Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 bu kadar kötü haber nasıl toplanabildi bir güne aklım almıyor. canım abim, meslektaşım, mesleğimden çok kişinin gıpta ettiği adam sebebi bilinmez durumla, bilinçli gittiği hastanede solunum yolu aspirasyonu sonucu beyin ölümü gerçekleşti, hasta arasında arkadaşımın babasını kaybettiğini öğrendim, yetmezmiş gibi iş arkadaşımın düğün gecesinde kollarında teyzesinin beyin kanaması geçirip uyutulduğunu duydum. şu an gözyaşlarımı yalnız kaldığım zamanlarda akıtıp yapmak istediklerimden kaçarak, hayatı "miş gibi yaparak" yaşamaya devam ediyorum. benim acım da bitse ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Bu mevsimde bademciğim niye şişer yazıcaktım, son mesajı okuyunca unuttum bi an. Sonra da derdimi seeyim butonuna bastım :( geçmiş olsun, ne diyelim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 darkwingduck said: Gayrettepe-mecidiyekoy-levent ucgeni idealdi gunluk. simdi taaa maslaga giderek rahatimi bozmak mantikli olur mu ki? bunu yapıyorum. umarım pişman olmam =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Asistan isi birakiyor amk. Simdi ise alimla,eğitimle uğraş yine. Gitti yaz. Tatilde yapmamistim daha. Zamanlamanizi sikeyim afedersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Yarın jipim olabilir. çekilişe 18 tane bilet aldım. Hadi hayırlısı B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Böyle ülkenin. Hiç kimse mi yardımcı olmak istemez. Gitsem de rahatlasam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 oha pound 4.20 olmuş lan ben hala keko gibi 4ten hesaplıyodum fena patladım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 utrech midiydi neydi ne güzel şehirmiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Utrech hollandanın en iyi şehri ya. Benn hepsini gezdim, orası kadar sevimlisi yok. gerçekten bir yerde yaşama şansı tanınsa tüm dünyada gider orayı seçerim ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 utrecht iyide istasyonu kotu :( son gunumde abuk subuk tren arizalari ve gecikmeler nedeniyle elim kolum yuk dolu bisikletle surunmustum ordan amsterdama aktarma yaparken. hos belki asansor filan vardida hem treni hem ucagi kaciricam derdi ile dogru duzgun bakinamadim, amele gibi merdivenlerle ugrastim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 senko said: utrech midiydi neydi ne güzel şehirmiş ya. bokum gibi kötü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Kalbim kurudu galiba günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Yozgatta yaşayanlara ayıp olacak ama, las vegas da rehap pool partisindeyim. Keyfim yerinde, ickiler in 30 dolardan başlaması sıkıntı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Trias wow'a gel priest lazım :D Biz senle galiba bi guilddeydik ama ne guild ismini hatırlıyorum, ne de o zamanları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 10 yıl oynadım. Hangi guild bilemeyeceğimizi, ama uzun zamandır nickim fenn. Yaslandim artik , dikkatimi toplayamiyorum, bir de boyun fıtığı başladı, wow bitti yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Trias said: Yozgatta yaşayanlara ayıp olacak ama, las vegas da rehap pool partisindeyim. Keyfim yerinde, ickiler in 30 dolardan başlaması sıkıntı :) caps pics or? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 fena deprem oldu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 havuzda halk gunu mu vardi, zenci dolmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Anlik foto o, ama epey zenci vardi, genel tercihleri havuza girip popo sallamak. 1600 km falan dolastim, ne güzel az zenci var diyordum, hepsi hardrockin havuzunda çıktı. Edt: detaylı fotolar için google images rehap las vegas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Trias said: 10 yıl oynadım. Hangi guild bilemeyeceğimizi, ama uzun zamandır nickim fenn. Yaslandim artik , dikkatimi toplayamiyorum, bir de boyun fıtığı başladı, wow bitti yani ben senin trias olduğun günleri biliyorum galiba bi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Trias said: 10 yıl oynadım. Hangi guild bilemeyeceğimizi, ama uzun zamandır nickim fenn. Yaslandim artik , dikkatimi toplayamiyorum, bir de boyun fıtığı başladı, wow bitti yani Nasıl bi trolsun sen ya. Şikayet ettim umarım banlanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 bi yandan çok seviniyorum bi yandan üzülüyorum anasını satim. 5 sene aradan sonra okula dönüp şu notlarla dersleri verdim. araştırma yöntemlerini ve matematiği %100 geçebilecekken kendi gerizekalılıklarım yüzünden kaçırdım şimdi yaz okuluna açılmadı ikisi de napacam bilmiyorum bakalım. http://i.imgur.com/0Tw5tvj.jpg kalkınmayı yaz okulunda aldım, inanılmaz zor bir ders. her hafta makaleler köşe yazıları vs. okuyup gitmek gerekiyor sınavlarda oralardan soracakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 dersler g g olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?20,8111842 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar