Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 6. Hafta :: Galatasaray - Fenerbahce | 18/10/14 19:00

valequenta

Öne çıkan mesajlar

aquila said:

adam 85 dakika bekledi, bu kekolar belki bisey yapar mi acaba diye, bakti bisey olmuyo, TAK!

uzun süre kime pas atcak diye düşündüm de sonra adam önceki attığı paslarda ne olduğunu hatırladı ve atmadı.

burak da resmen zırlıyor pas atmadı diye. yani kulüp yöneticisi olsam, teknik direktör olsam böyle şeylere izin vermem. dışardan çok net gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

allahsız ya ne gol attı, ikisi de bağıra bağıra geldi vurdurulur mu abi o adama rahatça öyle. aynı bizim oynamadan alex sayesinde kazandığımız maçlara benzedi, iki tarafa da gidebilirdi maç sneijder sayesinde cimboma geldi. o ilk golü de mert olsa kalede yemezdi muhtemelen, artık volkan yetemiyor son olaylar, sakatlıklar falan çok düşürdü performansını. artık ufaktan merte yol açma vakti gelmiş. ikinci golü de bütün volkanlar toplansa çıkaramazdı :D maçın hakkı beraberlikti.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Yorumcuları zaplıyorum. Bu Sinan Engin BJK'lı değil mydi? Neden bu kadar üzülmüş? Ne zaman en hasosundan Fenerli oldu bu adam böyle ya? Sinir oldum hırtoya.

Bu derece dengesiz değildi bu adam, Rasimin garipliklerine bile itiraz ediyordu ilk başlarda, sonradan Rasim gibi saçmasapan bişeye dönüştü onunlan düşe kalka.
AhmetÇakar bi nebze eh işte, ama diğerleri şaklaban o programda ve şov yapıyorlar danışıklı dövüş hep
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...