Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdiden yükleyip hidden bir klasör oluşturmuş c altında setup.exe içeren 5-6gb, hadi bakalım inşallah win8.1 illetinden kurtulacağım yarına.
Mesaj tarihi:
yani klasöre girip setup'a bastım, install now seçeneği çıktı ama devam etsem mi emin olamadım, windows uyarmadı beni sağ alttaki ikonun dediği üzere. ne yapsam emin olamadım.

boot.wim eksik deyip iptal etti.
Mesaj tarihi:

bende hala kıpırdanma yok, beta sürecinde doğru düzgün test edemedim, kuranlardan ilk yorumları alalım retail'ı, direk geçelim mi bi kaç gün bekleyelim mi?

bende de oluşturmuş C:$windows.~BT'yi, indirmiş dosyaları.

hmm reddit'te var bişiler; https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/3ewa8r/psa_here_is_how_to_check_if_windows_10_is/

said:
If there is a folder named "Install," then Windows 10 is currently downloading onto your computer and should move and create $Windows ~BT soon enough. (The hype train isn't quite ready, but is instead just at the maintenance station taking on coal and water, and loading the catering carriage with a nice range of cakes and teas.)

If neither of these options yield results, manually check for a windows update. You should receive a very small update (that does not require restarting).

(side note, I think it is KB2952664[2] for Windows 7, and KB2976978[3] for Windows 8 (Windows 8 credit to /u/Chigzy [4] )) Please don't force install them if they aren't in Windows Update and you are downloading just fine.
In my case, this immediately set off the download process.

said:
As another side note, if you see "~Windows ~BT." DO NOT DO NOT DO NOT RUN SETUP.EXE. THINGS MAY WILL BE DELETED AND BAD THINGS MAY WILL HAPPEN. ESPECIALLY don't run it after everything has been downloaded! I can't tell you how many people in the comments have done this "by accident." Don't run it. Don't run it as administrator. Just don't touch it, don't look at it, leave it well alone.

update: benim pc update'i deneyip fail etmiş, bi restart atayım bakalım;

update2: yukarı da ki fail durumu update log'unda bulunanlar hype train'in ilk wave'inde imiş. evde biniyorum hype train'e hayırlısı. şirkette beklerim evde test edene kadar.
Mesaj tarihi:
Sam said:

yani klasöre girip setup'a bastım, install now seçeneği çıktı ama devam etsem mi emin olamadım, windows uyarmadı beni sağ alttaki ikonun dediği üzere. ne yapsam emin olamadım.

boot.wim eksik deyip iptal etti.

reserve moddasın sende hala, bi iki anahtar dosya gerekiyomuş, o da kurulum sıranın gelmesiyle alakalı. yakında çıkar ilaçlısı hoş.
Mesaj tarihi:
Ben çalıştırmıştım setup, umarım silmemiştir birşeyi. Klasörün büyüklüğü aynıydı sanırım gerçi.

o update failed de oldu, herhalde yarın o kilit dosyasını yollarlar. 20gb ancak yer açabildim, yeter umarım.
Mesaj tarihi:
failed olayı corrupt dosyalar yüzünden diyorlar redditte, windows > software distribution > downloads klasörünün içeriğini silin admin olarak cmd açın

wuauclt.exe /updatenow

yeniden başladı download. sonucu söylerim. sonucu beklemeden yapan olursa da

yatırım tavsiyesi değildir.

oldu sanırım.
http://i.imgur.com/h8Plihj.jpg

Bitti. Sorunsuz importladı herşeyi bakalım.
Mesaj tarihi:
evet bütün downloadu baştan yapıyor, yeniden başladı download derken diğer klasörü de kastetmiştim. açık olmadıysa özür dilerim.

UPDATELERİ KAPATAMIYORUZ AMAN ALLAHIM

windows defenderı sadece geçici bi süre kapatabiliyormuşuz sonra otomatik açarım diyor. Setupta location off dememe rağmen ankara hava durumuyla karşılandım. android, ios gibi privacy arsızı olmuş bu ya. Biraz daha gıcık olursam win7 revert yapıcam.
Mesaj tarihi:
6gb sıfırdan yükledi, 1 saat hdd taradı, tekrar failed. iş çıktı yani bravo ms.

üçüncü kere baştan yüklüyorum, akk devreye girecek şimdi ben de delireceğim kesin.
  • Yeni Oluştur...