Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cortana iptal edilemiyor artık. Türkiye'de yoktu ama search artık komple cortana oldu, sadece törkiş ses olayı yok burda.

Home'da zaten group policy yoktu. Pro'da group policy ile :

Microsoft consumer experiences
Lock screen, disabling Windows tips, and disabling all apps from the Windows Store

Bunları iptal edemiyorsunuz. Consumer Experience dediğide login screendeki resmi beğendinizmi, kafasına göre promosyon app indirme, start menüdeki suggested apps felan.
Mesaj tarihi:
Catscratch said:

30fps max after Windows 10 anniversary update
https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/4vv1mo/30fps_max_after_windows_10_anniversary_update/

Şu da bi kenarda dursun.

shell'i yetki ile açıp

Get-AppxPackage *xboxapp* | Remove-AppxPackage

yazıp restart atın düzeliyor.

ya da, search'e xbox yazıp ordan settings. Daha sonra game dvr'i kapatıyorsunuz. yine düzeliyor.
Mesaj tarihi:
Evet bir mallık yaptım :D

gtx1070 gelecek dedim ki bari windows 10 a geçeyim artık. Enterprise kullandığımdan güncelleme gelmemişti bana. Bir baktım ki 29 temmuzda gg olmuş bedava yükseltme olayı :D Şu aralar gene yapılabiliyormuş bu yeni update sayesinde sanırım.

Sonra aklıma geldi win8 key var lan orjinalden kursam günceller mi falan. Arkadaş microsoft sitesinden bile indirdim iso hep 8.1 benim key yemiyor. Nasıl yedirecem ben bunu?

Hiç uğraşmıyıp ilaçlı 10 mu kursam? Çünkü oraya da geçebileceğim pek kesin deil sanırım şu uğdate olayıyla.
  • Yeni Oluştur...