ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 DRAMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 DFLGFDSLŞGJSDFGSDFG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 AMCADA KENDİMİ GÖRDÜM ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 kadının öküzlük levelı muhteşem yalnız sfds. bi erkek bi kadına zaa memesiz tadında espri yapsa kıyamet kopar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 kocamış karı koca o saatten sonra götün başın çürümüş dese en fazla pfft çeker. o saatten sonra kimse kimseye öyle trip atmaz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 niye böyle saçma genellemeler yapmaya çalışyorsun abi sen sürekli adsosajdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 adam genelleme yapmış benimki mi battı sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 adamın küçük çükü yüzünden kendi aranızda tartışmayı nasıl başardınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 CthuLhu said: kadının öküzlük levelı muhteşem yalnız sfds. bi erkek bi kadına zaa memesiz tadında espri yapsa kıyamet kopar Yok kopmuyor test edildi amcanın ki gibi bir tepki verildi. AM I ÖKÜZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 bingildakin huyu bu illa bi takılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 ad3m said: CthuLhu said: kadının öküzlük levelı muhteşem yalnız sfds. bi erkek bi kadına zaa memesiz tadında espri yapsa kıyamet kopar Yok kopmuyor test edildi amcanın ki gibi bir tepki verildi. AM I ÖKÜZ? (td) batmadı atarlım sakin ol. hep böyle generic genellemeler yazıyorsun komik baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 ŞAGA ŞAGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 kes lan.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Sinirlenme kanky deYmez.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 moriartyden daha beterim şu an. bişey de şuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Ramazanın etkileri hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 http://static.fjcdn.com/gifs/He+is+mad+hahaha_b44dfc_3115311.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 adamın sondaki surat ifadesi sdlkfjdlsk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 müslümbördler kıvama gelmiş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Bazen aptal oldugunuzu unutuyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 oha gereksiz tartışılmış. @ad3m abi kamera önünde yapman lazım. evde ben de öküz espri yapıyorum yoksa sorun değil sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Şaka yaptım ya insanı bu denli rencide etmem için tıpkı gifteki birşeyin başıma gelmesi lazım.Hoş gelse de bilemem aynı şekilde laf sokarmıydım o durumda. İstanbul beyefendisi olduğum için sanırım yapmazdım dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 CthuLhu said: kadının öküzlük levelı muhteşem yalnız sfds. bi erkek bi kadına zaa memesiz tadında espri yapsa kıyamet kopar bir de yemiş yemiş Jabba the Hutta dönmüş. Hani 10 senedir düzenli egzersiz yapıp fit bir insan olarak kalsa yine bir nebze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 ad3m said: Şaka yaptım ya insanı bu denli rencide etmem için tıpkı gifteki birşeyin başıma gelmesi lazım.Hoş gelse de bilemem aynı şekilde laf sokarmıydım o durumda. İstanbul beyefendisi olduğum için sanırım yapmazdım dsf Did you mean: İstanbul bamyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar