sabonis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Gençler. gtx460 var bende SLI idi, biri pörtledi. fırınlayayım diyorum. ama 1 haftadır falan üstündeki plastiği (fan'ın bağlı olduğu şey işte) sökemedim. kartın çıkışlarının oraya bağlı olan 2 vida artık nasıl bir şekilde sıkıldıysa, mümkün değil oynamıyor. çakımın tornavidası yamuldu öyle söyliim yani... bir tavsiyesi olan var mı "şunu bunu yaparsan belki daha kolay olur" falan filan gibi? kafayı sıyırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Çakı tornavidası ile olmaz zaten. O dişe uygun yapılmış vidalarla açın her zaman ya da kaliteli ucu değişebilen tornavida setleri kullanın. Kanırtırsan o vidayı işi biter zaten... Anca ingiliz anahtarı kilitli pense (ufak boyluları) çözüm o zaman. Sıkıştırıp vidayı çevirerek açman gerekir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 ya zaten ufak yıldız ile denedim baya bi. olmayınca çakıya geçtim, çünkü çakıyı daha rahat çevirebiliyorum. ama ufak yıldızı aynı kuvvetle çeviremiyorum. ingiliz anahtarı mı pense mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 aa yanlış yazmışım. :P Kilitli pense Ufak boyları var tam bu tip işler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Bende de aynı şey oldu, ter akana kadar zorladım. Tabi direnç yiyince cortlamayacak bi alet kullan. hedik:gtx460 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mikrodalga 300W 2 dakika Evde kasko yoksa deneme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 ulan yine gaza geldim 10 dakkadır deniyorum. baş parmağım kopacak.. ben böle bi vida görmedim ya. sokarlar diyip direk plastikle beraber fırınlıcam o olucak. Civcivhead said: Bende de aynı şey oldu, ter akana kadar zorladım. Tabi direnç yiyince cortlamayacak bi alet kullan. hedik:gtx460 oha aynı modelde aynı şey oldu yani. benimki palit bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 MasterHapLo said: şunun resmini çeksene tork vidasi olmasin sağ alttaki vida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 taktiği verim,bi tane bez tarzı bişey bide en ince vidanı al bezi koy o deliğin üstüne sonra vidayı koy çevir işte bastırarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 MasterHapLo said: normal yildiz vida. koctas a git orda klemens tornavidalari var. ince ucludur ama saglam max 10 lira verirsin. evde bulunsun klemens tornavidanın ne olayı var? hayır yani bende var 2 tane yıldız ve olmuyor :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Sıcakken sökeyim deme ! işlemciyide sökersin boardından direkt haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Ekran kartını niye fırınlıyorsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 2 said: Sıcakken sökeyim deme ! işlemciyide sökersin boardından direkt haha sıcakken daha rahat söker macun eriyik olduğu için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 http://www.hepsiburada.com/liste/skil-1012ad-48-volt-fener-fonksiyonlu-sarjli-tornavida-100-parca-uc-seti/productDetails.aspx?productId=hrbscf0151012ad&categoryId=13003105 Şundan bi tane alıyosun. GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 2 said: Sıcakken sökeyim deme ! işlemciyide sökersin boardından direkt haha Gpuyu pcbden sökmek öyle kolay değil özel aletlere ihtiyacınız var bga rework station gibi :) http://www.youtube.com/watch?v=PgncMQJZyxg Gelelim sorununa son durum nedir şimdi bu konuda epey olmuş update yapmayalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Nessaftw said: 2 said: Sıcakken sökeyim deme ! işlemciyide sökersin boardından direkt haha Gpuyu pcbden sökmek öyle kolay değil özel aletlere ihtiyacınız var bga rework station gibi :) http://www.youtube.com/watch?v=PgncMQJZyxg Gelelim sorununa son durum nedir şimdi bu konuda epey olmuş update yapmayalı. valla hiçbir şey olmadı. tornavidalar hiçbir şekilde işlemiyor. baya bildiğin aslında orada vida değil de sabit bir şey var, onu boş yere çevirmeye çalışıyormuşum gibi geliyor. arkadaşta sağlam bir tornavida varmışmış onunla denicem yarın.. var mıdır tavsiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 başka birine mi denetsen acaba? belki problem tornavidada değildir...... lan bi tane düzgün foto bulamadım konuyla alakalı asdafdsad http://thumbs.dreamstime.com/thumblarge_453/125843715442sdU2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Şimdi kartı fırınlamak için fanı sökmek istedin ve haftalardır uğraşıyorsun. Sökmüş olsan bile fırınlayınca çalışacağı da malüm. Vazgeç bu sevdandan. O kazandı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 2 haftadır yatıyor kenarda kart. denemedim daha fazla. sapık gibi hergün denemiyorum :D ayrıca yani vidayı 10 kere falan deneyerek açamayacak kadar güçsüz isem atlayayım camdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 sabonis said: 2 haftadır yatıyor kenarda kart. denemedim daha fazla. sapık gibi hergün denemiyorum :D ayrıca yani vidayı 10 kere falan deneyerek açamayacak kadar güçsüz isem atlayayım camdan :D plastik vida tarzı bir şeydir belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 sabonis said: var mıdır tavsiye? http://images.dremeleurope.com/tr/tr/ocs/image/ocsjpg-405-248/dremel%C2%AE4200-10695.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 evet, arkadaştan düzgün tornavidayı aldım. sökebildim fan'ı ve sonrasında heatsink'i.. tozları, macunu falan temizledim. yaklaşık 11 dakika kadar fırınladım kartı. çıkardım macun sürdüm zımbırtılarını geri taktım, makineye bağladım. 15 dakika kadar alien isolation oynadım SLI olarak. artifact falan vermedi. gtx970 ftw edition alana kadar idare etse bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 hacı bende de 295gtx var bitane geberik, fırınlamadım daha çünkü sökmeye üşendim sandviç kart olduğu için çok zor iş..eğer umut varsa bende bi ara söküp fırınlayacam ama kac derece de ne kadar tutmak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 direk ölü ise bilmiyorum düzelir mi ama artifact falan verdiyse ve sonra patladıysa düzelme ihtimali var. önce 210-220 derecede ısıttım fırını 15 dakka, sonra kartı koydum 3.5 dakka falan pişirdim, sonra kapattım fırını, kartı da içinde bıraktım 8 dakika kadar daha. çıkardım, soğumasını bekledim. olay bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 ekran kartını fırınlamış birisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar