Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zorlu Center Apple Store

roket adam

Öne çıkan mesajlar

'dan yakın zamanda alışveriş yapacak olan var mı? iPhone falan alacaksanız şöyle bir ricam var. 50 TL vereceğim anında.

Sizinle birlikte geleceğim, alışveriş yaparken fişi faturayı adıma kestireceğiz, sonra THY gişesine gidip onu göstereceğiz, sonra fişi faturayı ürünü falan alıp gideceksiniz. Tek istediğim gişeye faturayı göstermek, bi kampanya var da, acayip makbule geçecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Apple Store çok iyi bir store aslına bakarsanız. Türkiye'de daha önce satılmayan bir çok ürünü kendileri getiriyor adamlar.

Hiçbir yerde bulamıyorum diye şubatta Londra'dan Phillips Hue almıştım. Döndüm Apple Store'a gittim adamlar getirmiş. Philips'in kendisi getirmiyor, Apple getiriyor.

Böyle bir çok güzel ürün var store'da. Başka hiçbir yerde bulamazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Apple Store çok iyi bir store aslına bakarsanız. Türkiye'de daha önce satılmayan bir çok ürünü kendileri getiriyor adamlar.

Hiçbir yerde bulamıyorum diye şubatta Londra'dan Phillips Hue almıştım. Döndüm Apple Store'a gittim adamlar getirmiş. Philips'in kendisi getirmiyor, Apple getiriyor.

http://www.kliksa.com/urun/philips-hue-led-lamba-baslangic-paketi/902195922?gclid=CMHNyMi93cACFbPJtAodckMAOA

sen şimdi şuna ortalama bu kadar para mı verdin?

hayır anlamadım da olayını çok renk değişitiryor uzaktan açıp kapatabiliyorsun bu mudur?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi parasal elestiri komik geliyo artik bana (:

Adamin hosuna gitmis almis.

Bitti

Ama yine de...

Lectre said:

LathspeLL said:

http://www.kliksa.com/urun/philips-hue-led-lamba-baslangic-paketi/902195922?gclid=CMHNyMi93cACFbPJtAodckMAOA

sen şimdi şuna ortalama bu kadar para mı verdin?

hayır anlamadım da olayını çok renk değişitiryor uzaktan açıp kapatabiliyorsun bu mudur?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...