Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Liebe said:

bu anlamlı haftada selamımızı göndermeyi unutmayalım :(

http://www.aktifhaber.com/d/other/rabia.jpg

Küfürbaz ırkçı emreden mi alıştınız sizde?
Mesaj tarihi:
O zaman detaylı yazayım;

FT klasik 2002-2003 sonrasını yaptı. Yine bir başarıdan sonra yine beceremediği transferlere kalktı. Hamit, Yiğit, Ceyhun, Baytar'ın sözleşme uzatılması, Aydın'ın geri gelmesi vs...
Ben çok net Aysal-FT'ye kızıyorum ama Aysal'a daha uzun paragraf açarım. Bu kötü gidiş Prandelli'nin gelişi olan birşey değilki zaten 2 senedir geriye gidiyordu kulüp.
FT'nin ilk senesi dışında bir tane düzgün GS transferi söyleyin bana. Onları da zaten Darkrider yazmıştı Tarık Batgün (öyle miydi) ve ekibi yaptılar diye. Sneijder-Drogba ikilisi de bence abartılı ve bu takıma gereksiz lüks olan şeylerdi ama oyuncuların kalitesi elbette belli bir seviyede.

Maaşlar, ödenen ücretler dengesine bakıldığında rezalet bir durumda takım. Ama yerlilere bu kadar şişik kontratlar bağlanmasının sebebinin Aysal olduğu kadar FT olduğunu da düşünüyorum. Hani yabancı sınırlaması diyoruz, eminim BJK'nin toplam ödediği para bizim yarımızdır.

Tek tek postları çıkaramayacağım ama şu 2 senede defalarca yazdım heralde ama perşembenin gelişi belliydi. Şu an dibi vurdu takım, bu noktada iyi olan şey, daha da dibi vuramayacağına göre, birşeyler değişecek. Ama bu yeniden toparlanma kolay olacak gibi durmuyor..
Mesaj tarihi:
FT oynattığı süre içerisinde başarısız oldu diyen yok ki. Ben adamın beceremediği transferleri, yerlilere bu kadar şişik kontratlar verilip, gidip saçma sapan adamlara verilen kaynaklara kızıyorum.
Bunun aynısı 2002-2003 sonrası oldu. O zaman tek fark o 2 sene başarılı da olamamıştı.
Bu arada 2. kez gruplardan Mancini çıkardı. FT olsaydı ben GS'yim heryerde atak oynarım diyip Juve'den 3 yiyip gelirdi orada..
Mesaj tarihi:
Ya rakamlar çok anlamlı değil. Ne biliyim şampiyon olup çok iyi oynadığımız sene 4 atmıştı Antep içeride. Ama o maça özel birşeydi herkes farkındaydı olayın, bu sefer durum rezalet ama düşüş zaten başlayalı çok olmuştu.

FT bir kenara, yönetimdeki şu amatörlük ve hatalardan sayfalarca yazılır ya neyse.
  • Yeni Oluştur...