Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Apple Store'daki cogu fiyat ucuk ayni urunun farkli yerlerdeki fiyatlarina gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 ama apple storedaki daha orijinal ve kaliteli diğer yerlere kullanıcının farkeemeyceği kusurlulurı veriyorlar o yüzden apple daha iyi iphone almalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 HUEHUEHUEHUE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 deezer la kullanabilirmiyiz bunu acaba yoksa itunes muziklerinimi destekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 hue çok iyiymiş ya. disco ise mükemmelmiş. gömesim geldi 500 lira param yokken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 valla ampulu geçip meçmiyorsa öyle cok iyi amazondan baktım 180 dolar'a başlangic paketi. Yılbaşı yaklaşsın, black friday'de gömerim ben bi tane... başlangıc setiyle bir cacık olmazmış yanliz,paraları sökülcen hehe http://www.amazon.com/Philips-431643-Personal-Wireless-Frustration/dp/B00BSN8DN4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 lan ev partisi verecektik. arkadaşa göstereyim. o gaza gelir alır belki HUEHUEHUEHUE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 YA BEYLER YOK MU KİMSE BİŞİ ALACAK ALLAHINI SEVERSEN YA. Bİ MEKBUK FALAN ALIN 100 KAAT DİREKT VEREYİM :/ ÖM ATIN DİREKT GELİCEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 dana22 said: valla 20 tane macbook filan alan bulabilirse dunya turu atar.. yurtdışı biletler 20 bin milden falan başlıyor, o kadar kolay değil maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 itunes kart alıcam,gel beraber alalim istersen... para mara istemez bi çay ismarlarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 http://hugelolcdn.com/i/199673.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 http://hugelolcdn.com/i/199673.gif Ulan atamadım mesajı modere edilmiş falan dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Ee magirüs minibüsçüler, pavyonlar ve keraneler bin yıldır HUEciymiş desene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Ben aldığımda Hue'nun alternatifi yoktu, piyasada sadece Hue vardı. 450-500 TL verdim, gayet memnunum. Seçenek arttıkça Philips harici ampul alıp network'üne ekleyebiliyorsun. Bütün evi donatıp, apple watch'umla evde dolaşırken ışıklar odaya girince otomatik açılacak, çıkınca kapanacak. http://premium.wpmudev.org/blog/wp-content/uploads/2014/03/Haters_gonna_hate.jpg Sonra'da şu: http://www.youtube.com/watch?v=lT9_RS_bN40&list=LLfZr27K2is7txzyDEyeMPhA&index=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Ambilight tv var bende de, alsam mı diye düşünüyorum şu hue olayını bayağı hoşuma gidiyor. Diğer markalar tv ile uyumlu olmaz sanırım, farklı ampulün de brightnessı falan değişiktir bir sürü bok püsür çıkar. Ucuzlamaz mı ki bu daha fazla ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Eninde sonunda Hue'nun fiyatı düşecek, rakipler çok daha ucuzdan girecekler çünkü piyasaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 "roket adam" said: YA BEYLER YOK MU KİMSE BİŞİ ALACAK ALLAHINI SEVERSEN YA. Bİ MEKBUK FALAN ALIN 100 KAAT DİREKT VEREYİM :/ ÖM ATIN DİREKT GELİCEM apple tv alsam oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 "roket adam" said: YA BEYLER YOK MU KİMSE BİŞİ ALACAK ALLAHINI SEVERSEN YA. Bİ MEKBUK FALAN ALIN 100 KAAT DİREKT VEREYİM :/ ÖM ATIN DİREKT GELİCEM Ben Iphone 6 alacam, beklersen yardımcı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 forgiver said: ama apple storedaki daha orijinal ve kaliteli diğer yerlere kullanıcının farkeemeyceği kusurlulurı veriyorlar o yüzden apple daha iyi iphone almalıyım apple store un return policy i türkiye standartlarına göre bayağı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 ßæv said: deezer la kullanabilirmiyiz bunu acaba yoksa itunes muziklerinimi destekler sesi micten alıyor şart değil itunes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Esh said: Abi parasal elestiri komik geliyo artik bana (: Adamin hosuna gitmis almis. Bitti Ama yine de... Lectre said: LathspeLL said: Apple Store çok iyi bir store aslına bakarsanız. Türkiye'de daha önce satılmayan bir çok ürünü kendileri getiriyor adamlar. Hiçbir yerde bulamıyorum diye şubatta Londra'dan Phillips Hue almıştım. Döndüm Apple Store'a gittim adamlar getirmiş. Philips'in kendisi getirmiyor, Apple getiriyor. Böyle bir çok güzel ürün var store'da. Başka hiçbir yerde bulamazsın. http://www.kliksa.com/urun/philips-hue-led-lamba-baslangic-paketi/902195922?gclid=CMHNyMi93cACFbPJtAodckMAOA sen şimdi şuna ortalama bu kadar para mı verdin? hayır anlamadım da olayını çok renk değişitiryor uzaktan açıp kapatabiliyorsun bu mudur? abi ana mantık buna bu kadar para verilmez muhabbeti değil, insan isterse bir sakıza milyon dolar versin, ben açıkcası merak ettim cidden kullanıp kullanmadığını ve hani 700 800 lira gibi bir paraya alıyorsan kullanmayı baya düşünüyorsundur, amacına ulaştı mı o para merak ettim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 adam koymuş işte tvsine daha nasıl kullanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 ginaly said: "roket adam" said: YA BEYLER YOK MU KİMSE BİŞİ ALACAK ALLAHINI SEVERSEN YA. Bİ MEKBUK FALAN ALIN 100 KAAT DİREKT VEREYİM :/ ÖM ATIN DİREKT GELİCEM apple tv alsam oluyor mu? Olmuyor. 300 liralık alet 1200 mil getirir. 1200 mil 100 lira etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 "Tatar Ramazan" said: "roket adam" said: YA BEYLER YOK MU KİMSE BİŞİ ALACAK ALLAHINI SEVERSEN YA. Bİ MEKBUK FALAN ALIN 100 KAAT DİREKT VEREYİM :/ ÖM ATIN DİREKT GELİCEM Ben Iphone 6 alacam, beklersen yardımcı olurum Beklerim, 8 ekime kadar devam ediyor. Hangi gün gideceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Kojiroh said: Vay arkadaş, MacBook aldım bugün, kampanyadan haberim bile yoktu. Haftaya gidip alayım millerimi sdkfjshdf 100 kaat çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar