Lectre Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 aente said: Yaparsın güzel kanatlar, hatta ileride Kraken falan kesersen bir gün daha iyi kanat bile yaparsın. Mount lvl 6 7 gibi gelecek görevle. gördüm şimdi krakendan mavi bi glider geliyormuş istediğin kadar uçuyormuş video izleyip duruyoruzda 3 saattir quedeyim tık yok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 of queden çıkıp girdim geri direk 3.8k meh.. hangi zamanlarda boş oluyor bu serverlar yahu kapasiteyi artıracaklarmıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 para verdik aldık oyunu 2000 kişi sıra var. beleşçilerden fark yok şu hale bak. bir haftaya düzelse bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 biz parada virmedik ama ezmeyin bizi :< para verince ekstra ne geliyor ki? bi gliderı gördüm dur aramaya inanayım bari herşeyi sormayayım baktım az, patron olmadan ev neyin yapamıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Xaenin said: Subscription vermezsen - Arazi sahibi olamıyorsun, dolayısıyla ekip biçemiyorsun, dolayısıyla ya korsanlığa çıkıp itlik yaparak para kazanacaksın, ya da başka bir yol bulacaksın. Zengin guildlere yamanıp belirli bir ücret ya da komisyon karşılığı tarlalarını ekip biçebilirsin gibi gibi. - Labor point regenerationın subscriptionlıların yarısı kadar oluyor. Patronlar dakikada 2, offlineken 1 regenliyor; fakirler dakikada 1, offlineken 0 regenliyor, dolayısıyla elaleme serflik yapmak da zor, en temizi korsanlık diye düşünüyorum. - Auction housedan item satın alabiliyorsun ama item satamıyorsun. - Patronsan her gün 5 tane loyalty token geliyor, bunlar ne işe yarar dersen açıkçası 5 günde 1 labor veren potion alabilmekten ya da 3 günde 1 vergi sertifikası alabilmekten başka bir sikime yaramıyor, ya gitar flüt falan alırsın. Tamamen auxiliary şeyler yani, oyunun coreunu etkileyen bir şey yok. - Patronsan %10 xp bonusun var. - In-game para ile de subscription alabiliyorsun, APEX diye bir şey satın alarak. 2 tane gerekiyor bunlardan, 90-100 gold arası bir şey. Bi tane 16x16 bi tane de 8x8 tarlan olursa 2-3 günde sadece ekip biçtiklerini satarak rahat çıkartabilirsin bu parayı. Dolayısıyla 1 ay subscription fee verip, arazi sahibi olup, 2. ayda tamamen in-game currency ile subscription yenileyebilirsin. @Lectre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 1 aylık patron aldım hala 3800 kusur sira var diyor bu ne? Belescilerle ayni siraya mı sokuyor anlamadım almadan evelde 3800 kusur sira var di napmak lazım? Status: Inactive account sayfasında patron icin nasi activate ediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Şu an patronlarla olmayanları aynı sıraya sokuyor sanırım. Yakında düzeltirler ama düzeltene kadar bu şekilde beklemekten başka yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 15:20 den beri sıradayım hala 650 kişi var. Şu haliyle ızdırap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 saat 4'te bıraktım 2700 kişi sıra vardı, suan 900 diyor, bir yerde yanlıslık var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Bu hafta oyun yalan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 vay minaki yalan olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 patronları öne mi atıyor o nasıl iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 benim gibi fakirleri oyuna dahil ettikten sonra trial gibi 3 günlüğüne patron koltuğuna oturtuyolar. haftasonu biz beklerken siz önden girersiniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 atması lazım abi zaten. Atmıyorsa problem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 4 gibi falan sıraya soktum bu arada 2200 kişi falan vardı şu an 515 kişi var sanırım 10'da falan girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 release'de patrola fakiri nasıl aynı sıraya koymuşlar anlamadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 işte benim anladığım fakir hesaplar trial status trial hakkım sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 öyle bi halt yemişler, düzelttiler bugün onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Chastor said: Xaenin said: Subscription vermezsen - Arazi sahibi olamıyorsun, dolayısıyla ekip biçemiyorsun, dolayısıyla ya korsanlığa çıkıp itlik yaparak para kazanacaksın, ya da başka bir yol bulacaksın. Zengin guildlere yamanıp belirli bir ücret ya da komisyon karşılığı tarlalarını ekip biçebilirsin gibi gibi. - Labor point regenerationın subscriptionlıların yarısı kadar oluyor. Patronlar dakikada 2, offlineken 1 regenliyor; fakirler dakikada 1, offlineken 0 regenliyor, dolayısıyla elaleme serflik yapmak da zor, en temizi korsanlık diye düşünüyorum. - Auction housedan item satın alabiliyorsun ama item satamıyorsun. - Patronsan her gün 5 tane loyalty token geliyor, bunlar ne işe yarar dersen açıkçası 5 günde 1 labor veren potion alabilmekten ya da 3 günde 1 vergi sertifikası alabilmekten başka bir sikime yaramıyor, ya gitar flüt falan alırsın. Tamamen auxiliary şeyler yani, oyunun coreunu etkileyen bir şey yok. - Patronsan %10 xp bonusun var. - In-game para ile de subscription alabiliyorsun, APEX diye bir şey satın alarak. 2 tane gerekiyor bunlardan, 90-100 gold arası bir şey. Bi tane 16x16 bi tane de 8x8 tarlan olursa 2-3 günde sadece ekip biçtiklerini satarak rahat çıkartabilirsin bu parayı. Dolayısıyla 1 ay subscription fee verip, arazi sahibi olup, 2. ayda tamamen in-game currency ile subscription yenileyebilirsin. @Lectre eyv ben zaten korsan olmak istiyor ama bakayım oyunu beğenirsem 1 ay fee verip para neyin kasarız sonra korsan patronu oluruz hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Archeum itemlerini shoptan birşey alınca maile gönderiyorlarmış ne saçma illa para harcatcaklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 ahah rus gibi yazmışım, buda +1 post olsun arada napayım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 ilk defa bu gece 22:00'da girmeyi denedim, normalde akşam gibi oyuna girmiş oluyordum. patron için 2300 queue die 1saatten fazla gösterio fts! (fck" this shit!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 patron-fakir fark etmiyor şuan, yakında ayar gelmesi lazım. Saat 3 buçuktan beri sıradayım 1 saate filan girer herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 patron alıp tek seferde girdim garip bi şekilde. normalde 4k olan dahuta sırası patron alınca 2k'ya düşmüştü. oha bu ne lan diyip yeni serverlardan birini denedim. orada sıra yokmuş girdi hemen. sonra change server diyip yeniden dahutayı deneyince ona da çat diye girdi birden. acayip saçma ama valla böyle oldu sdf ya bahçe ekicem yer bu bulamıyorum bu arada, sürekli kontrolde mi olmak lazım napmak lazım? boş yer rahat bulunuyor mu ileriki levellarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 totemic said: Archeum itemlerini shoptan birşey alınca maile gönderiyorlarmış ne saçma illa para harcatcaklar.. yok lan yanlış bilgi. aldım tax certi. yine vermedi itemleri. sizde nasıl oldu gejler direk verdi mi glideri falan size bende hala yok archeum founder itemleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar