Ren Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 şimdi mantık olarak eğer kız başkaları ile flörtleşiyorsa falan yeterince iyi değilsiniz demektir o yüzden kıskanmak eve kızı kapatmak oraya buraya gitme demek yeto işi ama ulan flört dönemini atlatamadan ayrı şehirlerde olmak ne zormuş hele bi de soru işaretli ilişkiyse akşam simidinden korkuyorum olm nasıl kuğl olcaz geniş olcaz dönerse senindir döneminde nasıl davranacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 imkan varsa git gör yoksa kafayı yersin panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 mayonez gargarası denip gülünecek ama sormuş bulundum artık edie: gideceğim lan da ay da bir falan gidilir işte, karı sosyal, çok fena durumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 sen de başkalarına yazılacan, akacan, göbek deliğinden zeytin yiyip leğen kemiğinde batak oynayacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 olay bu kadar sorunluysa baştan fail zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 bu arada nick-topic uyumu da subliminal mesaj tadında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 daha sevgili olmamışsın neyin tribi bu. velev ki gitti orda bi tane hasan buldu zevk pompası olarak. bir şey kaybetmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 kız ginaly gibi biri ile aynı ortama girse sıçtım işte tren kullanan yok olm uçuyor millet LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 kalıcı uzun mesafe ilişkisi sanırım. zaten gg. ben kısa süreliğine gitti diye varsaydıydım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 şehirler ayrıysa niye kasıyon ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 kız güzel mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 özet. saçma sapan online tanışıldı. haziranda başladı muhabbet. bir iki ay falan yazışıldı. kız hoşlanıyorum deyince. LAN? galiba ben de hoşlanıyorum oldum. buluşuldu. hoşlanıldı. 2 hafta sonra kız gitti 5 saat mesafeye. kalabileceği environment mevcut değildi dur diyemedim. gitmesi gerekliyken benlen görüş diye trip attım. eeh tatava yaptın dedi sie dedi ben de sie dedim tatile gittim. havadan sudan arkadaşken özledim dendi. tekrar görüştük. yakınlaştık. şimdi böyle iplikte taklıyoruz hafif canım cicimli. işin kötüsü bu sefer ben baya hoşlanmaya başladım. kız elit ve güzel. sanırım tamamen boku yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 elitse işin zor o yüzden çingene kız arkadaş tercihim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 hep dedikleri gibi kucuk suprizler yap..kendini ozlet..entellektuel acidan besle...mesela guzel bir kitap al 2 tane..birini ona yolla..sonra tacize basla..surasini okudum ne guzeldi filan.. konusacak ortak seyleriniz uzaktan da paylasabilecek seyleriniz olsun.. bir fikir sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 ginaly said: bu arada nick-topic uyumu da subliminal mesaj tadında. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 2 haftada bir ugra takil don geri. onun disinda normal hayatina devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 ginaly said: bu arada nick-topic uyumu da subliminal mesaj tadında. ahahahaha süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 kız seni fockbuddy yapmış haberin yok dostom lazım olduğunda bi özledim çekiyo direk kucağa düşüyosun ginalynin dediği gibi kendi ortamında işine bak sen, kız ses ettiğinde "yakınlaş" olsun bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 ginaly said: bu arada nick-topic uyumu da subliminal mesaj tadında. Su efsane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 ginaly said: sen de başkalarına yazılacan, akacan, göbek deliğinden zeytin yiyip leğen kemiğinde batak oynayacan. ulan dün anlamamıştım şimdi anladım sdgdfgfdafdsagd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 ekmeği illa fırından almak zorunda değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 evde kendin yoğur hamuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 ginaly said: sen de başkalarına yazılacan, akacan, göbek deliğinden zeytin yiyip leğen kemiğinde batak oynayacan. bunu yap ben de şimdi bakkala gidip zeytin alıcam canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 @ginaly reyz yine ben burdayım demiş. ahahah panpa 5 saatlik mesafe ayda 1 defa gereksiz çaba, boşa masraf. tel, nette zaman geçirmekten bıkacaksın artık. o yüzden yol yakınken fazla kaptırma yüzeysel takılırsın. (off yüzeysel) kaybetme korkusu oluşmuş sen de anladığım kadarıyla, bunu yanındaki başka hatunlarla eğlenceye çevirmen lazım. yalnız hatun efsane kıskanç olabilir, ters tepme olasılığı yüksek, iyi tanıman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 kız aklından ne geçiyorsa yapacak. sen de yap, sonra bakirmiş gibi elinden tut. türk kızı gibi davran olm. gecesine mayonez gargarası yapan kız sabahına "Ah vedasında aklımı yitirdiğim adam.. Gel ve yalancı çıkar tüm umutsuzluklarımı.." yazıyor facebook'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar