kovboy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Saatinimi yazmışsın ilk posta nebileyim. Biride gelmiş kuyruk acısını bastırıyor keko tam ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Neyin kuyruk acısı lan dünbük Her hakaret yiyende kuyruk acısı diyo sanki öncesinde bişi yaşanmışımız var gibi Neyse banlistimde şenlendi sayende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Ayrıca 2. Postunda yazmış saati az oku bebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Gereksiz adamların postunu okumak zorunda değilim tek tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 O zaman seni tutmayalım burada, logout + close tab, güle güle. Hani bunu birine açıklamak zorunda kalmak da acı da, birine cevap yetiştireceksen o kişinin en azından cevap verdiğin postunu okuman gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 kovboy kargocu musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 yurt içinde en iyisi yurtiçi kargo ile UPS; yurtdışı taşımada da en iyi hizmeti DHL veriyor Türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Yurtdışına pek kargo alışverişim olmadı, yurtiçinde genelde UPS kullandım. Özel bi sebepten değil, evime yakın olduğu için. Şu ana kadar memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Ups iyi her zaman tam zamanında güzelce teslim ettiler,evde olmadığım zaman şubeye gidiyor ama adamlar mutlaka arayıp ne zaman müsaitsiniz diye soruyorlar. Yurtiçi en problemlisi kaç kere şikayet ettim sayısı belli değil. Aras eh işte bazen teslim ediyor bazen etmiyor, mng baktım yurtiçi gibi kullanmadım zaten. Kısacası Yurtiçi firmaları felaket ötesi tercih şansım varsa ups yoksa yurtiçi kargo hariç diğerleri şeklinde yapıyorum. Kargonun olayı zaten adrese teslim olması öbür türlü ben şubeye gideceğim sürede otogara giderim zaten. Eskiden otogarda koyuyorduk yükü otobüsün gittiği sürede yük gidiyordu birde muavine 5 10 bir şey atardık oda giderdi yazıhaneye koyardı alacak kişi de tertemiz alırdı. Aynı mantık daha ucuz daha çabuk. Şimdi kargo şirketlerine bakıyorum otogar mantığında şubeye teslim ediyor,adrese teslim diye bir olay yok. Adresime gelmeyip,geldiklerini söylüyorlar. Geçen şubeye gittim baya sert çıktım adam hala yalan söylüyor,yahu diyorum bak üşendim gelmedim de abi asgari ücretle çalışıyorum çok çalışıyorum yetişmiyor olmuyor de bizde sana değil şirkete yüklenelim dimi ? Yok öküz yüzüme bakacak cesareti yok ağız ucu ile mırıldanarak abi geldik yoktun kaç kere zili çaldım diyor. Zaten şirketler de aynı rezil kurumsal müşterileri bağlayıp bireysel müşteriyi iplememe yöntemini tercih ediyor, Amerika'dan,İsveç'ten,Almanya'dan kargom daha hızlı geliyor,umarım en kısa sürede batarlar ortada bir ptt birde diğer uluslararası şirketler kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 konu ile ilgili; aras veya yurt içi tercih edin bence konu ile ilgisiz; bu kovboy kimin alt charı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Eskiden Yurtiçi iyi deniliyordu ama tekel hırsıylan her alışveriş sitesini bağladılar ve araç-eleman yetiştiremez oldular. Şu an en leş kargo Yurtiçidir, eleman olarakta iti kopuğu dolduruyorlar ucuz diye. Bazen 10 gün bazen 6 gün şubede bekletip servise çıkarmadıklarını yaşadım bizzat. Bedava kargo olmadıkça Yurtiçini kullanmıyorum, mecbur başka yerden alıyorum bazen, tüm siteleri kendine bağladığı için. Aras yeniden yapılanarak en düzgünü oldu bence şu an. UPS biraz daha fiyatlı ama onlar da kaliteli. MNG Sürat falan zaten alt seviye, imza bile almıyorlar bazen, ama az müşterisi olduğu için bazen daha çabuk getirebiliyorlar. Bi de kargoylan yemek yollanmaz ya, zaten yasaktır ve bozulur az gecikse ki paso gecikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 şubeden şubeye değişiyor, fikirtepe yurtiçi ne kadar köytüyse ona 1 km kadar uzakta olan göztepe şubesi o kadar iyi özenerek çalışan ile parmağıın ucuyla çalışan arasında fark var UPS in bahçelievlere şoförleri bir ara katil gibi araba kullanıyordu mesela okulun önünde iki kere ezilme tehlikesi yaşamıştık.. ara