Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #11

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ulan sabah lens taktım mı takmadım mı hatırlamıyorum
akşam geldim eve lens cıkarım dedim yarım saat parmakladım gözü gelen giden yok

şuan lens var mı yok mu anlamadım da gözleirm leş gibi yanıyo şuan
naptım ben ya
Mesaj tarihi:
extradan is alan kafama sicayim
toplantilar
sunucuyu yazanlara laf anlatmalar.
sonra eve gel bide diger ise kostur.
Bittim lan
simdi ise oturmam lazim ama tukenmisim.

boyle diyorumda genel guzel application fikri cikarsa gene ziplarim.
meh
Mesaj tarihi:
aşık oldum galiba lan günlük. ama bu çok enteresan bişey. yıllardır görmediğim bi kız arkadaşımla 1.5 - 2 aydır muntazam 2-3 gecedir bir, bazen gün aşırı takılıyoruz. içiyoruz muabbet ediyoruz ağlıyoruz gülüyoruz falan beraber. çok özlemişim lan biriyle böyle muabbet edebilmeyi.

aşıkta olmamış olabilirim ama. belki yıllardır hasretini çektiğim duyguları yaşadığımdan kendi kendime böyle empoze ettim. bilmiyorum lan günlük. artık herşeyi akışına bıraktım. sçarım içine böyle işin.
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

aşık oldum galiba lan günlük. ama bu çok enteresan bişey. yıllardır görmediğim bi kız arkadaşımla 1.5 - 2 aydır muntazam 2-3 gecedir bir, bazen gün aşırı takılıyoruz. içiyoruz muabbet ediyoruz ağlıyoruz gülüyoruz falan beraber. çok özlemişim lan biriyle böyle muabbet edebilmeyi.

aşıkta olmamış olabilirim ama. belki yıllardır hasretini çektiğim duyguları yaşadığımdan kendi kendime böyle empoze ettim. bilmiyorum lan günlük. artık herşeyi akışına bıraktım. sçarım içine böyle işin.

Akışına bırakmakla en doğrusunu yapmışsın, zamanın elinin değdiği hiç bir şey eskisi gibi olmuyor. Ne sen, ne de o. Bu da ilüzyon yaratıyor. İnsan özlediklerini yaşıyor ve bu da ona aşık olmuş ilüzyonu yaşatıyor işte. Bir dur bakalım, midendeki kelebeklerin ciddiyeti böyle çok anlamsız bir noktada kendini belli edecek. İnsan aşık olduğunda acabaya kalmıyor iş.

tl;dr: Yaşa ve deneyimle. Anlayacaksın zaten yakında aşk mı değil mi. Kendini sakınma acabalara kapılıp. Mutluluklar ^.^
Mesaj tarihi:
müftülüğün askeri alandan alıp yatılı kuran kursu yapmak için istediği alanda imar planı değişikliğini hazırlarken ileride ilköğretim alanı olarak da kullanmasını sağlayacak şekilde düzenlemeyi araya sıkıştırdım.

http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/10/proud.gif
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

ne yazıkki elemanlar hemen istedi. gerekirse ihbar tazminatını bile vereceklerdi.

o değilde bu senenin de tatili yandı 5sene oldu! Kesin bu kış patlarım.

Bi yemeğini yerim tamam :P
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...