Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sağ altta alacaklı gibi bekliyor. Windows 8 belasından sonra Windows 10 falan ürpertiyor beni. Bill gates artık iyice yaşlandı ki yeni çıkartacağı şeyler bende hiç heyecan yaratmıyor.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

abi sıkılmadınız mı cahil cahil konuşmaktan?

Şimdi abi yukardaki arkadaş bariz bazı konularda haklı. Şöyle söyleyeyim şahsen ben blade and soul adlı oyunu hem win7 hem win10' da oynadım. Win7 de daha performanslı çalıştı oyun. Win10 da durduk yere stutter ani fps düşüşleri yaşıyorken 7 de yaşamıyorsun kendim deneyip bariz gördüm. Hani mmo oynayacak adam bence hala Win7 kullanmalı. Single player oyunlarda birşey diyemeyeceğim.
Mesaj tarihi:
Abi driver diyorsunuz da size diyorum ikisini de kullandım. Güncel driverlarını yükledim fark etti. :) 20 fps fark etti en azından. Bende şu an 10 kullanıyorum mutluyum orası ayrı. Ama oyun yani hala stutter fps drop yapıyor. Alıştım :D
Mesaj tarihi:
win 7 de nvida son driveri ile oynarken

cs'de 150-250 arasında gezinen
fifa da 60'in altına düşmeyen
owerwatch'da falan 80-90 gören pc

windows 10 a geçince
cs de 60-90 arasına
fifa da 30 a
overwatch da max 20-60 arasına geriledi.

win 10 da son driveri yüklemiştim.
geri win 7 kurdum yine son driveri yükledim. fps hala düşük :S 1 hafta önceki win 7 li haline gelmedi saçmalık kafayı yicem yakında
Mesaj tarihi:
ya her şeyi formatlayıp sıfırdan win10 kurdum. avast'ı kuramıyorum arkadaş çıldırıcam ya. "there was an error while completing the setup process avast" diyor. çok açıklayıcı (tu)

internette biraz araştırdım, avastcleaner indirip bununla kaldırıp (yüklü programlar listesinde gözükmüyor çünkü) tekrar deneyin diyorlar. onu da denedim olmadı.

var mı karşılaşan? wtf ya
Mesaj tarihi:
Cokomantis said:

ya her şeyi formatlayıp sıfırdan win10 kurdum. avast'ı kuramıyorum arkadaş çıldırıcam ya. "there was an error while completing the setup process avast" diyor. çok açıklayıcı (tu)

internette biraz araştırdım, avastcleaner indirip bununla kaldırıp (yüklü programlar listesinde gözükmüyor çünkü) tekrar deneyin diyorlar. onu da denedim olmadı.

var mı karşılaşan? wtf ya

şuan en iyisi bu bence

https://www.360totalsecurity.com/en/
  • Yeni Oluştur...