Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mail ve calendar'ı güncellemeye çalışmış ama yapamamış diye yokoldu herhalde tileları, store'a girip manual update etmesem öyle kalacaktı. açıkken app update edemiyormuş, kullandığınız app'lar varsa öyle store'a girip bakın arada.
Mesaj tarihi:
df said:

driver sayfasında win 7 ile win 8.1 var henüz win10 yok. bunlar uyumlu olur mu sizce?

w7 yada w8.1 driverlarının w10'da sorunsuz çalışması söz konusu değil. Windows kurduğun zaman zaten w 10 birçok sürücüyü otomatik olarak kuruyor.birşey yapmana gerek kalmıyor.
Mesaj tarihi:
df said:

driver sayfasında win 7 ile win 8.1 var henüz win10 yok. bunlar uyumlu olur mu sizce?

reeder w7ic tablet kullanıyorum. kendileri win 10 sürücü çıkarmadı ama birçok sürücüyü 8.1'den yedeklenmiş bir şekilde kurdum sadece tabletin yönünü değiştirmeye yarayan sensörde sıkıtı vardı onu da biraz manuel olarak hallettik.
Bence denemede zarar yok win10 çok güzel gelsenize.
Mesaj tarihi:
her şey çalıştı ya. touchpad, keybord vs gibi ıvır zıvırlara kadar hepsi uyumlu çıktı. ekstra olarak nvidia'yı sitesinden 10 a güncelledim daha iyi olur diye.
Mesaj tarihi:
paradoksalkedi said:

Sound Blaster Cinema uygulamasını kullanıp Win 10'a geçince çalıştıramayan var mı? Delirdim kaç gündür, kendi presetleri çok iyiydi programın resmen ses kalitesi düşmüş gibi hissediyorum.

Ses kalite sorunları ve çalışmamalar cok yaygın.

Öncelikle ana üreticilerin w10 sürücü hazırlamamış olmaları ciddi sorun.
Sürücü bak.
W10 yoksa son sürücüyü indir. Bilgisayardan w10 nun yüklediği sürücüyü kaldır. Sonuncuyu yükle.
Ses kalitesi icin bir önceki Sayfanın sonuna bak.
Mesaj tarihi:
Edriel said:

Win10 icin minimum 6 ay bekleyin dedik ama dinletemedik

Evde hayatta geçmem 7 iyi de şirkete yeni pc geldi ve 8.1 yüklü. kanser olacağıma 10 u denerim dedim =)
Mesaj tarihi:
yeni mail app facia kötü 8.1'dekine göre. ayrı hesapları göremiyorsunuz tıklamadan, newsletter, social vs diye ayırmıyor gereksiz şeyleri.
Mesaj tarihi:
yazılmıştır belki de okuyamadım hepsini,

AMD ekran kartı var, driver'ı win 10 için güncelledim. Grafik ayarlarını ve resolution'I en yükseğe almama rağmen oyun grafikleri atari grafikleri gibi, bir çözümü olan var mı?

Ekran kartını driver'ını sildim yükledim, yemedi..

asdad yazdım oyuna girdim çözüldü lol..
Mesaj tarihi:
Sam said:

yeni mail app facia kötü 8.1'dekine göre. ayrı hesapları göremiyorsunuz tıklamadan, newsletter, social vs diye ayırmıyor gereksiz şeyleri.

8.1'de mail application'ı outlook datasını çekmiyordu şimdi çekiyor, o yüzden bana baya win oldu. mail notifications'da outlook a düşenleri görebiliyorum.
  • Yeni Oluştur...