Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL 1. Hafta: Galatasaray - Anderlecht | 16.09.2014 21.45 @StarTV

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

bu sezon sonu ikisi de gider taraftar tepkileri göyle devam ederse.
bunlar yabancılar gibi "sözleşmem var, ödeyin paramı gideyim" demezler, gs den aldıklarının daha azına da başka kulüplere gidebilirler.
devre arasında katara postalasak şunları aslında, mevlütü alsak, ortasahaya da o zamana kadar parlayan gurbetçi olur illa ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de taraftarın en sinir olduğu durum şu. Defoları da kapattı takım, yerli ve yabancı rotasyonu da genişledi geçen seneye göre. Defans oturdu, orta saha toplandı, kale zaten iyi. Transfer döneminde bütçen doğrultusunda alacağın en yararlı adamları aldın belki de. Burak ve Selçuk yüzünden ama vites hep 3'te kalıyor. Atamıyoruz ileri, Selçuk hücumun arkasına sarkan adamın gerisine top atıyyor, enine oynuyor. Burak desen ceza sahasında durması gereken yeri bilmiyor daha. Zaten takım iyiye gidiyor bizim istediğimiz Burak ve Selçuk'un yıldızlaşıp takımı taşıması değil, bu takımın yıldızları Melo ve Sneijder zaten önce bunu bir sindirmeleri daha sonra külfet olmayacak şekilde görevlerini yapmaları

Sneijder ve Bruma kaç kere çaprazdan girip ceza sahasına ters top atmaya çalışıp Burak arkadaşımız saçma salak yerlere hareketlenince sahayı enine sürüp atağı bitirdi ben sayamadım

Cidden yıldıza gerek yok, hatta kadro içinden söyleyeyim; maçın başında Umut-Yekta bile çıksa daha çok iş yapardı takım. En azından ileride toplar tutulurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de Selçuk-Melo orta sahasını hala 2011-12 sezonundaki gibi düşünüp geçen sene Mancini, bu yaz Prandelli basbas orta saha isterim; Song, Dzemaili veya Behrami'den biri alınmalı derken yerli aşığı medya bunlar futboldan ne anlar ya? Selçuk var ya işte diyorlardı. Allahtan Prandelli istediği adamları aldırdı. Dzemaili çok değerli oldu gerçekten, gitgide görülür bu
Sosyal ağlarda paylaş

Dikine oynama da yeni goygoy ama cidden önemli bir durum. Kaybedersen de kondisyonun yettiği sürece bas yani, gegenpress'i çakmaya çalış Klopp'tan.

Selçuk efendi ileri oynarken gıdım gıdım gidiyor 30 cm, 30 cm top süre süre. Melo mesela adamın kendine güveni tam, karşısındaki rakibi kestiriyor 3 metre önüne atıp sürüyor topu, aniden fırlayıp takımı ileri çıkarıyor. Bunu Dzemaili de yaparsa en azından opsiyonumuz olur, Selçuk da illa oynayacaksa çapa oynasın Melo'nun falan arkasında bir süre
Sosyal ağlarda paylaş

cemali cogunlukla 2 3 adımı atıp ileri dogru acıga ya da ortaya pas atmaya calısıyo. o pas opsiyonu yaratılmayınca selcuk gibi geri donmek yerine bari adamı geceyim ordan yapayım bu isi diyor. top kaybı direk ordan geliyo herif oyle aman aman adam gecen biri degil ama oyunu sogutmaktan cok ileri tasımaya calısmasını begendim ben iste. kac senedir selcugun etrafında donup semihe bırakmasından sonra daha pozitif geldi. eger cemaliye o pas opsiyonlarını yaratırlarsa zaten direk pası atıp devam edicek herif. 2 mactır 3 4 orta actı adam verip devam ediyo ben orta sahayım surda drayım demiyo yani.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Kalten said:

Burak'ın bu golde saygı gerektiren en ufak bir katkısı yok.

http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20120508204306/glee/images/d/da/Omg..gif

Hakikaten bunu mu dedin? Golü Burak attı maçı çevirdi, nasıl katkısı yok? başka tarafa bakarken ensesine çarpsa bile doğru zamanda doğru yerde olduğu için katkısı büyüktür. Çok da güzet attı KRAL.

Günün sorusu: kendi forveti gol atınca üzülen taraftara ne denir?

http://welikeit.fr/wp-content/uploads/2014/07/tumblr_n6vxziSQD11slv6upo3_500.gif
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan UEFA kadrosu ne başarılar kazandı, 4 şamp. 2 uluslararası kupa vs. ama adamlar Burak ve Selçuk'un 2 şampiyonluk ve 1 CL çeyrek final 1 CL gruptan çıkmasına verilen prim kadar ödüllendirilmediler.

Hatta Hakan Şükür, her şeyi bir kenara bırakıp sadece başarıları üzerinden konuşursak, resmen haksızlığa uğramış. Bu adamlara verilen ödül oranında Hakan Şükür'ü ödüllendirseydi Galatasaray herhalde takımın 10% 'nu falan vermemiz gerekecekti.

