Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedimiz hasta :/

Suark

Öne çıkan mesajlar

Anamnezi sadece halsizlik ve zorlu nefes alma.Veterinere götürün baksın:aşsı varmı,ateşi varmı,ishal vs varmı,zehirlenebileceği birşey yedimi,tüylerimi kırışıkmı,yaralandımı son birkaç gunde,kulak veya gözler normalmı,mukozalar nasıl,akciğer sesleri nasıl,kalp atım sayısı nedir?Hala sonuç alamazsa kan degerlerine bakar meslektaşım.Büyük ihtimal enfeksiyon geçiriyordur
Sosyal ağlarda paylaş

Benim kedimde 2 hafta boyunca neredeyse ne yese kustu telaş yaptım deli gibi. Veteriner hiç bir şey bulamadı. Röntgen bile çektik bir şey mi yuttu diye. Ama mevsim değişimlerinde bazı kediler hassas oluyor dedi. Şimdi düzeldi bir şeyi kalmadı. Umarım bu tür bir rahatsızlıktır ve geçer hemen.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı şey benim kedilerden birine oldu dün. İp yemişti önceden, ameliyat olmuştu koca götlü. Aynı belirtiler oldu; bolca kusma, kaka yapmama falan.

Dün götürdük veterinere. Antibiyotik, vitamin, ateş düşürücü, mide düzenleyici enjekte ettiler, ultrason, röntgen falan çekildi. Bu sabah sıçmış mivk mivk geldi uyandırdı.

İnsan rahatlıyor tabi ama olan 500 liraya oldu sdfsfd İki gün daha sürecek tedavisi.
Sosyal ağlarda paylaş

neutrino said:

Aynı şey benim kedilerden birine oldu dün. İp yemişti önceden, ameliyat olmuştu koca götlü. Aynı belirtiler oldu; bolca kusma, kaka yapmama falan.

Dün götürdük veterinere. Antibiyotik, vitamin, ateş düşürücü, mide düzenleyici enjekte ettiler, ultrason, röntgen falan çekildi. Bu sabah sıçmış mivk mivk geldi uyandırdı.

İnsan rahatlıyor tabi ama olan 500 liraya oldu sdfsfd İki gün daha sürecek tedavisi.

aynısı bizimkine oldu kumaş yiyodu bi ara. tuvalet yapamayıp kusuyo, halsiz fln. ama ilaçla kurtardık. ilaç düzeltmese ameliyat olacaktı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...