barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ama inanın ya. kalecileri gitti. gıral atar 4 tane daha.
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ahaha bizim eski başlıktakileri copy/paste etsek yeter ya başka birşey yazmaya gerek yok.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Darksun said: ahaha bizim eski başlıktakileri copy/paste etsek yeter ya başka birşey yazmaya gerek yok. yapıcam da cok üseniyorum ya.
Tori Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 sostizm said: Burak atacak bir taneeeee. Bak buraya yazıyorum. Gol yer miyiz, yersek kaç tane yeriz o önemli. Biz alışığız buralara. Haydi CimBom. Akşam dersim var kaçırıcam maçı malesef. adamı giydirip duruyodunuz bak ne oldu şimdi djhsdfsfdf
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 arsenalden bir kişi daha atılırsa eşit güçlerin mücadelesi olacak
madcow Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 10 kisiye karsı bile hareketli hucum etmeyi basaramamak. iste bu etkielyici.
escape Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 applev0dka said: escape said: applev0dka said: escape said: Oldboyzluk bir sey yok, bir takim uefadan sahte evraktan ve sikeden ceza aliyor, digeri de sikeden ceza aliyor, taraftarlari her maclarimizda sahaya atliyorlar futbolcularimiza saldiriyorlar, en les taraftar kendilerinde, galatasaray taraftari 1 kere boyle bir sey yapiyor ona da saldiriyorlar Bunu neresinden tutarsan tut sacmalik. gs taraftarının kaç tane cinayeti var araştır sonra gel leş de ok kib by Ya kardesim once her uzdugumuzde sahaya girmemeyi ogrensin besiktas taraftari. Saha disinda öldürülen adamlari kastedmiyorum ben tribunde yapilan barzoluktan bahsediyorum. Surda galatasaray taraftarinin yaptigi hos degil evet ama bunu SİZİN ADAMİGİİİZZZ cok temizmis gibi taraftara sallamak hos degil. Ultraslani ben de sevmem ama 3 buyukler icinde en az ceza alan taraftar/takim oldugunu biliyoruz turkiyede. başarı geldiğinde ceza almamak kolay. 13. oldugunuz sezon aynısı oldu mu ? samiyendeki son derbide sizi üzünce tribünde koltuk kaldı mı hepsi sahadamıydı ? taraftar stadda taraftar, kapıdan cıkınca değil mi ? gs yeni stada geçti o gazla başarı da gelince taraftar uslandı, gerçi o zamanda 70lik şişe attılar sahaya. her zaman diyorum aynı evde doğan 2 kardeşten 1i gs'li digeri fb'li biri Beşiktaşlı digeri fb'li falan olabiliyor tonla var cevrede. sen aynı evde yetişen kardeşlerin birinin gs'yi tutuyor diye üstün olduğunu idda ediyorsan hayatında başarılar dilerim. hooooooooop 4 Gaz maz degil olay, carsi'nin ne kadar leş bir taraftar oldugunu bilmek icin ortalama bir kac yil turkiyede yasamak yeterli. Yani siz yeni stada da gecseniz, hakkiniz da yenmese, takim iyi de gitse, galatasaray ne zaman uzse ya da fb bu taraftar cirkeflik ve terbisizlik yapacaktir. Sne daha iyi bilirsin kendi taraftarini.
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 fb durumumu buraya da yazayım; Listemdeki fanatiğinden fanatik olmayanına, Eskişehirsporlulardan Trabzonsporlulara, her telden futbol izleyicisine göre Arsenal iyi işler yapıyor ve insanlar seviniyor. Her ne kadar bu sene Arsenalle karşılaşmış koyu bir BJK lı olarak onların düşüncelerine katılmasam da son senelerde GS nin izlediği yanlış politikalarla, bi kaç sene öncesinin FB si olma yolunda ilerlediğini görüyorum. Ha futbol çoktan yalan olmuş burada o ayrı.