Dün Mehmet Demirkol çok iyi söyledi Selçuk'la alakalı. Londra'da yaşayan (bizim arkadaş) bir kız arkadaş ve sürekli gidip gelmeler ve hayat karşı başarmışlık hissiyatından kaynaklı bir hevessizlik var adamda. Parlayan Türk futbolcu hastalığı olan ARAF hastalığına yakalandılar.

Bir üst seviye CL yarı finali, finali veya şampiyonluğu. Bunlardan ilki çok çekici ve kamçılayıcı değil, diğer ikisi de çok uzak ihtimaller. Aynı şekilde milli kariyerlerinde de hevessizler. Avrupa Kupasına gidip kazanacaklarını düşündükleri bir şey yok, boşvermiş durumdalar. Yani bir üst seviye ile şu anki konumları arasında o kadar uçurum var ki adamların çalışası kalmamış.

Arda, Nihat, Tuncay, Hakan Şükür,ve tabiki Tugay dışında bu araftan çıkabilmiş adam göremedi daha Türkiye. Bu ücretler oldukça da göremeyiz. En kötü almancı türkün transferine milyonlar bayılırız. Her zamanki gibi kendi ürettiğimizi yabancıdan geri alır kaybeden olmaya devam ederiz.

Aslında, zaten ülkemiz liderlerinin bize biçtiği rol bu değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

4312 olmuyor işte kanatsız, anca Bruma girdikten sonra kanatlı oyuna dönünce düzeldi biraz oyun.
4231 yapacan, orta ikili Melo-Cemali olacak başka seçenek yok, Selçuk Yekta anca Cemaliye yedek olurlar. Şınayder zaten banko oynamalı bu ikisinin önünde her maç.

Ligte Çeju veya Muslerayı bazen yedek bırakarak, Burakın yerine Pandevi oynatmak belki çözüm olur. Burak golcü falan değil, pof pof ağzını şişirerek nefes alıp saçma yerlere sprint atıp yere atlıyor topa çarpıyor, tam bir beceriksiz.

Yıllarca kanatta denediler takımlarda bunu, ama ortayı pası da beceremediği kafası pek çalışmadığı için 50 tane takım gezdi.
Forvette fiziğini geliştirip bişeyler yaptı, ama artık fizikte kurtarmıyor zeka eksikliğini beceriksizliğini.

Gekası Hasan Kabzeyi koy 40 tane gol atsınlar şu Burak-Umut yerine
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben de Galatasarayliyim, bunca zaman forumda hic sana yorum yapmadim ama dayanamadim artik su postun uzerine.

Burak'i annesi babasi bu kadar savunmaz gercekten. Ceju kaleye girmis artik bos top atiyor, bir zahmet atsin lutfen okadar parayi agaca versen can bulur o pozisyona girerdi...

Adamda ne top kontrolu var, ne pas atmayi beceriyor, ne pozisyon almayi ve hepsinin orneklerini sundu cok sukur mac icinde. Izlanda macinda da gorduk zaten top nasil kontrol edilip one alinir, nasil vurulur.

Burak yeteneksiz ve en kotusu bunun farkinda olmayan bir adam. Zaten bu yuzden calismak yerine, ozelestiri yapmak yerine surekli hay allah falan diye sasiriyor mal gibi.

sostizm said:

Kalten said:

Burak'ın bu golde saygı gerektiren en ufak bir katkısı yok.

http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20120508204306/glee/images/d/da/Omg..gif

Hakikaten bunu mu dedin? Golü Burak attı maçı çevirdi, nasıl katkısı yok? başka tarafa bakarken ensesine çarpsa bile doğru zamanda doğru yerde olduğu için katkısı büyüktür. Çok da güzet attı KRAL.

Günün sorusu: kendi forveti gol atınca üzülen taraftara ne denir?
Sosyal ağlarda paylaş

Darqainu said:

Adamda ne top kontrolu var, ne pas atmayi beceriyor, ne pozisyon almayi ve hepsinin orneklerini sundu cok sukur mac icinde. Izlanda macinda da gorduk zaten top nasil kontrol edilip one alinir, nasil vurulur.

Burak yeteneksiz ve en kotusu bunun farkinda olmayan bir adam. Zaten bu yuzden calismak yerine, ozelestiri yapmak yerine surekli hay allah falan diye sasiriyor mal gibi.

Bu yüzden iki sene KRAL oldu, geçen sene bir golle ikinci oldu. Neyse tamam sustum ben. Bu sene de hem ligde hem şampiyonlar liginde gol attı.

Çok şanslı.
Hep ballı
Tesadüfen ...

off yoruldum valla tartışmıycam daha. Burak HAYRANI falan sanmaya başladınız beni, YOK ÖYLE BİŞEY.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...