Yaptılar da release ne zaman ?
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Windows 10
win10 ile beraber.
arama duzgun calısmadıgını için win8 konusunu bulamadım burdan sorayım.
win 8.1 kurduk onun için başlat menusunu nerden nasıl indiriyoruz beleş versiyonlarını
sizhangisini kullanıyorsunuz?
Windows Shell.
Bu arada default olarak win8.1 i kullanmayı dene bence. Start o kadar da gerekli değil. Windows + X çoğu şeyi yapıyor.
dün bir makale buldum bu konuda ms devamlı "aman geride kaldım, geçtiler beni bitirdiler" diye panik olup elindeki fazlasıyla yeten müşterisini neden kendine düşman ediyor diye, anlamak imkansız. pc pazarı bitmeyecek zaten, dimyat'ta tablet pazarına gireceğim diye evdeki bulgurdan olma.
şu makalenin linki var mı ?
valla zaman geçti, bulamadım ama bakıyorum, bulursam koyarım linki.
An itibariyle kullanan var mı tech demoyu? 1-2 güne bilgisayarı kuracağım, oyunlarda falan performans sıkıntısı yoksa direk 10 mu yüklesem acaba?
Tavsiye etmem, driver i ıvırı kıvırı oturmasını bekle bence.
win 8.1 = vista , win 10 = win 7 diyorlar doğrumu ?
şu an beta bile değil techical preview iki ayrı cycle i var, slow ve fast diye. slow u seçersen haftada bir diğerinde günlük'e yakın update alıyorsun. kullananlar genel olarak çok sıkıntı çıkarmıyor diyor ama garantisi yok tabi böyle ben bir işletim sisteminin yavaş yavaş gelişmesini görmek istiyorum dersen güzel sürekli birşeyler ekliyorlar falan. mesela cortana eklenmişti öncelerde (türkiye için anlamsız tabi), spartan browser ise bir sonrakinde gelecek. yok ben basayım düğmeye çalışsın herhangi bir sorun istemiyorum dersen çok anlamı yok. hem windows 7 ve üzerinden free update olarak sunulacak. he bir de techical preview in süresi var ilerki bir süreçte illaki onun için tekrar yükleme gerekecek.
kafam çok rahat olsun dersen al bir macpro yardır mac os ile.
kafam çok rahat olsun dersen al bir macpro yardır mac os ile.
:D
https://www.youtube.com/watch?v=tok2n7R9_AQ&feature=player_detailpage#t=2699
Bir de DX12 developerlar sistem üzerinde sli/crossfire olsun olmasın varolan tüm gpu ünitelerine işyükünü paylaştırıp çalıştırmayı planlıyorlarmış. Intel işlemciler içindeki gömülü gpular da dahil...
DX 12 sonrası ekran kartları atılmayacak anlaşıldı.
https://www.youtube.com/watch?v=tok2n7R9_AQ&feature=player_detailpage#t=2699
Bir de DX12 developerlar sistem üzerinde sli/crossfire olsun olmasın varolan tüm gpu ünitelerine işyükünü paylaştırıp çalıştırmayı planlıyorlarmış. Intel işlemciler içindeki gömülü gpular da dahil...
DX 12 sonrası ekran kartları atılmayacak anlaşıldı.
Öne çıkan mesajlar