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 barbu said: ama inanın ya. kalecileri gitti. gıral atar 4 tane daha. http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/fenerbahce_arsenal_macina_damga_vuran_fotograf_4352.jpg http://www.resimbul.com/sonuc/fenerbahce/fenerbahce-0-arsenal-11/fenerbahce-0-arsenal-11-4a1a40.jpg
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ooo 4-7 demistim ama simdi isler biraz degisti 4-9 aliriz.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 escape said: DarKRideR said: escape said: Tribunde edilen kufurler, super ligde mac karistirmalae gibi bi durumu cok nadirdir galatasaray'in? derken adam kendi bile inanmıyor da zorluyor boşuna işte asdfasdfasd Ya kardesim niye inanmayayim sacma sapan konusmayin lel Soruyorum yani "cok nadir degil midir sence de" anlaminda. değil, GS'nin sakin olduğu son 3 yıllık başarı dönemini çıkarırsan gayet standart bir tribün barzoluğu olduğunu görürsün. BJK'nin ha keza tarihinin kara lekesi Demirören'in son 3 yılıdır. Ben yıllarca BJK tribünlerinde kendi aralarında kavga eden lüzumsuzlar dışında tek bir olaya bile denk gelmedim. En temiz takım bu konuda BJK'dir, tarihe bakarsan. Ama 3 yıllık karanlık dönemde, Demirören'in kendisine muhalefetleri bastırsın diye hapçıya götçüye beleş dağıttığı biletlerle çıkan olaylar yüzünden sürekli BJK rerörerörerö ediliyor. Demirören sonrası yaşanan tek tribün olayı da GS maçındaki sahaya girme, onun arkasındaki provokasyon ve provokasyonun sonucunda tribünde polisle birbirine girmiş grubun gaza gelip sahaya inerek polise orada saldırması da hep "GS'LİLERİ ÖLDÜRMEK İÇNİ SAHAYA GİRDİLER"e yorumlanıyor. O maçın günahını çıkarırsan ki çıkarmak gerekiyor. Bundan öncesine baktın mı sulu derbiden, oyuncusuna hareket eden besteler yazmaya ve sokakta farklı renk atkı giyiyor diye öldürülen onca insana bakarak net en sorunlu taraftar grubu GS'liler derim. Ha gerçi takımın suçu yok. 2000'deki büyük başarı ne kadar barzo, dengesiz ve varoş varsa hepsinin GS'yi tutmaya başlamasına yol açtı. Büyük başarı kulübe resmen lanet getirdi... Aynı AKP'liler gibi iyi gün dostu taraftar profili oluştu. Aklı başındaki taraftar üstüne alınmasın, alınacak olan da zaten profile uygun adamdır. Edit: Seba'ya yapılanları unutmuşum. Onlar da şimdi ki Kasımpaşa yönetiminin nacizane AKP'lileri tarafından, Ciner falan işte örgütlenmiş şerefsizlerdi. Aynı adamları Demirören de kullandı yıllarca...
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 10 kişi kaldıktan sonra arsenalin hızı biraz yavaşladı sdfa :p
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 mac konularinda soyle uzun mesajli, birbirini quotelamali aptal tartismalar yapmayin.
barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 hakkaten ya. wot döşeyerek tartışmak nedir maç konusunda. AQUILA NASI KOYUYOLAR LAN SİZE HUEHUEHEUE filan diyin.
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Maçı buradan takip etmem biraz garip değil mi ? Canlı anlatım zımbırtılarından daha iyi burası uhehe.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 aquila said: mac konularinda soyle uzun mesajli, birbirini quotelamali aptal tartismalar yapmayin. DAYANAMIYORUM, WOT DÖŞEMELİYİM
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Roqq said: Maçı buradan takip etmem biraz garip değil mi ? Bende öyle yapıyorum , ilk bi eve varır varmaz buraya geldim , izleyenlerden bana link atın pm falan filan olayına girecektim ki , skoru görüp vazgeçtim. İzlemiim burdan görsem yeterli dedim :D
Öne çıkan mesajlar