Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 sabahtan beri bi halsiz falan, nefes alış verişte çok zorlanıo gibi. yemekte yemedi hiç. nöbetçi veterinere götürücezde, nedir ne değişdir patilere bi sorim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 dur küreyi silip bi bakayım nesi varmış kedinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 hiç buralara yazmakla bakmakla falan vakit kaybetmeyip götürmen gerek. nefes almakta zorlandığını farkettiğin an götürmen lazım bence. burada birisi "asprin ver geçecek" dese gidip asprin mi alıcan? hayır. yine veterinere götürücen di mi. O zaman direk götür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 geçmiş olsun hemen götürün veterinere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Anamnezi sadece halsizlik ve zorlu nefes alma.Veterinere götürün baksın:aşsı varmı,ateşi varmı,ishal vs varmı,zehirlenebileceği birşey yedimi,tüylerimi kırışıkmı,yaralandımı son birkaç gunde,kulak veya gözler normalmı,mukozalar nasıl,akciğer sesleri nasıl,kalp atım sayısı nedir?Hala sonuç alamazsa kan degerlerine bakar meslektaşım.Büyük ihtimal enfeksiyon geçiriyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Geçmiş olsun, yorum yapmak zor. Veteriner ne diyecek bakalım. Kısa sürede iyileşir umarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 bişeyi yokmuş gözleme devam dedi yaw :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 hasta değilse bogazına birşey yapışmış olabilir, yaprak, naylon poşet parçası vb bilimum şey çıkardım kedilerin bogazından hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Benim kedimde 2 hafta boyunca neredeyse ne yese kustu telaş yaptım deli gibi. Veteriner hiç bir şey bulamadı. Röntgen bile çektik bir şey mi yuttu diye. Ama mevsim değişimlerinde bazı kediler hassas oluyor dedi. Şimdi düzeldi bir şeyi kalmadı. Umarım bu tür bir rahatsızlıktır ve geçer hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 YOK abi bişeyi yokmuş, bize naz yaptı herhalde. veterinere götürünce mıccık gibi oldu yeminlen. Geldi eve kudurdu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Araya bi 100 kaat sıkışmıştır onu veterinere verince sen rahatlamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Aynı şey benim kedilerden birine oldu dün. İp yemişti önceden, ameliyat olmuştu koca götlü. Aynı belirtiler oldu; bolca kusma, kaka yapmama falan. Dün götürdük veterinere. Antibiyotik, vitamin, ateş düşürücü, mide düzenleyici enjekte ettiler, ultrason, röntgen falan çekildi. Bu sabah sıçmış mivk mivk geldi uyandırdı. İnsan rahatlıyor tabi ama olan 500 liraya oldu sdfsfd İki gün daha sürecek tedavisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 ananız babanız olsa çok para diye özel hastaneye götürmezsiniz.. asdf neyse geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Kedilerin SSK'sı vardı da biz mi yaptırmadık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Suark said: YOK abi bişeyi yokmuş, bize naz yaptı herhalde. veterinere götürünce mıccık gibi oldu yeminlen. Geldi eve kudurdu falan. kedileri dışarda dolaştırmıyosunuz değilmi. evde otur otur depresyona girmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 neutrino said: Aynı şey benim kedilerden birine oldu dün. İp yemişti önceden, ameliyat olmuştu koca götlü. Aynı belirtiler oldu; bolca kusma, kaka yapmama falan. Dün götürdük veterinere. Antibiyotik, vitamin, ateş düşürücü, mide düzenleyici enjekte ettiler, ultrason, röntgen falan çekildi. Bu sabah sıçmış mivk mivk geldi uyandırdı. İnsan rahatlıyor tabi ama olan 500 liraya oldu sdfsfd İki gün daha sürecek tedavisi. aynısı bizimkine oldu kumaş yiyodu bi ara. tuvalet yapamayıp kusuyo, halsiz fln. ama ilaçla kurtardık. ilaç düzeltmese ameliyat olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 deadwoll said: Kedilerin SSK'sı vardı da biz mi yaptırmadık? keşke şöyle bişey olsa ya. bizim sigortamızdan falan faydalansalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar