knox Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 ya bosuna demiyoruz onyargili olmayin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 abi önyargıdan ziyade aptallık bence. diablo yani 2 tane mouse tuşu spamlayarak oynuyorsun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Red said: diablo yani 2 tane mouse tuşu spamlayarak oynuyorsun sdfs biliyoruz nasıl oynadığını sus asdfsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Diabloyu bile konsolda oynamak için nasıl bi insan olmak lazım acaba? Bize kendini tarif etsene red. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 http://i.imgur.com/FwTdgCc.jpg konsolda diablo oynamak mı? ıyyyyyy kıroluk adam gibi bilgisayar masasında falan oynasanıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 konsolda çok hile falan var diye bir kaç forum yazısı okudum. konsolda neyin hilesi olacak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 dupe, hackli itemlar falan doluymuş oyun. anca kendin oynayacaksın veya eşin dostunla falan birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Hadi eskiden rmah vardı. Simdi hile olsa nolcak item kasma oyununda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 kendilerini parmaklıyorlar galiba 2 salisede grift yapıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 smyrnas said: konsolda çok hile falan var diye bir kaç forum yazısı okudum. konsolda neyin hilesi olacak ki? http://i.ytimg.com/vi/cTXGXEVaazI/maxresdefault.jpg soyle itemlar kullaniyorlar, bunun sebebide ps3'ten ps4'e save dosyasi aktirimi. ps3 malum kirilmis bir konsol oldugu icin cok rahat oyunlarin save dosyalariyla oynamaya yapilabiliyor sonra bu savei ps4e importluyorlar iste aptal blizzardin aldigi salak save aktarimi karari cok buyuk hata oldu, boyle bisi yapmasalardi en azindan ps4'te hile olmicakti. neyse boyle tiplerin oyunda olmasi public oyun oynamiyorsan pek bir zarari yok. beraber oynayacak arkadasin yoksa https://www.reddit.com/r/D3PS4/ http://eu.battle.net/d3/en/forum/8132465/ buralardan legit oyuncular bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Oyun MMO değil ki ya, hack şu bu yapan ve tek amacı iyi item toplamak olan oyunda kendilerine kırık item veren gerizekalıların size nasıl bir etkisi oluyor ki? Leaderboardlarda yarışacak kadar hardcore oynamıyorsanız eğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 public hiçbir zaman açmıyorsunuz, hack sorunu sizi etkilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Yok public falan takılmıyorum.zaten konsol da nedense PC deki gibi zevk vermiyor ve baglayıcı olamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 benim için konsolda daha bağlayıcı oldu. couch coop çogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Saeros said: zaten diablo diablo 1'in demosundan sonra çok bozdu Reelde gorussek doverim seni ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 beni de boostlasanıza ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 gel boostlıyım ben paragon 10k sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 10k mı nası ya :D boostlayacaksan hakkaten geleyim CatzeXD benim id Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 konsolda saçma sapan hackler var mı hala? 14k dmgli mantikorlar falan vardı bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 di said: Saeros said: zaten diablo diablo 1'in demosundan sonra çok bozdu Reelde gorussek doverim seni ya. bence fevkalade bir espri yapmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Catze said: 10k mı nası ya :D boostlayacaksan hakkaten geleyim CatzeXD benim id ya adamın biri item verdi bakmadım nolduguna dogru duzgun haXOR çıktı 10k paragon oldum 30dk da :( gemi vereyim istiyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 saerosun espiri başarılı. ben bunu başka ortamda satarım kendiminmiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 benide ekleyin ps4 de oynuyorum.. psn : Vulcan-Lionheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 di said: Saeros said: zaten diablo diablo 1'in demosundan sonra çok bozdu Reelde gorussek doverim seni ya. madrid e hiç gitmiyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Az önce public acim rift yapayim dedim. Adamin teki girdi greater acti bi turda Paragon level 45'ten 633 oldu. Bütün masumlugum öldü. Tecavüze ugramis gibi hissettim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar