Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 arada ben başka bir serisini mi kaçırdım hiç te hatırlayamıyorum ne oldu diye. En son ne va rne yok toplanmış bahamuta dalmıştı. jean d'arc vardı bizim şövalye ve hırsız vardı sonra gitti mi bunlara ne oldu hatırlamıyorum hiç. Yeni seriye bir anlam veremedim pek alakası yok eskisiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 o olaydan 10 yıl sonrasında geçiyor diye anladım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 bu güzel ya baya. animasyon, kurgu falan akıyor yani. eski serinin devamı direk bundan başlanırsa olmaz gibi. 10 sene geçmiş o sırada demonları zincire vurup, godları banishlemiş işte insanoğlu. bütün karakterler var yine. azazel baş antagonistlerden biriydi mesela, şimdi underdog prince zuko olmuş. goofinesslığı azaltıp, grimdark hale getirmişler biraz ama favaro dönünce dengesini bulur yine. myanimelist 24 bölüm olacak diyor birde bakalım. tek zayıf noktası amira'dan sonraki mc kız biraz zayıf kalmış gibi. op'de sanji'nin azması gibi comedic relief kalacak şeyi direk plot device yapmışlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Favarosuz hiç çekilmiyor cidden, çok yavan. Gerçi Favaro varken de o hiç çekilmiyordu, aşırı cıvıktı. Ama böyle ortada kaldım işte :p Neyse dönsün, eski hali daha güzeldi. Adı geçti neyse ki, birkaç bölüme döner herhalde. Yalnız cidden Amira ne oldu? geçen sezon spo Finalde ne olduğu belirsizdi galiba, tam hatırlamıyorum. Bahamuta sacrifice etmişlerdi ama sonra bişeyler yapmışlardı filan, ne olmuştu? Bu kız onun reenkarnasyonu filan çıkar mı? Karakter filan olarak bayağı benziyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 net en iyi ya bu sezon, attack on hype'ı saymazsak. eleman 4.murat çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Son bölümle birlikte Favaro geri döndü. Bu sezon Berserk hayal kırıklığı ama Shingeki no Bahamut gayet iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 yeni ed çok eğlenceli. birde nina nın nenesi çok iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Dragonfire said: bunu anlamadım. amblem bi yere referans mı? favaro gene kayıpları oynuyor. serinin önüne geçmesin diye iyice harcadılar güzelim karakteri. şapşik karakter sınırına takıldı herhalde nina varken. kaisar'in "neden ama?" şeklinde 1.bölümden beri screentime yemesinden baymıştım. neyse onu biraz azalttılar. goku nine iyiydi haha. onun dışında baya iyi her zaman ki gibi. top quality animasyon, karakter, kurgu, high fantasy hikayesi gayet iyi. cygames parayı bastırmış. ama fazla meme, klişe anime bullshitleri yok diye pek hakedilen ilgiyi görmüyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 3 hafta yokmuş bu peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 cok iyiymis bu. amira, cerberus, d.jannu'yu falan gorunce bi garip oldum. amira sen nasil bisiysin ya, gacha tanrilarina dua ediyorum legfestte yuzume gulerler insallah dinimiz amin. http://www.youtube.com/watch?v=qroMbCwO5UI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 http://danbooru.donmai.us/data/__amira_granblue_fantasy_shingeki_no_bahamut_and_shingeki_no_bahamut_genesis_drawn_by_kakotomirai__87c019b1764956cfd4fbd7355f4861eb.jpg ilk sezonun ilk bölüme bakıp devam etmemiştim cıvık favaro yüzünden ama granblue fantasy'de amira'yı çektikten 3 ay sonra farkettim ki aslında cygames'in önceki oyunu rage of bahamut'tan alınma amira ve jeanne d'arc gibi karakterler, tekrar döndüm izledim. çok da güzel yapmışlar. amira ve jeanne yetiyor zaten baştan sona. amira'nın oyundaki animasyon, replik ve kıyafetlerini direkt anime'den almışlar, süper oldu benim için burada seyretmek her gün oynadıktan sonra. ikinci seriye de demin başladım, hadi bakalım. http://danbooru.donmai.us/data/__jeanne_d_arc_and_lavalley_shingeki_no_bahamut_and_shingeki_no_bahamut_genesis__46d0f97534fba12ad03b20fc00ee7d6f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Ikinci seri tirt ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 eğlenceli ya dragonfolk falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 ikinci seri de güzelmiş, hatta mc'nin değişmesi ve jeanne'ın screen-time artışı gibi bazı açılardan daha da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 2.seri net daha iyi 1.'den. 24 bölüm diye temposu düşük biraz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=t84bfWSX27o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 ördek çok iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 süper gidiyor. 21 jannu-san nihayet geliyor yargılamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Haftaya final, ayrıca; kaiser ne yaptın sen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 23 alessand çok güzel belasını buldu pis herif ya. keyser sen ne yaptın cidden ya. :( jannu-sama çok güzel dayak attı ama, bütün sezon bunu beklemiştim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 final bitti bu da. güzel olsada kayser e üzüldüm. birde zombi yapmış ya. Köy dolusu dragon var alıp bahamuta saldırmamaları da ilgiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 24 final nukelediler ama bahamut'un öfkesi dinmez, cygames onun olduğu oyunları devam ettiriyor zaten devamını çekerler umarım. giderek güzelleştirdiler. en sonda körler sağırlar, birbirini ağırlar oldu tam lol. neyse nina'nın gönlü oldu en azından, sevdim onu başrol olarak. keyser harici başka kayıp olmadı, onu da yarı resledi gibi rita. güzel bitti, bir bölümde de iyi bağladılar herşeyi. çok sevdim baştan sona, hatta amira'yı da görmek bonus oldu. o da geri dönebilse keşke. dragonfire ben de neden zombi yapmadı diye düşünürken son anda gösterdi, neyse daha özene bezene yapmış. gene de yazık oldu ama "ölüm bir başlangıçtır" oldu keyser için, tümden gitse çok üzülecektim. :p ejderler geçen sefer saldırmışlar işte ölmüş babası nina'nın. gene birşey yapamazlardı gerçi. ssr karakter kodu koymuşlar granblue fantasy'e nina için virgin soul blu-ray'ine, #1 olur gene satışlarda ehu. gruptaki yakışıklı erkekler (erkeklerin etkileme derecesini tierlere ayırmışlar lol) onu buffladıkça ejdere dönüşebiliyor ahah. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar