Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lopeth said:

Sam kurabildin mi karşim ?

yok %76'da takıldı 30dk ne cpu ne ssd ne modem çalıştı, reset attım 8.1'e döndü şimdi. iso indiriyorum akşama tekrar deneyeceğim.
Mesaj tarihi:
Sam said:

Lopeth said:

Sam kurabildin mi karşim ?

yok %76'da takıldı 30dk ne cpu ne ssd ne modem çalıştı, reset attım 8.1'e döndü şimdi. iso indiriyorum akşama tekrar deneyeceğim.

iso'yu nereden indiriyorsun acaba? evde indi fakat failed oldu 2-3 kere, intereti hızlı bir yerdeyim varsa indirebileceğim bir link indireyim 5 dakkaya.
Mesaj tarihi:
https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

buradan tool'u indirip onu çalıştırınca seçenekler sunuyor iso, upgrade vs diye. doğru sürümü seçmeniz lazım ama key sormaması için yükledikten sonra.
Mesaj tarihi:
toggie said:

upgrade ile kurmak mantıklı mı ya? clean install yapayım diyorum ben ama var mı bunun icin bir guide falan?

bi kere upgrade yapıyosun, key'i alıyo, sonra clean install ettiriyosun alete. sistem bu.

benim evi teamviewer üzerinden upgrade yaptırdım, akşamda clean install.
Mesaj tarihi:
Bende hazırda c:'deki gizli klasör sanırsam tam oalrak indirilmiş bekliyordu
8.1 üzerinden güncelleme(windows update işte) yaparak (2.8 gb gibi bir güncellemeydi sanırım) sağ sağlim sistemi kurdum.
Tüm masaüstü ayarlar, saatin yannıdaki simgeler filan her şey duruyor. Sanki skin yüklemişim gibi oldu o kadar rahattı yani.
Şimdi şu tool ile de isoyu indirip bi usb ye kaydettik mi tadından yenmez
tişikkirlir misi
Mesaj tarihi:
Enterprise sürümde MS Edge olmayacakmış.

http://www.zdnet.com/article/some-windows-10-enterprise-users-wont-get-microsofts-edge-browser/

hatta hiçbir şey yok gibi. Daha iyi. tertemiz.
Mesaj tarihi:

windows update ile uğraşmadan direk windows 10 media creation toolu kullanın, çok daha hızlı ve sorunsuz oluyor işlemler.

1 saat içinde dosyaları indirip , güncelleştirmeleri ekledi , yedek alma seçeneklerini falan halletti şuan yükleme ekranında %33 de.
Yaklaşık 15-20 dakkaya tamamlanıcak gibi.

• Yeni Oluştur...