to survive+dlc bunun hangi paketini alsam iyi olur acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar