Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lig 3. Hafta: Bursaspor - Beşiktaş JK | 22 Eylül Pazartesi - 21.30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
en kötü zamanımızda bile bursa'ya koyuyoruz, deplasmanda daha da bir iyiyiz üstelik

kendimizin sattığı 2-0 şampiyonluk maçı dışında bjk'nin ezildiği bir bursa maçı da görmedim.

o yüzden ne kadar inançsız da olsam sanıyorum kazanırız.
Mesaj tarihi:
Bilic'e helal falan değil. Kusura bakmasın ama mesaj vermek istiyorsan 40'a kadar beklemeyeceksin. Oğuzhan tipindeki adamlar ikinci şans verilecek adamlar değil.

Ülkenin en potansiyelli orta sahasıydı. Ne hale geldi. Adamın geriye koşmaması yüzünden orta sahada hakimiyet kuramıyoruz. Sosa girdi 5 dakika git gel yaptı, Bursa duran top dışında yarı sahaya giremedi.

Oğuzhan'ın yapmadığı pres yüzünden Atiba ve Veli öne çıkıyor. Alan boşaltıyor, orayı işliyorlar. Eskiden tek top oynardı şimdi o da yok. Bu maç en az 3 topu pas verebilecekken saçma çalımlara girdi diye kaybedip kontraya sebep oldu...

Franco desen zaten sol stoper olarak rezil oynuyor. Geçen yılın ligde en az pas hatası yapan stoperlerinden biriyken bu maçta isabetli pas attı mı göremedim resmen. Asteras maçında da böyleydi. Solda acı çektiğini görmek için ne olması gerekiyor. Ya da oynatma ya da Atınç ile ikile ya da Sivok'u koy.

Franco'nun geriden kurduğu oyunlar ile kaç defa hızlı atağa çıktı Beşiktaş, Arsenal maçında adamın performansı ortada tam bir modern stoper. Ama sol stoper oynatarak bunu da öldürüyorsun. Pas yapamayan Sivok solda Franco'dan daha mı kötü olacak?

Bilic iki üç maçtır net hatalar yapıyor. Şu takımdaki belirli adamlara gereğinden fazla güvenme huyunu atması gerekiyor. İsterse dünyanın en iyi hocası olsun bu tip takıntılar adamın kariyerini bitirir...

Şu takımda artık Olcay ve Oğuzhan 11 başlamamalı, Olcay yine deli manyak arada çıkıp tek pas, tek top bir şeyler yapıyor ama Oğuzhan 11 oynadığı sürece daha da geriye gidecek. Formanın değerini anlaması gerek.

İsmail de 11 formasını geri alınca resmen özüne döndü. Maç başındaki rezaletini neyse ki sonralara ittirmedi, kafası yerine getirildi...

Bu şekilde devam edersek Bursa takar, geçer. GS maçında da yazmıştım şu Fernandao'ya daha rahat top getirseler Brezilya'daki gibi gol kralı olur. Bursa'yı zirveye taşır...
  • Yeni Oluştur...