Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 356 kd olarak 65. mekanize piyade tugayı Pamir kışlası yamyam bölüğünde ustalık yapıyorum iki haftadır. Şafak sanırım 129. Karşıdaki Dora kışlasında askerlere ağır eziyet edildiğine dair duyumlar aldık demin. Moralimiz bozuldu. 2 sat süren mıntıka, istikamet vs. Biz sadece uzmanların iğneleyici lafları ile karşılaştık şu ana kadar. Yarından itibaren eğitimler (artık ne eğiteceklerse) ve 3000 metre koşuları başlayacak sanırım. Koğuşta patlatılmayan dolap yok, yer değiştirme muhabbeti beni değil de diğer kdleri ağır vurdu. Kamuflajları falan gidenler var. Devrecilik değil de sıracılık var. Komutanlar da destekliyor gibi sıraclığı. Bu nedenden dolayı da sanırım yazıcı, silahçı gibi işleri bize değil 1994-1 tertiplere vereceklermiş. BÜtün o tarz işler için uzun dönemleri tercih edecekler gibi bir hissiyat var. 2 haftalık bir usta asker olarak şimdilik dertlerim bunlar, deneyim ve görüşlerinize açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 seni sabaha kadar silkebilirler ama zamanı durduramazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 derdini küçümsemek gibi olmasın da bunlar çok klasik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 129 ne adam mı öldürdün? MWHAHAHAHAH standard askerlik muhabbetleri abi sıkma canını, şafak 100 un altına düştü mü kaşarlaşırsın. doğru adamlara oyna, iyi çevre yap, uzmanları kafala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 yok aga farkındayım klasik olduklarının da işte nasıl alışılır nasıl düşünmek gerekir o konuda acemiyiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 terör bölgesinde askerlik yapmanın en güzel yanı, rahat askerlik yapmaktır. allah kurtarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 abi insan dediğin mahlukat herşeye alışıyor zaman ver sadece pislikten beladan uzak dur, ayıya dayı de, bil ki ne yaparlarsa yapsınlar zaman akıyor, her geçen dakika sen evine daha yakınsın. çile haline dönüştürmelerine izin verme, adapte ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Sistemle mücadele etmeye uğraşma sistemin icindeki siradan carklardan biri olman lazim.askerdeki olaylari sinema elestirmeni gibi görmek yerine siradan oldugunun farkinda ol.uzun dönem elemanlara atarlanma sakın herzaman onlar hakli olur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 aynen eyvallah deme onlar gibi düşün onlar gibi takıl, ozaman sevmeye başlayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 1994-1 vay anasını ne zaman geçti o kadar yıl komutanlar her türlü desteler, devrecilik + sıracılık, çünkü işleri görülüyo işte, mıntıka koğuş yıkama tuvalet yıkama vs hele bi plakalara gel de, şafak sıkıştırmaya başlasın,o zamanki yazılarını merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 zormuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Çarşıda lokale git kafan rahatlar. Çeşme meydanına yakın taynet var bi de, oyun falan oynayayım dersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Söylemişlerdir ama düşünme özellikle mantık arama, vaktini doldur kurtul :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 henüz erken ama işin gücün belli olsun hemen kitap mitap istet ailenden. ben hiç bir sorumluluk almadıydım, sivilde en son okduğum kitap 80 günde devrialemdi askerde 3 kitpa bitirdim, 2 ayda (3,5 ay yaptım 129 şafk ne lan komutan mı dövdün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesajları okumadım ama benim askerlik yaptığım sırada(Konya) kd ler tuvaleti kasaturalarıyla temizliyorlardı. bizden bi kd albay'ın karısı olunca durumu Albay'a ilk ağızdan anlattı. Sonucunda 4 ay uzun dönemler küfür etti ve dikili nöbete kalktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Benim askerlikte ben albayı tanıdık çıktı amcamdan - ilçe jandarma komutanı tanıtık çıktı bir akrabadan. Sivil kurye - akşamları araç komutanı olarak 5 ay takıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 trakya çok sıkıntılı yer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 sıracılık-devrecilik muhabbetini her komutan destekler üstü kapalıda olsa.çünkü kontrol ve denetimi onlar değil askerler yapmış oluyor. zamanında diş fırcasıyla tuvalet temizlemişliğimiz var edirne karaağaçta idim sürgün yeri idi bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 hayırlı tezkereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Bir süre sonra orada doğup büyüdüğünü falan düşüneceksin.Sonra bir bakmışsın seni kapının önüne koymuşlar. İşte odur insanı bocalatan olay. Tam da oralı olmuşken ayrılmak doğduğun yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 gece silahciligina yapis hemen askerligin %50 daha cabuk bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 doğru adama doğru şekilde oynama ayıya dayı deme kesinlikle, özellikle uzun dönemlere karşı hiçbir şekilde dik duruşunu bozma ben gitmedim gerçi askerliğe de giden bir çok tanıdığımın ve yakın arkadaşımın anlattıkları bu yönde oluyor. Uzun döneme elini versen kolunu kurtaramazsın. gerekirse kavga çıkar, döv bir bok olmaz. Benim kaç arkadaşım uzun dönem dövdü kendini ezdirmemek için, yenilen ceza maks 3 hafta çarşı izni oldu. Çok koyan bir şey diyordu mesela onu alan arkadaşta ama en azından kalan sürede uzun dönemler buna abi, dayı çekmekten bir hal olmuşlar. Ayıya dayıyı sadece üst rütbelerde vs. diyin o kadar. Doğru şekilde oynarsan zaten onların bir çoğu da sana insan gibi davranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 oha lan atatürkümü öldürdün o kadar yatılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 sabah yatış varsa, gece işleri çok güzel, mal uzun dönemler çok akıllı oldukları için tutmuyorlardı, kaç ay gece sabaha karşı devriye, öğlene kadar yatış, akşam devriyesi gel yat... ne doğru düzgün traş oldum ne kep taktım, ne rütbeli ile muhatap oldum ne uzun dönemle, 3 adam km lerce yol yürüyorsun kafan rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 sonra bedelli bekleyenlere laf edin. 94 lü ne abi 94 lü. 10 yaş küçük lan benden. oyle lagaluga yapıcak yemin ederim yetmişini silker 3-5 ay çekerim cezasını. not: babam subay ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar