Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 bir kabın içine taze zencefili dilimle ince ince. bir limonu da dilimle, 2 tane çubuk tarçın koy. tamamen balla kapat üstlerini. dolaba koy. sanırım 2 3 gün sonra kullanmaya başlayabiliosun. kullanımı da, sabah akşam 1 bardak suya 1 çorba kaşığı o baldan katıosun. boğaz ağrısı, öksürük fln iyi gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Archangel_ said: öksürük kessin diyerekten çevremdeki herkes zencefil tozu+bal önerince dedim deneyeyim. o nasıl bi ızdırap lan, ömür boyu öksürürüm daha iyi Ihlamurun içine hafif acı tadı ıhlamuru ele geçirecek kadar koy sonra bal koy onu iç yekten kötü oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Kyra said: sen değer dediğin kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyip sonra kaz gelmeyince üzülmek gibi bir şey olmasın ? Değer deyince her insanın aklına gelen şeyler farklı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 benim aklıma zenci geliyor ya değerse diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Dworgian said: bir kabın içine taze zencefili dilimle ince ince. bir limonu da dilimle, 2 tane çubuk tarçın koy. tamamen balla kapat üstlerini. dolaba koy. sanırım 2 3 gün sonra kullanmaya başlayabiliosun. kullanımı da, sabah akşam 1 bardak suya 1 çorba kaşığı o baldan katıosun. boğaz ağrısı, öksürük fln iyi gelio şu da kalsın bari bi köşede, çubuk tarçın falan derken o kadar ızdıraplı olmaz belki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 zaten zencefilin tadını almıosun bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 DRaGoN_SLaYeR said: Kyra said: sen değer dediğin kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyip sonra kaz gelmeyince üzülmek gibi bir şey olmasın ? Değer deyince her insanın aklına gelen şeyler farklı tabii. kimseye değer vermeyecek hale gelmeye değer ne yaşadın peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Anlık sinirle yazılan şeyler işte, boşver (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 gözümü kaynak aldı gece uyuyamadım hangi damla iyi geliyor doktor yok mu ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Fistan said: gözümü kaynak aldı gece uyuyamadım hangi damla iyi geliyor doktor yok mu ühü şehir efsanesini dene pattis bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Net aşık oldum. Ona çaktırmıyorum ama çok havalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 ben 2 yılı aşkın süredir hasta olmuyorum. iktidara geldiğim süre boyunca vücut direnci arttı. hiç ilaç kullanmadığımdan ilaç firmalarına olan dış borcu sıfırladık, hücre başına düşen milli protein miktarını arttırdık. dün gördüm ki gelişen metabolizmamı kıskanan üç beş çapulcu -bakteri midir mikrop mudur bilemeyeceğim- boğazımda büyük bir beze oluşturmuş.bu milli iradeye yapılan bir saygısızlıktır. uyurken polis güçlerimiz tomalarla saldırdı bu çapulculara,uykudan 2-3 kez uyanıp atlet değiştirmek zorunda kaldım. bugün beze küçülmüş görünüyor yarına kadar da tamamen yok etmeyi planlıyorum. ben kendimi hala hastalanmış saymıyorum. ateşlenmediğim sürece hastalanmamışım demektir. biz iyileşmeyi de iyi biliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 dün unutmuşum tuzlu fıstık almıştım migrostan paket,açtım şimdi yerken içinden 1 tane çekirdek çıktı çitledim nası mutlu oldum fdhfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Alkolmetreye üflemediğim için 2bin TL ceza, ehliyete 2 yıl el koyulalı bir yılı geçti. Nereden nasıl duydum hiç bilmiyorum da 1 senede veriyorlar diye duymuştum, biraz araştırdım da hurafeymiş :( Sokayım böyle polise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 niye üflemedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 2918 S.K. m.48/9: "Uyuşturucu veya uyarıcı maddelerin kullanılıp kullanılmadığı ya da alkolün kandaki miktarını tespit amacıyla, kollukça teknik cihazlar kullanılmasını kabul etmeyen sürücülere 2000 Türk Lirası idari para cezası verilir ve sürücü belgesi iki yıl süreyle geri alınır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 bi de bu sene butcemizde trafik cezasi hedefi 2.7 milyar tl..o yuzden daha cok ottureceksiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 GONDARCENGIZ said: dün unutmuşum tuzlu fıstık almıştım migrostan paket,açtım şimdi yerken içinden 1 tane çekirdek çıktı çitledim nası mutlu oldum fdhfd e cekirden tuzlu fistiktan ucuz ki..ben olsam geri verir tuzlu fistik isterim kaziklanmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Dworgian said: niye üflemedin? Çevirmeyi uzaktan görünce park ettim hemen sağa ama kavşakta bi polis pusuya yatmış bekliyomuş biz daha uzaklaşamadan ehliyet ruhsat göreyim dedi. Ben de nasıl olsa çevirmeye girmedik, işlem yapamaz lan haha diye geri döndüm arabaya verdim evrakları, sonra demesin mi gel abi bi de üfletelim sana sdfd çok da bişi içmemiştim 50yi geçmezdi çok büyük ihtimalle de araba panelvan olduğu için 0.20 limit, illaki çıkardı o kadar. Alttan girdim üstten çıktım ama bu kan testi istiyorum olayları mazide kalmış artık, ya üfleyecen ya cezayı yiyecen, bilmiyodum, üflemedim, bok yoluna gitti ehliyet :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 DRaGoN_SLaYeR said: ...çok da bişi içmemiştim... şunu dedikten sonrası fail zaten. içmeyin arkadaş araba alıoken yahu alla alla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Abi onu diyenler çok ve bazı durumlarda haklılarda, ama şahsen ben katılmıyorum körü körüne. Yani ne içtiğini ne kadar içtiğini ve seni ne kadar etkilediğinin farkındaysan, sürüşünü engellemiyorsa sıkıntı yok bence. Sıkıntı şurda, lan çift görüyorum al sen kullan diyemiyor herkes, bu olgunluğu gösteremiyor ya da lan bu kafayla bile sizden iyi kullanırım çok iyi şoförüm ben falan diyenler oluyor. Ama herkes de öyle değil yani =) Bir de kanunen bile şöyle bi hakkın var, atıyorum 1 bira içtin bindin arabaya laps diye girdin çevirmeye, hemen üflersen biranın ağızda kalan rezidüleri vs yüzünden bi biradan 1.60 promil falan çıkabiliyor, 20dakika bekleyip üflemek senin kanunen hakkın. Bu bile varken kanunda "ağzına bi damla içki deydiyse bile araba kullanmayacaksın!" nidaları gereksiz geliyor :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 valla ben de ağzına damla içki alıp direksiyona geçenlerin ehliyetinin sınırsız alınması ve bir daha da hiç bir ehliyete başvuramaması taraftarıyım. 17 yıldır araba sürerim. 1 kere içki alıp sürmedim. yani yapılabiliyor. o yüzden de "ehe accık içtim" cileri anlamıyorum. ailem ve arkadaşlarım dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 İş bilmeden bilio geçinenlerin hastasıyım cidden. Kalkıp bir de CC ye herkesi koyup "böyle böyle yapın, bu böyle olmamış" dediği zaman kızıo insan. Ara bir sor önce dimi? cidden düşündüğün hata fln dediğin şey gerçekten hata mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 IM THE JUGGERNAUT, BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar