Lectre Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Selam 3k gibi bir miktar kredi çekmeyi düşünüyorum, çalışmadığımdan sigorta falan yok, bu öğrenciye kredi veren bankalar ne istiyor acaba tam olarak bir bilginiz var mı? acil biraz o bakıma sorayım dedim buradan yarın çıkıcam zatende.
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Kaç ayda ödemeyi düşünüyorsun geri?
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 öğrenciye kredi mi, kefil olmadan veriyolar mı ya da anne baba imzası istiyolar diye biliyorum
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 lan öğrenciye max 500tl kredi kartı verdi bana kredi mredi hikaye
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Verirse Denizbank verir.
guden Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 kefilsiz, gelir belgesi olmadan kredi alabileceğin (deniyebileceğin daha doğrusu) 4 banka var: teb,deniz,garanti,finans. en yüksek ihtimal teb ve deniz, diğer ikisi gelir belgesi yerine kredi notuna bakıyor, kredi kartı kullandıysan güzel güzel artı olur.
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Kyk'dan öğrenim kredisi alıyorsan 3-4k verebilirler. Ünideyken bir arkadaş böyle kredi alarak kendine vosvos almıştı. Başka türlü 3k vermezler bence.
zeper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 garantinin vardı 4k ya kadar ben almıştım 2 sene sonra başlıyorsun ve onu da 3 seneye takside bölüyorlar ,...ama sanırım belli üniversitelere. bir danış istersen bankaya.
escape Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Lectre said: Selam 3k gibi bir miktar kredi çekmeyi düşünüyorum, çalışmadığımdan sigorta falan yok, bu öğrenciye kredi veren bankalar ne istiyor acaba tam olarak bir bilginiz var mı? acil biraz o bakıma sorayım dedim buradan yarın çıkıcam zatende. Mega holding isine mi giriyorsun?
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Lectre said: Selam 3k gibi bir miktar kredi çekmeyi düşünüyorum, çalışmadığımdan sigorta falan yok, bu öğrenciye kredi veren bankalar ne istiyor acaba tam olarak bir bilginiz var mı? acil biraz o bakıma sorayım dedim buradan yarın çıkıcam zatende. işine karışmak gibi olmasın ama 3k verecek akraban eşin dostun yok mu hiç, anne baba, zengin kuzen amca dayı hala teyze vesaire, yazdıkça yazasım geliyor, kredi çekme
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 bana kredi kartı bile vermemişlerdi 2 sene önce , şimdi peşimde geziyo ibişler B)-
df Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mc_Lovin said: Lectre said: Selam 3k gibi bir miktar kredi çekmeyi düşünüyorum, çalışmadığımdan sigorta falan yok, bu öğrenciye kredi veren bankalar ne istiyor acaba tam olarak bir bilginiz var mı? acil biraz o bakıma sorayım dedim buradan yarın çıkıcam zatende. işine karışmak gibi olmasın ama 3k verecek akraban eşin dostun yok mu hiç, anne baba, zengin kuzen amca dayı hala teyze vesaire, yazdıkça yazasım geliyor, kredi çekme mantıklı bir şey için harcayacaksan aileden vs alınıyor da saçma sapan şeyler için olunca yalan o iş =)
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 kredi kartını düzenli falan ödediysen enparadan alabiliyosun
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Enpara 10k vermiyor, Akbank 30k gel al diye hergün arıyor. Kkb 1800 kusur.
TheRaskol Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Anne baba imzası şart. O zaman krediyi ailen çeksin kulak çınlaması (:
Öne çıkan mesajlar