sokak bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 benim favorim kuryenet şubeye posta geliyor adamlar günlerce getirmiyor arayınca biz geldik yoktunuz deyip yalan söylüyor, ben şubeye gelip alayım deyince öyle çalışmıyoruz diyorlar. bi kredi kartı 3 haftada geçebildi elime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 "Tatar Ramazan" said: Eskiden Yurtiçi iyi deniliyordu ama tekel hırsıylan her alışveriş sitesini bağladılar ve araç-eleman yetiştiremez oldular. Şu an en leş kargo Yurtiçidir, eleman olarakta iti kopuğu dolduruyorlar ucuz diye. Bazen 10 gün bazen 6 gün şubede bekletip servise çıkarmadıklarını yaşadım bizzat. Bedava kargo olmadıkça Yurtiçini kullanmıyorum, mecbur başka yerden alıyorum bazen, tüm siteleri kendine bağladığı için. Aras yeniden yapılanarak en düzgünü oldu bence şu an. UPS biraz daha fiyatlı ama onlar da kaliteli. MNG Sürat falan zaten alt seviye, imza bile almıyorlar bazen, ama az müşterisi olduğu için bazen daha çabuk getirebiliyorlar. Bi de kargoylan yemek yollanmaz ya, zaten yasaktır ve bozulur az gecikse ki paso gecikiyor. ups beni delirtiyor arkadaş. ne saçma bir sistemleri var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 sürat kargo daha kötü. hatta kötününde beteri gerizekalı falan dolu. eve teslim edilmesi gereken kargomu dün yanlışlıkla şubeden benle sadece ismi aynı olan kendi kargosunu almak için gelen random bir adama soyadına bakmadan vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Sanirim hic ptt kargo gorulmemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 sostizm said: Favorim ARAS KARGO benim. Güleryüz, kişisel ilgi hezaket. Dip, en kötü, en kaba MNG burada da.Aras kargo, bizim, üzerinde kocaman "KIRILIR" yazan kargonun içindeki ürünü kırmayı başarmış. Adam bırakıp kaçtı resmen, şubeyi aradım 5 günde gelip tutanakla geri aldılar kargoyu. İyi kargo diye bir şey yok, iyi kargo personeli var. Türkiye'de hiç bir kargo şirketi profesyonel değil, aile şirketi kalitesinde hepsi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 adam onu kirmadan vermeyin anlaminda kirilir olarak algilamistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 saka bir yana yakinda issizlik o derece olacak ki kargo sirketlerinde bile gereksiz egitimli beden iscilerini gorecegiz.o zaman duzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 işin kötüsü 100mg pure %99 nbase var iç içe 350 tane koruma kabının içine sarılmış. verdikleri random adam eline yüzüne sürerse gebercek gitcek. inş açmaz merak edip, arar kargoyu bu benim değil diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Bu MNG, sabah 09:00'da evden kargo teslimi için açtığım çağrıya akşama kadar dönüş yapmadı. 17:30'da aradığımda, dolaşımdaki personelin cep numarasını verdiler. Elemanı aradım, "abi ben yeni başladım sizin sokağı bilmiyorum o yüzden almaya gelmedim" dedi. Daha ne diyeyim?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 BalisticGel said: İyi kargo diye bir şey yok, iyi kargo personeli var. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 aynen. şubeden şubeye, yoğunluklarına ve personel kalitesine göre değişiyor. standart hizmet diye bir şey yok. tek standardı olan kargo ptt kargo. 5-6 günden önce getirmiyorlar o konuda standardı yakalamışlar. merkezi bir yerde oturmama rağmen uzak oldukları için aras kargo, ups ve sürat kargo ile alakam olmuyor. bir yakınım geçen büyük bir koli yolladı ipne sürat kargo bebesi bilmem kaç desinin üstünü çıkarmıyoruz abi diye ayak yaptı veriyim parasını çıkar dedim 10 lira verdim. uğraşmak istemedim merkezi aramakla falan. yurtiçi kargo ve mng ile sıkıntı yaşamadım şimdilik. ama eskiden çalıştığım yerde her gün yurtiçi kargo ile kavga ediyordu sekreter. oradaki şube aşırı yoğundu siklemiyorlardı kimseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 mng benim evin adresini bulamıyo ya. şube teslim göndertiyorum mecburen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 kargoyle börek gönderildiğine de ilk defa şahit oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar