Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 ben mi gidiim denmemiş sevildiğini bil blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 baltaLIzar daha da beterini söylemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 bedelli bana çıkmaz gibi gelio yaw ne bilim 26 benim yaş 27 ister gibi geliyo. çıkarsa basarız parayı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 başvuru aşamasında bir sağlık problemin varsa GATA'ya sevk ediyorlar. bende çarpıntı problemi varda birkaç sene önce, ulen bir zorlayayım belki bişey çıkar diye sevk aldım. 3 gün süründüm gata'da, 2. gün pes ettim dedim ben vazgeçiyorum iyiyim birşeyim yok. süreç başladı yarıda bırakamazsın seve seve gireceksin o sıralara dediler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Ben de bu hafta içinde gidip bozdurucam tecili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Sonra bedelli çıkarsa eğlenceli olur ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 çıksa da seagle'a vurmaz zaten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Bana kesin vurmaz. Zaten o kadar parayı vermem ben şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Harir said: Red said: uzun dönem kars'ta yaparsın umarım. Niye lan adama bak sdfsd.Det de mardin diye tutturdu. İstanbul ayazağa çıkacak amin O değil de buraya yazdığımı unutmuşum.Ayazağa çıktı bana harbiden dsfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 yaptırdım bugün kaydı. 25 ocakta belli olucak 3 şubatta gitçen dediler. ama 15 martta mı ne bi grup daha varmış ona da kalabilirmişim işte umarım kalmam. gidiyorum si yu later. Rewendor said: Sonra bedelli çıkarsa eğlenceli olur ama :D teslim olana kadar bedelliden yararlanabiliomuşsun. birlik açıklanana kadar istersen kendin de ertletebiliomuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 hayırlısı canıms sağlıklı git sağlıklı gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 eyvallah bingildek bedelli gelirse gitmem göz göre göre ama silkerler :D http://www.radikal.com.tr/turkiye/bankalardan_bedelli_askerlik_hazirligi-1234066 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 rüyamda trabzon akçaabat'a çıktı askerliğim kaydolalı 3 gün oldu stres yaptım şimdiden amk asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 bitmez senin askerlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Takmayin kafaya bu kadar yahu, bisi oldugu yok sadece caniniz cok sikiliyor. Ayrica bilgisayar, telefondan uzak 6 ay kafaniz dinleniyor iste mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 ölürüm diye korkuom bedelli beklemedim tecili bozdun boşa öldün enayi derler arkamdan lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 fixmen said: Takmayin kafaya bu kadar yahu, bisi oldugu yok sadece caniniz cok sikiliyor. Ayrica bilgisayar, telefondan uzak 6 ay kafaniz dinleniyor iste mis. afyonda bomba sayarken ölen 25 kısadöneme de öyle demişlerdi. yeriniz rahat korkmayın bişi olmaz demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 şişman bi dur ya niye milletin moralini bozuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 adanada nöbet değişiminde kafasına sıkmışlar bi çocuğun, noldu acaba. keşke askerde olsam böyle bok yoluna giden askerlerin haberleri detaylı şekilde inside bültenle geliyodu okuyodum her sabah çay büsküvüt eşliğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 duyan da askere gitmeyince invulnerable geziyosun sanıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Askere gidecekler gitmeden önce şurayı bir hatmetsin, madem kaçış yok en azından psikolojik olarak hazırlasınlar kendilerini: https://eksisozluk.com/sadece-askerde-karsilasilan-olaylar--159016 Gerçi gitmeden önceyle gittikten sonra da çok farkediyo anlatılanları canlandırma ve kafada yerleştirme açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Ben bu başlığı bitirdim ya fgaf. Bide "askerlik" başlığında da çok bilgi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Black-ice said: http://www.radikal.com.tr/turkiye/bankalardan_bedelli_askerlik_hazirligi-1234066 Abov. RTE PLS :-(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Atarsa 3 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 şimdi ilk gün uyuyamıyoruz ilk hafta da sıçamıyoruz. buraya kadar doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar