Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #11

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu kadar kötü haber nasıl toplanabildi bir güne aklım almıyor. canım abim, meslektaşım, mesleğimden çok kişinin gıpta ettiği adam sebebi bilinmez durumla, bilinçli gittiği hastanede solunum yolu aspirasyonu sonucu beyin ölümü gerçekleşti, hasta arasında arkadaşımın babasını kaybettiğini öğrendim, yetmezmiş gibi iş arkadaşımın düğün gecesinde kollarında teyzesinin beyin kanaması geçirip uyutulduğunu duydum.
şu an gözyaşlarımı yalnız kaldığım zamanlarda akıtıp yapmak istediklerimden kaçarak, hayatı "miş gibi yaparak" yaşamaya devam ediyorum. benim acım da bitse ya...
Mesaj tarihi:
Bu mevsimde bademciğim niye şişer yazıcaktım, son mesajı okuyunca unuttum bi an. Sonra da derdimi seeyim butonuna bastım :( geçmiş olsun, ne diyelim :/
Mesaj tarihi:
Utrech hollandanın en iyi şehri ya. Benn hepsini gezdim, orası kadar sevimlisi yok. gerçekten bir yerde yaşama şansı tanınsa tüm dünyada gider orayı seçerim ^.^
Mesaj tarihi:
utrecht iyide istasyonu kotu :( son gunumde abuk subuk tren arizalari ve gecikmeler nedeniyle elim kolum yuk dolu bisikletle surunmustum ordan amsterdama aktarma yaparken. hos belki asansor filan vardida hem treni hem ucagi kaciricam derdi ile dogru duzgun bakinamadim, amele gibi merdivenlerle ugrastim heh
Mesaj tarihi:
10 yıl oynadım. Hangi guild bilemeyeceğimizi, ama uzun zamandır nickim fenn.
Yaslandim artik , dikkatimi toplayamiyorum, bir de boyun fıtığı başladı, wow bitti yani
Mesaj tarihi:
Anlik foto o, ama epey zenci vardi, genel tercihleri havuza girip popo sallamak.

1600 km falan dolastim, ne güzel az zenci var diyordum, hepsi hardrockin havuzunda çıktı.

Edt: detaylı fotolar için google images rehap las vegas
Mesaj tarihi:
Trias said:

Yaslandim artik , dikkatimi toplayamiyorum, bir de boyun fıtığı başladı, wow bitti yani

ben senin trias olduğun günleri biliyorum galiba bi tek
Mesaj tarihi:
Trias said:

Nasıl bi trolsun sen ya. Şikayet ettim umarım banlanırsın
Mesaj tarihi:
bi yandan çok seviniyorum bi yandan üzülüyorum anasını satim. 5 sene aradan sonra okula dönüp şu notlarla dersleri verdim. araştırma yöntemlerini ve matematiği %100 geçebilecekken kendi gerizekalılıklarım yüzünden kaçırdım şimdi yaz okuluna açılmadı ikisi de napacam bilmiyorum bakalım.

http://i.imgur.com/0Tw5tvj.jpg

kalkınmayı yaz okulunda aldım, inanılmaz zor bir ders. her hafta makaleler köşe yazıları vs. okuyup gitmek gerekiyor sınavlarda oralardan soracakmış.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...