Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Oyun sirasinda windows +g ye basip acilan menude oyun ici video ve ss alma olayi cok basarili olmus.Her oyunda calisiyor mu denemedim gerci.
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Şimdi de Kurulum doğru bir şekilde başlatılamadı. Lütfen bilgisayara reset atip tekrar çalıştırmayı deneyin hatası veriyor çıldırcam ha
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 aman tanrım! nihayet ya! darısı başına lopeth, nihayet kurabildi üçüncü seferde windows update üzerinden. biraz kullanayım bari de sonra yazarım. neyse programlar silinmemiş görünen o ki. aman tanrım ne bu ikonlar böyle, steam'de satılan 8-shit oyunlar gibi off. apps & features'a girdim, bir baktım bütün oyunlar, programlar filan app diye gösteriliyor lmao. püh size ya. hala control panel ve settings ayrı.. cidden diyecek laf yok. kaldırın bitirin control paneli madem settings duracak. koyun onun içine herşeyi. wstore app'ları hala c'ye kuruyor ve değiştirtmiyor seçenek, beyinsiz adamlar. ssd devrinde nah satarsınız o store'dan.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 beni hicbi sekilde upgrade ettirmiyo, eligible degilsin diyo sebepsiz yere.
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 usb flashdan temiz kurulum yapttım hersey nvidia driver dahil sorunsuz tüm upgradeler tam. cortana Türk ce çalışmıyor diye İngilizce kurdum. Bulundugunuz bölgeye cortana kapalı uyarısı veriyor. Bir yolunu bilen varmı?
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 ancak region değiştirmek lazım bildiğim. aptal adamlar ya, en büyük yenilik dünyanın yarısına kapalı. türkçe istedik sanki. aç işte os içinde kullanalım, kebapçıya en kestirme nereden gideceğimi tarif etmese, nasreddin hoca fıkrası anlatmasa da olur. amd bugün yeni sürücü çıkarmış ama forumlarında "yükleyemedim bsod yiyorum" diyenleri görünce vazgeçtim yüklemekten heh.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 get windows hedesi cikmadan, iso'dan upgrade ediliyomuymus acaba direk, yapan var mi?
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 cortana kotu baya, region degistirdim (iki dakkalik is zaten heh) sonra geri aldim bir ise yaramadigini gorunce
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 burada yapan var mı bilmiyorum ama yabancı forumlarda gördüm birkaç kişi yaptığını söyleyen. link vermiştim geçen sayfada hatta. ilk bsod geldi demin camera app'ini açıp kamera visörünü kaldırınca lol. restart atamadı kendine, ben reset attım, açılamadı tekrar resetledi, açıldı bu sefer m&k çalışmadı, ctrl alt del spamledim öyle kendine geldi vs şakalar komiklikler. file explorer daha iyi olmuş gördüğüm, start menüsü gene iyi. ekranın dörtte birine sığıyor herşeyim ikon olsun, live tile olsun bütün ekranı yutmadan.
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 cortanayi bir turlu yapamiyorum . yapan varsa lutfen paylassin. edit saati ayarlayinca tum sesleri indirince klavyeyi de deigtirince oldu Cortana ben geliyorum.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 sesleri indirmek derken? bu arada nvidia yeni driveri cikarmis windows 10 icin
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 ahah xbox app gpu'yu beğenmedi, kayıt yapamazmış 6950'de. bu da iyiymiş. customize avatar dedim, avatar oluşturmak için ayrı app yüklemek istedi store'dan lmao. of yarabbi nasıl adamlar hazırlıyor bu appları abovv.
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Windows 8 in bile kullanılabilir olması releaseten 6 ay sonra mümkün olmuşken siz win10 beta zorluyorsunuz farkındamsınız ?
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 win8 3 yıl sonra da kullanılabilir değil, bunun 6 aylığı onun 3 yıllığından iyi gene. file explorer, start menüsü çok iyi, search'ü de nihayet win7 seviyesine çekebilmişler. folder'ları diziyor en başta çok şükür. hoş gerçi everything'e alışmışken kullanacak mıyım bilmiyorum bakalım.
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Sam said: hala control panel ve settings ayrı.. cidden diyecek laf yok. kaldırın bitirin control paneli madem settings duracak. koyun onun içine herşeyi. şunu yapacaklar zaten. ha yayınlanmadan önce yapılması lazımdı o ayrı.
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Ooo ben hiç kasmiyim yüklemeye, okuyorum da internetten baya dertli millet, 1 sene beklemek en iyisi. Çıtır çıtır çalışan windows 7'im varken , bozmayayım. Update bilgisi de gelmiş, Windows 7 Pro N kullanıyordum, Windows 10 Pro N e update ediniz 2.5 gb diye yaziyor.
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 1gb lik patch gelecek bir hafta içinde kurmayanlar acele etmesin bence. http://www.windowscentral.com/microsoft-finalizes-1gb-day-one-windows-10-patch
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Surface a kurdu sonunda. Surface kullanımı icin hypelandim resmen. Bakalim nasilmis. Kurulumda ayarlar değişiyor bu arada. Ufacik yazmislar. Sense i fln kurulusta kapatabiliyorsunuz. Cortana ve data collection ayni sekilde.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 şu görseli hazırlayan sam olabilir ya. buram buram hate kokuyor. :)
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Lancelion said: bir daha koyalim hahah birisi term of agreementi okumuş. /respect
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 korsan 7 den 10 a ücretsiz mi geçiyormuşuz ?
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 bu ne Hi Alper, It looks like you've reached your device limit for installing apps and games from the Store on your Windows 10 device. If you want to install apps and games from the Store on another Windows 10 device, remove a device from the device list.
Öne çıkan mesajlar