Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 ahah microsoft supersin :D login screeni ugrasip degsitirmistim update ile geri almis kekolar :D
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 bu isoyu indirsem daemon tools'tan yükleyebilir miyim yoksa illa usb falan mı lazım
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 USB olayı çok kolay bu arada. Rufus diye portable app'e iso'yu ve USB'yi gösteriyorsun o hallediyor. https://rufus.akeo.ie/ bir de millet amma ağlıyor ya. Fıstık gibi OS.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 mail ve calendar'ı güncellemeye çalışmış ama yapamamış diye yokoldu herhalde tileları, store'a girip manual update etmesem öyle kalacaktı. açıkken app update edemiyormuş, kullandığınız app'lar varsa öyle store'a girip bakın arada.
h2s Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Sorunsuz şekilde kullanıyorum.Bu arada ilk kümülatif güncellemede geldi KB3081424
df Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 driver sayfasında win 7 ile win 8.1 var henüz win10 yok. bunlar uyumlu olur mu sizce?
h2s Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 df said: driver sayfasında win 7 ile win 8.1 var henüz win10 yok. bunlar uyumlu olur mu sizce? w7 yada w8.1 driverlarının w10'da sorunsuz çalışması söz konusu değil. Windows kurduğun zaman zaten w 10 birçok sürücüyü otomatik olarak kuruyor.birşey yapmana gerek kalmıyor.
karatan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 df said: driver sayfasında win 7 ile win 8.1 var henüz win10 yok. bunlar uyumlu olur mu sizce? reeder w7ic tablet kullanıyorum. kendileri win 10 sürücü çıkarmadı ama birçok sürücüyü 8.1'den yedeklenmiş bir şekilde kurdum sadece tabletin yönünü değiştirmeye yarayan sensörde sıkıtı vardı onu da biraz manuel olarak hallettik. Bence denemede zarar yok win10 çok güzel gelsenize.
df Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 her şey çalıştı ya. touchpad, keybord vs gibi ıvır zıvırlara kadar hepsi uyumlu çıktı. ekstra olarak nvidia'yı sitesinden 10 a güncelledim daha iyi olur diye.
Phillamon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Ablamın HP Pavilion DV6'sını Windows 10'a yükselttim. Şimdilik tek sorun HDMI'ın çalışmaması. İnternette araştırdım, DV6 kullanan herkeste aynı sorun var.
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Sound Blaster Cinema uygulamasını kullanıp Win 10'a geçince çalıştıramayan var mı? Delirdim kaç gündür, kendi presetleri çok iyiydi programın resmen ses kalitesi düşmüş gibi hissediyorum.
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Win10 icin minimum 6 ay bekleyin dedik ama dinletemedik
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 paradoksalkedi said: Sound Blaster Cinema uygulamasını kullanıp Win 10'a geçince çalıştıramayan var mı? Delirdim kaç gündür, kendi presetleri çok iyiydi programın resmen ses kalitesi düşmüş gibi hissediyorum. Ses kalite sorunları ve çalışmamalar cok yaygın. Öncelikle ana üreticilerin w10 sürücü hazırlamamış olmaları ciddi sorun. Sürücü bak. W10 yoksa son sürücüyü indir. Bilgisayardan w10 nun yüklediği sürücüyü kaldır. Sonuncuyu yükle. Ses kalitesi icin bir önceki Sayfanın sonuna bak.
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 ses kalitesinde sıkıntı yok, ama bu sound blaster eq ayarlarından dolayı müzik dinlerken falan çok güzel ayarlıyordu sesi. yok night modu vardı bassı falan kapıyor geceleri sesi güzel ayarlıyordu falan.
df Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Edriel said: Win10 icin minimum 6 ay bekleyin dedik ama dinletemedik Evde hayatta geçmem 7 iyi de şirkete yeni pc geldi ve 8.1 yüklü. kanser olacağıma 10 u denerim dedim =)
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 8.1'i ben de sevmemiştim ama kullanınca alışıyor insan. anakartta 8.1 özellikleri aktif etmek için kurdum 5 saniyede açılıyor bilgisayar.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 yeni mail app facia kötü 8.1'dekine göre. ayrı hesapları göremiyorsunuz tıklamadan, newsletter, social vs diye ayırmıyor gereksiz şeyleri.
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 yazılmıştır belki de okuyamadım hepsini, AMD ekran kartı var, driver'ı win 10 için güncelledim. Grafik ayarlarını ve resolution'I en yükseğe almama rağmen oyun grafikleri atari grafikleri gibi, bir çözümü olan var mı? Ekran kartını driver'ını sildim yükledim, yemedi.. asdad yazdım oyuna girdim çözüldü lol..
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 benim search calısmıyo ya, acil duzeltmem lazım. var mıdır bilen? http://i.imgur.com/wmtxG9v.png
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 sni yazdınmı çıkması lazım direkt zaten my stuff a bas bakalim direkt webte ara diye bişi olmuş olabilir
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Sam said: yeni mail app facia kötü 8.1'dekine göre. ayrı hesapları göremiyorsunuz tıklamadan, newsletter, social vs diye ayırmıyor gereksiz şeyleri. 8.1'de mail application'ı outlook datasını çekmiyordu şimdi çekiyor, o yüzden bana baya win oldu. mail notifications'da outlook a düşenleri görebiliyorum.
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 toggie said: benim search calısmıyo ya, acil duzeltmem lazım. var mıdır bilen? http://i.imgur.com/wmtxG9v.png aynısı bende de var single language versiyonu
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 çok saçma gelecek ama toolun adı cismi değişmiş olmasın? başka hiçbir app ı bulmuyor mu search?
Öne çıkan mesajlar