applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 bişey sorcam win 7 de yüklü olan bir oyunu harici disce atıp sonra temiz kurulmus win 10 a kopyalayıp steam'e oyunu gösterince uyum sorunu gibi bişeyden fps kaybediyor olamam dimi ? çok sacma
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 @applevod google'a witcher 3 (örnek) win10 fps loss diye sor, "evet abi bende de var ya abv nerden yükledim win10'u" diyen çıkmazsa düz indirmeyi dene. ama sanmıyorum ondan değildir bence.
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 İnce ayarları olan bi oyunsa olabilir aslında. Ayarlar falan da kopyalanmışsa.
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 her oyunda yapıyor bunu. eskiden 150 fps aldıgım oyunlarda 30 u zor görüyor win 7 den win 10 gecince driver demişler, driverlari sildim yeniden kurudm falan fayda etmedi.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 nvidia experiencetan oyunu dsr'da çalıştırmasını kapatın
fenn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Sağ altta alacaklı gibi bekliyor. Windows 8 belasından sonra Windows 10 falan ürpertiyor beni. Bill gates artık iyice yaşlandı ki yeni çıkartacağı şeyler bende hiç heyecan yaratmıyor.
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 5 yıl falan olmadı mı gates bırakalı?
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 win10 win8den kat kat daha iyi. üzülme geç
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 abi sıkılmadınız mı cahil cahil konuşmaktan?
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 bingildak said: abi sıkılmadınız mı cahil cahil konuşmaktan? Şimdi abi yukardaki arkadaş bariz bazı konularda haklı. Şöyle söyleyeyim şahsen ben blade and soul adlı oyunu hem win7 hem win10' da oynadım. Win7 de daha performanslı çalıştı oyun. Win10 da durduk yere stutter ani fps düşüşleri yaşıyorken 7 de yaşamıyorsun kendim deneyip bariz gördüm. Hani mmo oynayacak adam bence hala Win7 kullanmalı. Single player oyunlarda birşey diyemeyeceğim.
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 etrafımda 'gamer' olan çok kişi geçti 10'a. daha şikayet eden duymadım valla..
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Abi driver diyorsunuz da size diyorum ikisini de kullandım. Güncel driverlarını yükledim fark etti. :) 20 fps fark etti en azından. Bende şu an 10 kullanıyorum mutluyum orası ayrı. Ama oyun yani hala stutter fps drop yapıyor. Alıştım :D
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 win 7 de nvida son driveri ile oynarken cs'de 150-250 arasında gezinen fifa da 60'in altına düşmeyen owerwatch'da falan 80-90 gören pc windows 10 a geçince cs de 60-90 arasına fifa da 30 a overwatch da max 20-60 arasına geriledi. win 10 da son driveri yüklemiştim. geri win 7 kurdum yine son driveri yükledim. fps hala düşük :S 1 hafta önceki win 7 li haline gelmedi saçmalık kafayı yicem yakında
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Win10 la bi ilgisi yok, nvidia experiencea falan bak dsr mi acik?
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 ya her şeyi formatlayıp sıfırdan win10 kurdum. avast'ı kuramıyorum arkadaş çıldırıcam ya. "there was an error while completing the setup process avast" diyor. çok açıklayıcı (tu) internette biraz araştırdım, avastcleaner indirip bununla kaldırıp (yüklü programlar listesinde gözükmüyor çünkü) tekrar deneyin diyorlar. onu da denedim olmadı. var mı karşılaşan? wtf ya
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 valla sitesindeki son sürümü işte. installer'da ya da download sayfasında göremedim versiyonunu
Editor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 http://files.avast.com/iavs9x/avast_pro_antivirus_setup_online.exe şunu bi denermisin ?
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Cokomantis said: ya her şeyi formatlayıp sıfırdan win10 kurdum. avast'ı kuramıyorum arkadaş çıldırıcam ya. "there was an error while completing the setup process avast" diyor. çok açıklayıcı (tu) internette biraz araştırdım, avastcleaner indirip bununla kaldırıp (yüklü programlar listesinde gözükmüyor çünkü) tekrar deneyin diyorlar. onu da denedim olmadı. var mı karşılaşan? wtf ya şuan en iyisi bu bence https://www.360totalsecurity.com/en/
Öne çıkan mesajlar