barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Öğlen yemek için çıkamadım iş vardı. dedim boktan moktan hızlı gelir en azından mcdonalds'tan söyleyeyim. 40 dakika oldu sipariş vereli. hala yok paket. yemek sepetine girdim. 70 dakika ortalama yazıyor. bende de suç bakmadım hiç ama alt tarafı hamburger lan. FAST FOOD...mekan uzakta da değil. 10 dakikalık yer. ne diyim ki şimdi ben bu adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 iş yoğunluğuna göre o dk artıyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 kolay gelsin falan de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 öğlen ve akşam feci patlıyor onlar sıkılmadınız şu yemeksepeti geyiklerinden bulun bi dönerci kebapçı arayıp sipariş en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 ortalama hizmet süresinin hiçbir dayanağı yok bu arada 30 dk olan yer sana öğlen 60 dk'da getirir, şikayet edersin yemeksepetine adam "yoğunluk" var der geçer en kötü kuryer kaza yaptı der. sonuçta 60 dk'da gelir baz almayın yani "ortalama" hizmet süresini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 pendikte salata söylediğim bi yer var, saladhane adı çok güzel salatalar yapıyo tavsiye ederim yakında olan varsa ehem neyse. hasta olduğumdan mütevellit 2 gündür yatıyorum evde, 2 gündür söylüyorum salata. 10 dk önce sipariş verdim, 5 dk sonra adam aradı abi çocuğu çıkardım sana zahmet kapının önüne çıksana bilmiyo pek oraları diye. işte gerçek hizmet bu sevinç gözyaşları ile karşıladım çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Ben en son Papa John's'tan öğlen yemeğine daha 1.5 saat varken sipariş verdim, 40 dk. denen sipariş 90 dk'da hala gelmemişti, arayıp "bu saatten sonra gelirse teslim almayacağım" dedim. En son 110 dk falan olduğunda alev alev yanan pizzalar geldi, hani yolda bir yoğunluk olmuş kaza bela olmuş olması mümkün değil, unutmuşlar bariz. Teslim almadım ben de. Bunun dışında bir yaptırımınız yok malesef. Hoş sen zaten 70 dk. yazmasına rağmen siparişi vermişsin, itiraz da edemezsin fazla. Öğlen yemeğinde popüler mekanlardan sipariş vermek, bayram tatilinin ilk günü sabah 10'da yola çıkmaktan farksız. Bile bile lades yani, sorun çıkma ihtimali çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Geldi yemek. 10 dakikalık mesafe. Max o da. Hersey buz gibi. Kola ise sıcak. Gazsiz zaten. Onu saymiyorum. Bildigin 10 dakikalık şeyi 40 dakikada getiremedi. Idda ediyor gururla hayır 30 dakika iste diye. Ulan resmen hızlı gelsin de kötü yemeye raziyim dedim. Hem yavaş geldi hem daha da bok gibi geldi. Pişman oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 madem 10 dk lık, sıcak yemek istiyosun git kendil al, senin gibi düşünen 10 kişiye aynı anda götürüyor adam.. baktın 2-3-4 hep geciktiriyor almazsın bidaha, ağlamana kıyamam senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 adı çok meşur olmayan fest fuddan söyleseydin. pideci filan mesela. anında gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Sariyer sınırları icindeki mekanlarin kabaca yuzde 90 i fln 1 saatten once ulastirmiyor. Alistim ben artik. Otla boku ayirip, ona gore muamele yapiyosun. Liebenin dedigi gibi isletmeleri bulup onlardan siparis veriyosun. Hatta bostancidayken bir yeri cok begenip yazmistim pati tatava yapılmıştı mekan hayirli olsun kardes diye. Az var ama var yani, onlardan yürümek gerek. Chainler genelde çok kötü oluyor hjzmet ve müşteri Memnuniyeti konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Gelince alma. Ben peynir ekmek yedim sağol de yolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Konulari cok takip edemedim de, her gun sirayla biriniz konu acip agliyo mu bu fast food konusunda yok gelmedi yok gec geldi diye nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Kendi sitesinden soylesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 şişman yemeği yemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 hiç 70 dk görmemiştim yemeksepetinde lan o ne anasını satayım kuyu kebabı mı hazırlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Bence malzeme yürüyerek sokak basına kadar geldi sonra servis elemanı diğer siparişleri dağıtıp senin orada verdiğin siparişinle buluştu :) bunun başka bir açıklamasının olabileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Yemeksepeti siparişiniz geldiğinde memnun kalmadıysanız geri yollayabilirsiniz hiç bi sebep söylemeden ve parasını vermeden. Baktınız sipariş gecikiyor, gidin başka yerden söyleyin, önceki yeri de bi daha kullanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 bizim buradaki mcdonalds çok iyi çalışıyor. veriyorsun siparişi bazen 10dakikada getiriyorlar, max 40 dakikada getirdiler. ne sos eksik çıkıyor, ne patates soğuk, ne de gelen kurye tripli çıkıyor. burger king den bu sebepten asla almıyorum. en son aldığımda adama 50tl verdim üstünü vermeden gidiyordu, siparişte 15tl bişeydi üstünü vermedin dediğimde bahşiş sandım dedi. böyle acayip bakışlar attı kendince ve bu son verdiğim 2-3 siparişte de oldu. sonra almadım bidaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Certhas said: bizim buradaki mcdonalds çok iyi çalışıyor. veriyorsun siparişi bazen 10dakikada getiriyorlar, max 40 dakikada getirdiler. ne sos eksik çıkıyor, ne patates soğuk, ne de gelen kurye tripli çıkıyor. burger king den bu sebepten asla almıyorum. en son aldığımda adama 50tl verdim üstünü vermeden gidiyordu, siparişte 15tl bişeydi üstünü vermedin dediğimde bahşiş sandım dedi. böyle acayip bakışlar attı kendince ve bu son verdiğim 2-3 siparişte de oldu. sonra almadım bidaha. bahşiş ücretin %3ü gibi bişey yok muydu sdf 35 lira bahşiş mı olur anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 3% ne lan hahahaha bahşiş vermiyorum ben valla hiçbirine öyle denk gelmedikce, sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 bir adam var siparişleri getiren. neresi hatırlamıyorum ama adam suratsız, hiç konuşmadan geliyor. küfür edecek resmen..parayı alıp, teslim edip gidiyor. ısrarla adama her seferinde iyi gunler, iyi aksamlar filan diye kibarca davranıyorum belki utanır diye. ama herif tam bir andaval, kıro, öküz. hala küfür ederek bakıp, çekip gidiyor. baya bir denedim. 10-15 defa yapmış olabilirim. hiç birinde şaşmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 dudaklarına yabış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 bahşiş %10 dur diye biliyorum ama yemek sepetinden gelenlere bahşiş vermiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar