imamizer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 bu apex tam olarak nasıl çalışıyor. plex gibi aylık paid statüsü mü oluyor kullanınca? gerçi evede de mi öyleydi tam bilmiyorumda, öyleydi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 arkadaşlar kredisi olan varsa auction license almak istiyorum ben, ne kadar eder bir fikrim yok açıkcası teklifiniz varsa söylesin biri, lazım baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 abi zibil gibi sıra var her girdiğimde ne lan bu? rezillik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 abi sabah evden cikmadan disconnect olmusum oyuna gireyim dedim maintenance varmis evden ciktim 10 dk a acildi. aksamustu gelicem 3 saat sira. teamviewer kurmak lazim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 piedpiper said: ^serverları kapadılar yine... gelince haber verin geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 hafta içi oynayamassın teamviewersız. girincede çıkamıosun nolifera bağlatıo şu saçmalığı bıran once bıtırsınler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Teamviewer çok dandik ya bazen bağlanmıyor vs. Splashtop diye bir uygulama var android de çok temiz tavsiye ederim. Bir de su Apex meselesini açacak var mı ya 10 golda aylık patron mu alıyoruz şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Aier serverında 500 kişilik sıra var şuanda. Şunu anlayamıyorum. Patronlar nasıl öncelikli olacakki? veya direk girebilecekler? Bir kapasite var ise, patron da olsan sıraya gircen mecburen. Bankalardaki gibi bir sistem de olamaz sonuçta giriş noktası 1 tane. En fazla şöyle olabilir, 2 tane patron 1 tane f2p oyuncu girer içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 yada f2p düşer patron gırer =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Bence bir ay sonra düzelir bu durum. İlerde server birleştirme işi de olmaz bu oyunda. Aynı yerde evi olanlar olabilir sonuçta. Bu nedenle server sayısının çok da fazla artacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 said: Why are the offline and online labor point regeneration rates not even? NEW: We have recommended evening out the offline and online labor point regeneration rates in ArcheAge, but the response was that it would create significant differences between our service and that of other partners. The team has continued to voice it as a concern based on gameplay data and player feedback. With that in mind, we're continuing to do everything else we can as publisher to make sure that all active players can play including adding more servers and improving our methods of detecting idle characters. While we and the developer are also prioritizing how server transfers will work in our region of ArcheAge, we obviously couldn't wait for that before opening new servers, as we've discussed. adamların eli kolu bağlı basit bir variable'ı bile editleyemiyorlar işte. bu arada patronu korede 6-12-24 saatlik paketlerle satıyorlarmış, p2p iken de böyleymiş. afk kalırsan para kesiyormuş basitçe, o yüzden millet böyle afk kalmıyormuş. tam internet kafe kafası lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 paradoksalkedi said: Bir de su Apex meselesini açacak var mı ya 10 golda aylık patron mu alıyoruz şimdi ? 10 golda bulabiliyorsan al tabi kacırma 1250 kredi veriyor 2400 müş patron aylık 2 tane alıyorsun 100 credi de cebine kalıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Apex alınca ev, arsa işleri açılıyor mu free acc. lere ? Birde biriken Gilda lar ile ne yapayım? Oyunun ekonomi kısmı sıfır bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Oyun daha patlamadı da, 150 Dolarlık Founders Pack benim elimde patladı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 La oynamicaksan evi ver yıkılmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Yok bi ara girer, vergilerini öderim. Karkas halde satıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 eve geldim queue 1735 :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 paradoksalkedi said: Teamviewer çok dandik ya bazen bağlanmıyor vs. Splashtop diye bir uygulama var android de çok temiz tavsiye ederim. Bir de su Apex meselesini açacak var mı ya 10 golda aylık patron mu alıyoruz şimdi ?patron almak icin 2 apex gerekiyor. apexin tanesi 50gold civarı şu an dahutada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 aslında 50gildayı yeni karakterle farmlamak max 3 saat, 50gilda ile alacağın clipper 40g civarında satılıyor. karakteri silip, yenisini açıp bir 50gilda daha farmladıktan sonra gene clipperı 40g a satabilirsiniz. 3günde apex parası çıkar aslında ama millet bunu yapacaklartır deli gibi clipper fiyatları dibe çakılır, yada fixlerle bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Xenus said: eve geldim queue 1735 :X birazdan işten çıkıcam şuan sıra bitti,öğlen 3 gibi girmiştim sıraya 1k sıra. oyuna girdim ama eve gidene kadar afk-kick yersem bütün akşam gidecek gene lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Oyun girme, karakter ekranında dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 onu düzelttiler afkkick atıo karakter ekranında. bide autohotkey ile yapılan macroyuda hackshield oyundan atıo bir süre sonra seni. klavye,mouse programlarının macro uygulamasını kullanmak lzm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Klavyeye kaşık sıkıştırın atılmıyorsunuz atılmadım 3 gundur hatta peti 26 yaptım o sayede :D 50 gilda yeni çar acıp rushal gemi al sat 1 1.5 saate 50 gildan oluyor ynaına bi 30 35 level çar al KAS ÇARÇI OL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 o değilde işten gelince bu oyunu oynama gibi bir şans kesinlikle yok. 3,5 k sıra var. arada reset falan atsınlar ya servera. başkaları da girsin. ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 oyun tek kelimeyler muhteşem 150 dolar veriyosun ama 2900 kişi bekliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar