noface Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Merhaba 3-5 Arkadaş yeni bir guild kurduk bu serverda katılmak isterseniz bekleriz turk sayısı cok yok sanırım serverda oyunda GreatBow a msj atabılırsınız yada guild apply yaparsanız bekliyoruz.... Edit: Başlığı güncelledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 garabüyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 aha patiler burda oynariz wod cikinca diyodu galiba. ben darksorrow da kalayim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 http://tvisual.org/wp-content/uploads/2011/02/black-gay-superbowl-ad1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 vay ak var bi kere frostmanede başka türk gültü gereksiz gerçi bizim mottomuz seviyesizsen gel ak'ydi ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Walla gelebilirim baştan kasacağım falan fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 bekleriz bizde hordeden allye donduk baştan kasıyoz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 noface said: bekleriz bizde hordeden allye donduk baştan kasıyoz :) Bu resim daha bi anlam kazandı moriarty said: http://tvisual.org/wp-content/uploads/2011/02/black-gay-superbowl-ad1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Kurucusu Santana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 noface said: hordeden allye Ya yürü git bu forumdan. Lütfen. Rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 axedice said: Ya yürü git bu forumdan. Lütfen. Rica ediyorum. Niye kızdın şimdi noface'ye. Resmen faşiklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 allianceye yerine allye yazdi diye mi kizdin ne oldu axedice? axediceye bazen sinir olmamak elde degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 cok haklisin popeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 of ameleler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Popeye said: allianceye yerine allye yazdi diye mi kizdin ne oldu axedice? axediceye bazen sinir olmamak elde degil. https://c2.staticflickr.com/6/5083/5329076657_f765e86f72_z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Ne diyeyim ben ne anlatıyorum adam ne yazıyor neyse zaten turklerden fayda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 konuya yabancı kaldım. özet geçebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 2 sayfanın özeti mi olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Popeye said: allianceye yerine allye yazdi diye mi kizdin ne oldu axedice? axediceye bazen sinir olmamak elde degil. 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Argoel said: 2 sayfanın özeti mi olur ? şimdi ilk yorumdan sonra ikinci ve üçüncü yorumun bu kadar alakasız olması, önceki bi husumetin göstergesi. önceden bu arkadaşla ilgili ne gibi bi olay oldu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 1- başlık falso 2- guild adı liseli ergen misali, darkshadow falan olaymış 3- i yerine ı yazanlara monitörden uzanıp kafa atasım geliyor 4- frostmane'de zaten VAY AK var yıllardır, başka guild kurmak ne haddinize üzerine bir de gelip patide topik açmak ! haşa. 5- ally 6- alli 7- elayıns 8- BBC 9- zaten türklerden hayır yok diyip klişelerden klişe beğenmesi yoruldum yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 axedice nickli arkadaş özeldende bana msj atıp forumlardan beni kovmuş :) yürü git bu forumlardan demiş ne oldu arkadaşlar ben kimin tavuguna kış dedimde bu kadar celallendiniz!!! Götü Boklu bir Guild çağrısıydı benimkisi yok yalnış yazdın öyle yazılmaz zaten bu serverda bir guild var başka güilda ne hacet!!! noldu ya bu vay ak guildı ben guild kurunca çöktümü ne oldu :) Bence ..... neyse yazmıyayım şimdi yaş ortalaması kücük galiba bana takılanların AMA Guild hala aktif :) gelmek isteyenleri bekliyoruz :)) isminide degiştirdim Daha Gıcık olun diye Tarzans Fun Club yaptım :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar