suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Ünver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Kubat koyabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Haşmet Ünver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Ünal Ünver ovvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Hakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 getir sunnetini de biz yapalim bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Asena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Bir arkadaş demişti de bence de Türkçe karakter içeren bir isim olmasa daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Oğuz iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 cenk koray timur cengiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 cedi: oğlan burcu demek miş galiba osmanlıca gerçi doğacağı burcun, osmanlıca, eski türkçe, farça falan ismini koymak da olabilir hiç aklıma gelmemişti böyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 daha sonra birisi isminin anlami ne diye sorunca dogru duzgun cevap verebilecegi birsey koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 suBzer0 said: Orhan babamın ismi Ya KORAY olsun işte mis gibi, hem Türkçü hem moderen hem yakışıklı ismi. üstelik benim de dedemin ismi Orhandı ahah Koray Ünver bak bakk bak nassıl da havalı oldu asdafsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Biz mi yaşayacaz abi çocukla, biz neden oy verelim :p Cidden en çok oy alanı mı koyacaksın sanki. Diğer seçeneğinden daha da kafa karışması dışında bir faydası yok. Çocukluğunda dalga geçilmeyecek, dizilerden filmlerden sosyetelerden fırlamış gibi kasıntı "ultramodern" olmayan ama çok dede ismi de olmayan, kendi içinize sinen bir şey koyun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Ada, su, ceren falan olmadıktan sonra np zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Baggio said: Biz mi yaşayacaz abi çocukla, biz neden oy verelim :p Cidden en çok oy alanı mı koyacaksın sanki. Diğer seçeneğinden daha da kafa karışması dışında bir faydası yok. Çocukluğunda dalga geçilmeyecek, dizilerden filmlerden sosyetelerden fırlamış gibi kasıntı "ultramodern" olmayan ama çok dede ismi de olmayan, kendi içinize sinen bir şey koyun işte. sen yaşamayacaksın belki ama burdan takip edebileceksin büyüdüğünü belki :) bi paylaşım olsun , beraber bişey yapalım diye koydum.. çokta güzel oldu bence , pati yanıltmadı beni verdiği cevaplarla , bu tip olaydaki hassasiyetiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 abi dedenin ismini koy ne demek lan? bana uymaz ya dedemin ismi ihsan bi jenarasyonun komple ya ismi ya ikinci adı ihsan emenike ihsandan geçilmiyor. babamın ismi de adnan libaralliğin simgesi astınız yedirmeyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 eh dedelerin adi emanuel de olabilirdi ona sukretmek lazim.. doruk emanuel yigit emanuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Bi gun bu duruma ben dusersem ne yapicam bilmiyorum. Oyunda karakter acarken bile bi saat dusundugum oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 imamizer said: Bi gun bu duruma ben dusersem ne yapicam bilmiyorum. Oyunda karakter acarken bile bi saat dusundugum oluyor. abi sen o zaman hic kasma direkt dede ismini ver gec..yazik uzulursun pisman olursun filan sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Ötüken koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Mirza Burak Çınar Oğuz Kağan Yiğit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 hibaşullah koyacam ben kendi düşünsün gerisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 burak gayço ismi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Bizim bir abimiz oğluna muhammed ali ismini koydu sırf soyadı çakar diye. Adamın ne dinle alakası var ne imanla sdfşlksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar