Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çileburgaz

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

356 kd olarak 65. mekanize piyade tugayı Pamir kışlası yamyam bölüğünde ustalık yapıyorum iki haftadır. Şafak sanırım 129.

Karşıdaki Dora kışlasında askerlere ağır eziyet edildiğine dair duyumlar aldık demin. Moralimiz bozuldu. 2 sat süren mıntıka, istikamet vs. Biz sadece uzmanların iğneleyici lafları ile karşılaştık şu ana kadar. Yarından itibaren eğitimler (artık ne eğiteceklerse) ve 3000 metre koşuları başlayacak sanırım.

Koğuşta patlatılmayan dolap yok, yer değiştirme muhabbeti beni değil de diğer kdleri ağır vurdu. Kamuflajları falan gidenler var.

Devrecilik değil de sıracılık var. Komutanlar da destekliyor gibi sıraclığı. Bu nedenden dolayı da sanırım yazıcı, silahçı gibi işleri bize değil 1994-1 tertiplere vereceklermiş. BÜtün o tarz işler için uzun dönemleri tercih edecekler gibi bir hissiyat var.

2 haftalık bir usta asker olarak şimdilik dertlerim bunlar, deneyim ve görüşlerinize açığım.
Sosyal ağlarda paylaş

doğru adama doğru şekilde oynama ayıya dayı deme kesinlikle, özellikle uzun dönemlere karşı hiçbir şekilde dik duruşunu bozma

ben gitmedim gerçi askerliğe de giden bir çok tanıdığımın ve yakın arkadaşımın anlattıkları bu yönde oluyor.

Uzun döneme elini versen kolunu kurtaramazsın. gerekirse kavga çıkar, döv bir bok olmaz.

Benim kaç arkadaşım uzun dönem dövdü kendini ezdirmemek için, yenilen ceza maks 3 hafta çarşı izni oldu. Çok koyan bir şey diyordu mesela onu alan arkadaşta ama en azından kalan sürede uzun dönemler buna abi, dayı çekmekten bir hal olmuşlar.

Ayıya dayıyı sadece üst rütbelerde vs. diyin o kadar. Doğru şekilde oynarsan zaten onların bir çoğu da sana insan gibi davranıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sabah yatış varsa, gece işleri çok güzel, mal uzun dönemler çok akıllı oldukları için tutmuyorlardı, kaç ay gece sabaha karşı devriye, öğlene kadar yatış, akşam devriyesi gel yat... ne doğru düzgün traş oldum ne kep taktım, ne rütbeli ile muhatap oldum ne uzun dönemle, 3 adam km lerce yol yürüyorsun kafan rahat
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...