Istari Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 ders çalışmam lazım ama canım acayip bira içmek istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 mmh fıçıyı alıp dağa çıkmak lazım şimdi efil efil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 acaip bi site buldum sabah sabah hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Benim dengesizliğimin sebebi dünyanın kusurları. Yarının belirsizliği, zamanın oyunları... Dengi olmayan bir döngü, tarafı olmayan bir savaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 ulan sabah lens taktım mı takmadım mı hatırlamıyorum akşam geldim eve lens cıkarım dedim yarım saat parmakladım gözü gelen giden yok şuan lens var mı yok mu anlamadım da gözleirm leş gibi yanıyo şuan naptım ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Canım çok sıkkın, İsmail Kartal denen adamı yatağından alıp paralel TD diye ispikleyebilirim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 alici gozuyle bakmamis bana aksgdkladada ulan duvar olsa anlardı be yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 2-3 haftadır ders çalışıyorum sıkıldım biraz günlük. Ramazanda istanbuldayım sanırsam bi iftar yaparız artık asfhgasld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 sanırım istanbuldan çok sıkıldım her taraf sıkmabaş dolu hacı baba dolu şimdi de yanıma ninjalar oturdu laik ve faşik izmir'imi özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 neyse otobüste en favori yerime oturdum biraz moralim düzeldi sol arkadaki dörtlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 İstifa işlemleri tamam belgeler tamam yarın son, perşembe sabah yeni insanlar (birde tanış dur şimdi isim ezberle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 oha bora ara vermeden mi başlıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 bu da ayrı saçmaymış, insan iş değiştirirken ara vermeli yahu, psikopat mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 1 hafta aradan sonra depresyona giriyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ne yazıkki elemanlar hemen istedi. gerekirse ihbar tazminatını bile vereceklerdi. o değilde bu senenin de tatili yandı 5sene oldu! Kesin bu kış patlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 çağla daha olmamis kesin bilgi yayalım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 extradan is alan kafama sicayim toplantilar sunucuyu yazanlara laf anlatmalar. sonra eve gel bide diger ise kostur. Bittim lan simdi ise oturmam lazim ama tukenmisim. boyle diyorumda genel guzel application fikri cikarsa gene ziplarim. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 gencsiniz daha, simdi calismayip ne zaman calisicaksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 aşık oldum galiba lan günlük. ama bu çok enteresan bişey. yıllardır görmediğim bi kız arkadaşımla 1.5 - 2 aydır muntazam 2-3 gecedir bir, bazen gün aşırı takılıyoruz. içiyoruz muabbet ediyoruz ağlıyoruz gülüyoruz falan beraber. çok özlemişim lan biriyle böyle muabbet edebilmeyi. aşıkta olmamış olabilirim ama. belki yıllardır hasretini çektiğim duyguları yaşadığımdan kendi kendime böyle empoze ettim. bilmiyorum lan günlük. artık herşeyi akışına bıraktım. sçarım içine böyle işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Ne güzel olm lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Fransuxa said: aşık oldum galiba lan günlük. ama bu çok enteresan bişey. yıllardır görmediğim bi kız arkadaşımla 1.5 - 2 aydır muntazam 2-3 gecedir bir, bazen gün aşırı takılıyoruz. içiyoruz muabbet ediyoruz ağlıyoruz gülüyoruz falan beraber. çok özlemişim lan biriyle böyle muabbet edebilmeyi. aşıkta olmamış olabilirim ama. belki yıllardır hasretini çektiğim duyguları yaşadığımdan kendi kendime böyle empoze ettim. bilmiyorum lan günlük. artık herşeyi akışına bıraktım. sçarım içine böyle işin. Akışına bırakmakla en doğrusunu yapmışsın, zamanın elinin değdiği hiç bir şey eskisi gibi olmuyor. Ne sen, ne de o. Bu da ilüzyon yaratıyor. İnsan özlediklerini yaşıyor ve bu da ona aşık olmuş ilüzyonu yaşatıyor işte. Bir dur bakalım, midendeki kelebeklerin ciddiyeti böyle çok anlamsız bir noktada kendini belli edecek. İnsan aşık olduğunda acabaya kalmıyor iş. tl;dr: Yaşa ve deneyimle. Anlayacaksın zaten yakında aşk mı değil mi. Kendini sakınma acabalara kapılıp. Mutluluklar ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 işimi sevmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 müftülüğün askeri alandan alıp yatılı kuran kursu yapmak için istediği alanda imar planı değişikliğini hazırlarken ileride ilköğretim alanı olarak da kullanmasını sağlayacak şekilde düzenlemeyi araya sıkıştırdım. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/10/proud.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 bunu akp teşkilatına gönderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 NolaxThensbane said: ne yazıkki elemanlar hemen istedi. gerekirse ihbar tazminatını bile vereceklerdi. o değilde bu senenin de tatili yandı 5sene oldu! Kesin bu kış patlarım. Bi yemeğini yerim tamam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar