Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Aralık geldi hala içime atıyorum ama o tarihte yepyeni bir sayfa açacağım. Bu şekilde gitmez cidden eriyorum üstelik dört bir taraftan saldırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Yine başladı herşeyin ters gitmesi. Maddi sorunlar yetmiyomuş gibi şimdi mahkeme çıktı başıma, karşı tarafın avukatı gizli ihbarı yapanın ben olduğumu bulmuş, hoca efendi başıma cinlerini salıcakmış, kontak kurduğum ne kadar insan varsa hepsine zarar vericek şekilde davranıcakmışım falan. yok ya, allah kesin belamı vermiş benim. valla. çok yaşamam, yakında kalp çıkar,kanser çıkar kesin bişey bulur beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 canım nesquikli sıcak süt çekti ama evde ne nesquik var ne de süt şu an nesquikli sıcak süt içseydim gerçekten çok mutlu olucaktım neyse yarın sabah ilk iş gider bi günlük süt bi de en ufağından bi paket nesquik alırım, yaparım nesquikli sıcak sütümü içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 *kendine sitemli, melankolik ileti* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Saeros said: canım nesquikli sıcak süt çekti ama evde ne nesquik var ne de süt şu an nesquikli sıcak süt içseydim gerçekten çok mutlu olucaktım neyse yarın sabah ilk iş gider bi günlük süt bi de en ufağından bi paket nesquik alırım, yaparım nesquikli sıcak sütümü içerim. keywordüne sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 hayat bana zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 oha unuttum ben onu ya, dur gideyim alayım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Theridone said: hayat bana zor. yav hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 günlük günlerden BİM di yine bugün. yeğenlere abur cubur için alışverişe indim, markete. kendime de light ekmek alıyodum sabah kahvaltıda falan iyi oluyordu. her zaman alışveriş yaptığım markette bitmiş, hemen 100m ötesinde de BİM var dayanamadım bi göz atayım dedim. BİM den içeri adım atarken o kapıdaki itiniz yazısı, kapıyı ittiğinizdeki 'tık' sesi, kapının kapanışındaki 'çıkırt' sesi insanda büyük bir huzur uyandırıyor. içeri girdiğinizde rafların olmayışı, ürünlerin göz hizasında ya da daha altta oluşu size bir nevi kolaylık kazandırıyor. ürünler iç içe geçmiş, bir ürünün fiyatı başka bir yerde yazıyor ucuz olduğunu düşündüğünüz için fiyatlarına da bakmıyosunuz aslında. sadece light/ kepekli ekmek almak için girdiğim BİM e aylık alışverişini yapan memurlara evrilmiştim. gözüm hemen cezeryelere ve sütlü tatlılara takıldı. hızlıca hepsinden 1 er tane aldım. ekmek vitrininde ise katmer yazan hamur işi ilgimi çekti. oldukça yağlı ve kalori yönünden zengindi dayanamadım ve ondan da aldım. evet günlük total de 5 tl yi geçmemesi gereken bir alışveriş, 75 TL gibi bir rakama ulaşmıştı. ve günlerden yine BİM di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Askerliği erteledim ama bilmiyorum, bir sene içinde başka bir işe başvurmam herhalde. Bir sene sonra nerede olurum hiçbir fikrim de yok zaten, artık karambol değil düzgün planlı bir iş olsa fena olmaz cidden, ama o da büyük olasılıkla Ankara gibi. Bir de saçların çok güzel, sen de öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 sevgili günlük. kadınlarla çalışmak gerçekten zor. böyle aptal bir ayrımcılık ve genellemeye varmayayım diyorum ama olmuyor. neden böyle be günlük. ufak tefek hesapları bıraksalar gül gibi geçinecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 vivavale said: evet günlük total de 5 tl yi geçmemesi gereken bir alışveriş, 75 TL gibi bir rakama ulaşmıştı. ve günlerden yine BİM di. ankarada şunun macromarket versiyonunu yaşadım hep, orası da ayrı ütopik bir yer, alışveriş sepetini bir görevli veriyor size, poşetlemeleri ayrı görevli yapioyor, sepetten başkası banda koyuyor, sizin tek yapmanız gereken para harcamak. hal böyle olunca 75'in yanına 1 daha koyuyorsun oluyor 175 ama içki reyonuna uğramadan olmaz, aaa evde jameson bittiydi derken o 1'i 2 yapıyorsun sonra fiks eve geldiğimde fişi topluyordum tekrardan bu kadar tutmuş olamaz diye. Lanet fiş her seferinde doğruydu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 istanbul macro da hiç öyle görevli fln yok ama ya oldu mu şimdi :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Makrocenterdan bahsediyor senko. Kendisi zengin bebesi ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 abi ok ben de aynı yerden bahsediorum alla alla :D hatta Ankara'ya gittiğimde "anaa burada macro mu açmışlar lel, iyi bari alışveriş yapacak düzgün yer" dediydim. ama mesela kanyon macrocenter da hiç görevli fln gelip yardım etmio valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 macrocenter'mış aynen angarada'ki tenha idi ondan yardım ediyorlardır, kanyondaki vıcık vıcıktır hangi görevli kime yetişsin orda artık bohem bohem tüm alışverişimi cihangirden yapioyor, ünlülerle mankenlerle kahvemi içiyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 yav hehe. görücem kartal a taşınırsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 dünün angara bebesine bagh hele melih başgana söylerim alır kütüğünü gerisin geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 arkamda çukurcuma ahalisi ve tarlabaşı gençleri var artık bu arada çukurcuma çok fantastik bir yer hakikaten, 2.el dükkanı işleten işid militanı'nın dükkanının yanında salvador dali çakması görüntüsü ile sergi sahibi adamın yeri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 lel varsa şekliniz eltes güneşi migrosa bekleriz. çıkışta gasp edilmeden evine varabilene indirim kuponu veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 NolaxThensbane said: dünün angara bebesine bagh hele melih başgana söylerim alır kütüğünü gerisin geri onun kütüğü ben rezerve ettim asldsaljk yani ist-ank mübadele yaptık diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 MrLevie said: lel varsa şekliniz eltes güneşi migrosa bekleriz. çıkışta gasp edilmeden evine varabilene indirim kuponu veriyolar. hmmps ümraniye'nin yükselen yıldızı elteş güneşi. ne işin var olm oralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 senko said: hmmps ümraniye'nin yükselen yıldızı elteş güneşi. ne işin var olm oralarda glow3 teyim olm ben. işime 6km. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 abi e-devlet şifresi aldım çok heycanlıyım. sisteme ilk defa giriş yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 glow3 güzel site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar