Kharon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Namessar said: 1.18i nin akusu 7 yılda bitti. Ben 3 yasında 35 bin km de verdim, aku 7 yasındayken daha 40bin km yeni olmustu. 18i ve 4 senede 5k km. Bi huzun sardi ister istemez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 alman markaları bosch takıyolar mutlu akü fln degil mutlu taksalar 10 yıl gider bosch takınca zaten siz 30k km yapınca bitiyor hemen dolusunu taksınlar rahat rahat gidelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 bugun 5 yillik astrami yokus asagi vurdurmam gerekti. para yok lan allahsiz. farlar da tukendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Selam, Çare fotosentez! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Ben el marşı istiyorum arabaya, kullanmamaktan akü gidiyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Selam, Mantıklı! Yerinde bir talep, ama önce Karadeniz kıyılarına bakalım; yapılmışı vardır belki :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 2013 haziran üretimi dizel seat 50.000 km şimdi yıla göre değişme vakti geldi trigerin 120.000 normalde 8x15.000 hesabından 1 sene çok rahat götürür kanaatindeyim? akü ise 8 senelik, bittiğinin sinyallerini(kontak yeni kapatınca camı oynatmıyor, marşta problem yok) veriyor ama değişmesi gerekirse uyarı çıkar diye okumuştum bunun tasarrufunu/cimriliğini yapmıycaktım ama kur artınca fiyatlara yansımış değiştir uyarısını beklemeli miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 aküyü değiştir, bi gün bi basarsın marşa döndürmez kalırsın öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 aküyü mutlaka değiştir, aciliyet olur marşı çevirirsin ve o muhteşem sesi duyarsın 'tırrttttttttttttt' lastik ise çok önemsenmez ama 1 kere lazım olur, o yüzden 5 sene ve max 75k km geçirmemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 1 saat önce, fresia dedi ki: 2013 haziran üretimi dizel seat 50.000 km şimdi yıla göre değişme vakti geldi trigerin 120.000 normalde 8x15.000 hesabından 1 sene çok rahat götürür kanaatindeyim? akü ise 8 senelik, bittiğinin sinyallerini(kontak yeni kapatınca camı oynatmıyor, marşta problem yok) veriyor ama değişmesi gerekirse uyarı çıkar diye okumuştum bunun tasarrufunu/cimriliğini yapmıycaktım ama kur artınca fiyatlara yansımış değiştir uyarısını beklemeli miyim? Triger kayış mı zincir mi? Kayışsa hiç km yapmasan bile çatlama falan olur zamanla, değiştirmen gerek malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Selam bende burdan sormus olayim. Son 1 haftadir arabayı sabah calistirirken yada biraktigim yerde 2 saat sonra calistirmak istesem normalde 2 saniyede marsla calisirken bu 4-5 saniye kadar sürüyor. Ama arabayı calistirmayip kontak çevirip 1 dakika beklersem direk normal calismasinda calisiyor. Bunun sebebini bilebilcek biri var mi . Araba bi kere calisinca dedigim zamanlar disinda hep normal calisiyor yani kapatıp acsam gecikme olmuyor. Arac mercedes 2013 model dizel degil alali 2 ay oldu o yüzden daha önce hangi parçaları değişti pek bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 dizellerdeki ısıtma bujisi gibi bişey vardır, kontagı çevirince 15-20sn devreye giriyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 bende bunun tersi gibi bi şey var, anlam veremiyorum. mesela araba 1 2 gün, hatta 5 gün çalışmasın, binip marş basıyorum ve bam diye çalışıyor. ama bir yere gidip 10dk, 1 saat falan park ettikten sonra tekrar binince uzun uzun marş basıyor anca öyle çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 1200 lira bayıldım aküye umarım mutlusunuzdur sdsdfsd eskisi hala tık demeden çalışıyor, havalar düzelince değiştircem inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Aküyü değiştir demişler, kazıklan dememişler ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 içindekinden aldım piyasadaki en iyi fiyata varta agm s&s ama almanlar kaliteyi düşürmüş dışındaki plastikten bile belli, belki de ithalat destekli üretimdir kilosuna baktım 20.4 orjinaldir umarım, direk katalog değeri hava düzelsin voltaja da baktırcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Şimdiden alman iyi olmamış durduk yerde voltajı düşer, ömründen yer, keşke pazarlık yapsaydın daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 5 saat önce, fresia dedi ki: içindekinden aldım piyasadaki en iyi fiyata varta agm s&s ama almanlar kaliteyi düşürmüş dışındaki plastikten bile belli, belki de ithalat destekli üretimdir kilosuna baktım 20.4 orjinaldir umarım, direk katalog değeri hava düzelsin voltaja da baktırcam inci akü alaydın mis gibi, tamam varta birinci sınıf ama akü yede o kadar para verilmez be birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 (geyiğine uzatıyorum konuyu 14 saat önce, neutrino dedi ki: Şimdiden alman iyi olmamış durduk yerde voltajı düşer, ömründen yer, keşke pazarlık yapsaydın daha çok. başka yerde de sordum herkes bir an önce değiştir deyince aldım mecburen @vivavale inci akü 150 lira daha ucuzmuş https://www.hepsiburada.com/inci-start-stop-agm-70ah-760cca-oto-aku-pm-HB00000HEPJ2?wt_gl=cpc.6817.dsa.nelk.oto-oto-aksesuar-urunleri&isFashion=true&gclid=Cj0KCQjw5auGBhDEARIsAFyNm9H-3ghcbKs3_SsQFoXL1z1brJGZMQEmM-VAwZNPCN9tHyEVlKrKpjoaAjTJEALw_wcB bir de aküler 5 sene dayanıyor diyorlar 3 sene fazla dayandı bu daha ucuza geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Aslında en ucuzu arabaya dinamo taktırıp sabah çalıştırmadan önce onu kullanmak. Kol/bacak kuvveti beleşe yakın (makarna, fasulye falan yersen daha da düşer maliyet). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2021 Selam, İnci falan zerre güven vermiyor bana. Belki Yiğit olabilir. Varta alıyorum, eskisini de alıp fiyattan düşüyorlar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2021 değiştirdim, ölçülen değerler katalog değerlerinin üstünde akünün 8+ sene de bu götürsün bakalım ömür varsa eski aküyü de kilosunu 8 liradan alıyorlar internette siteler var birine sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar