Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aman tanrım! nihayet ya! darısı başına lopeth, nihayet kurabildi üçüncü seferde windows update üzerinden.

biraz kullanayım bari de sonra yazarım. neyse programlar silinmemiş görünen o ki.

aman tanrım ne bu ikonlar böyle, steam'de satılan 8-shit oyunlar gibi off.

apps & features'a girdim, bir baktım bütün oyunlar, programlar filan app diye gösteriliyor lmao.

püh size ya.

hala control panel ve settings ayrı.. cidden diyecek laf yok. kaldırın bitirin control paneli madem settings duracak. koyun onun içine herşeyi.

wstore app'ları hala c'ye kuruyor ve değiştirtmiyor seçenek, beyinsiz adamlar. ssd devrinde nah satarsınız o store'dan.
Mesaj tarihi:
usb flashdan temiz kurulum yapttım hersey nvidia driver dahil sorunsuz tüm upgradeler tam.
cortana Türk ce çalışmıyor diye İngilizce kurdum.
Bulundugunuz bölgeye cortana kapalı uyarısı veriyor.
Bir yolunu bilen varmı?
Mesaj tarihi:
ancak region değiştirmek lazım bildiğim.

aptal adamlar ya, en büyük yenilik dünyanın yarısına kapalı. türkçe istedik sanki. aç işte os içinde kullanalım, kebapçıya en kestirme nereden gideceğimi tarif etmese, nasreddin hoca fıkrası anlatmasa da olur.

amd bugün yeni sürücü çıkarmış ama forumlarında "yükleyemedim bsod yiyorum" diyenleri görünce vazgeçtim yüklemekten heh.
Mesaj tarihi:
burada yapan var mı bilmiyorum ama yabancı forumlarda gördüm birkaç kişi yaptığını söyleyen. link vermiştim geçen sayfada hatta.

ilk bsod geldi demin camera app'ini açıp kamera visörünü kaldırınca lol. restart atamadı kendine, ben reset attım, açılamadı tekrar resetledi, açıldı bu sefer m&k çalışmadı, ctrl alt del spamledim öyle kendine geldi vs şakalar komiklikler.

file explorer daha iyi olmuş gördüğüm, start menüsü gene iyi. ekranın dörtte birine sığıyor herşeyim ikon olsun, live tile olsun bütün ekranı yutmadan.
Mesaj tarihi:
ahah xbox app gpu'yu beğenmedi, kayıt yapamazmış 6950'de. bu da iyiymiş.

customize avatar dedim, avatar oluşturmak için ayrı app yüklemek istedi store'dan lmao. of yarabbi nasıl adamlar hazırlıyor bu appları abovv.
Mesaj tarihi:
win8 3 yıl sonra da kullanılabilir değil, bunun 6 aylığı onun 3 yıllığından iyi gene.

file explorer, start menüsü çok iyi, search'ü de nihayet win7 seviyesine çekebilmişler. folder'ları diziyor en başta çok şükür. hoş gerçi everything'e alışmışken kullanacak mıyım bilmiyorum bakalım.
Mesaj tarihi:
Sam said:

hala control panel ve settings ayrı.. cidden diyecek laf yok. kaldırın bitirin control paneli madem settings duracak. koyun onun içine herşeyi.

şunu yapacaklar zaten. ha yayınlanmadan önce yapılması lazımdı o ayrı.
Mesaj tarihi:
Ooo ben hiç kasmiyim yüklemeye, okuyorum da internetten baya dertli millet, 1 sene beklemek en iyisi. Çıtır çıtır çalışan windows 7'im varken , bozmayayım.

Update bilgisi de gelmiş, Windows 7 Pro N kullanıyordum, Windows 10 Pro N e update ediniz 2.5 gb diye yaziyor.
Mesaj tarihi:
Surface a kurdu sonunda. Surface kullanımı icin hypelandim resmen. Bakalim nasilmis. Kurulumda ayarlar değişiyor bu arada. Ufacik yazmislar. Sense i fln kurulusta kapatabiliyorsunuz. Cortana ve data collection ayni sekilde.
Mesaj tarihi:
bu ne

Hi Alper,
It looks like you've reached your device limit for installing apps and games from the Store on your Windows 10 device. If you want to install apps and games from the Store on another Windows 10 device, remove a device from the device list.
  • Yeni Oluştur...