ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Mosquito said: ahaha daha 1.5 saat ldu server açılalı millet two crownsda tüm beach doldu yazıo tüm kuzey two crowns'ı biz kapattık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 dewstone workbench yanına attım evi. tüm araziyi kapatmışlar deniz kenarında öyle gezinirken ufacık bi yer vardı bir deneyeyim dedim. ben denerken birden 3-4 kişi toplandı hemen evi attım. büyük ihtimalle başka yer de kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Yahu gilda 11de kaldı. Story questi de gözükmüyo ortada. İlk trade run ı falan yapmak gerekiyo mu? Eşek falan mı almak lazımdı gilda için. Çözemedik ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 insanlarda bi yer var galiba, story questi takılıyo. bizimkiler bayaa problem çektiler. bi yerde bişey varmışmış da tıklamak için 232735 kişi bekliyuomuş. işte quest chain gidiyo devam etmek için ona tıklaman lazım vs elfte olmadı öle bi sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 main quest sırası http://i.imgur.com/ho07uz7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 acilin, geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 beleş mi bu oyun. 10 dolar atarım en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 ascraeus said: Mosquito said: ahaha daha 1.5 saat ldu server açılalı millet two crownsda tüm beach doldu yazıo tüm kuzey two crowns'ı biz kapattık :) votf guildi ise gece gece fatal'e çok pis sövdüm. ulan her yer boş gelip benim evin yanına 8x8 lik attırdı adam çağırıp, 15 dk erken gelsem 1'lik yeri 3 leyecektim gerçi şimdi anca çiftleyebildim. zaten onu gördüler herhalde böyle yer vermemek için böyle yaptılar, her yerde boşluk var ama guild dışı adamlara böyle ibnelik yapıyorlar anlaşılan. manyak multi boxer adamlar var herhalde sizde her yeri kapamışsınız. 10+ char birden oynayan tipler gördüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 isim listesi yapin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Red said: beleş mi bu oyun. 10 dolar atarım en fazla. para verenler oynuyor şu an. beleşçiler 16 sında oynamaya başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Arkadaşlar hangi serverda guildler var guild ariyorum yabancı türk fark etmez yeterki muhabbet dostluk olsun :) Serverda fark etmez yeniden kasacağım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Xenus said: votf guildi ise gece gece fatal'e çok pis sövdüm. ulan her yer boş gelip benim evin yanına 8x8 lik attırdı adam çağırıp, 15 dk erken gelsem 1'lik yeri 3 leyecektim gerçi şimdi anca çiftleyebildim. zaten onu gördüler herhalde böyle yer vermemek için böyle yaptılar, her yerde boşluk var ama guild dışı adamlara böyle ibnelik yapıyorlar anlaşılan. manyak multi boxer adamlar var herhalde sizde her yeri kapamışsınız. 10+ char birden oynayan tipler gördüm ya forumlarda biz orayı kapıyoruz diye baya söylemişti officerlar sen nereye attın evini bilemiyorum multibox yapan yok da bizde, 100 kişi 2ev+1farm rush yaptık. hızlı olanlar yeni char açıp 3 4 ev rushladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Arkadaşla Shatigondayız 60 gold yaptık üstüne 8 labor pot çarptık. 2 si Marketten 6sı AHden 4 gold kıyaak. HİŞşşşşşşşş ;) 3 defa Epic zeytin cıkardım Zeytinin tanesini 2 golddan falan itekliyoruz hişşşşşşş ;) Bütün public toplanabilen yardları gezdik hemen hemen. Grape ilk başta 160tane lootladık. Zeytine geç kaldık ama olsun zeytinle voleyi vurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 ascraeus said: Xenus said: votf guildi ise gece gece fatal'e çok pis sövdüm. ulan her yer boş gelip benim evin yanına 8x8 lik attırdı adam çağırıp, 15 dk erken gelsem 1'lik yeri 3 leyecektim gerçi şimdi anca çiftleyebildim. zaten onu gördüler herhalde böyle yer vermemek için böyle yaptılar, her yerde boşluk var ama guild dışı adamlara böyle ibnelik yapıyorlar anlaşılan. manyak multi boxer adamlar var herhalde sizde her yeri kapamışsınız. 10+ char birden oynayan tipler gördüm ya forumlarda biz orayı kapıyoruz diye baya söylemişti officerlar sen nereye attın evini bilemiyorum multibox yapan yok da bizde, 100 kişi 2ev+1farm rush yaptık. hızlı olanlar yeni char açıp 3 4 ev rushladı. abi herkes 2crowns rushladı zaten de sizin adamlar daha hızlı davranmış. ama adamın attığı yerin size stratejik bi kazancı olmaz çünkü yanda başka small farm atmıştım. oraya sadece 8x8 atılıyordu işte. 16'lık çekemezsin. o farmı kaldırıp 16'lık atıcaktım. neyse 2crowns N'a 4 ev, solzreed speciality'e 3 ev, dewstone mid farmhouse attım zaten bende. o kadarda önemli değil. adamın attığı yerin bi. neyse adama da dedim zaten başka stratejik noktayı parsellesin yer mi yok. bakıcam dedi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 adamın stratejisi de belki senin gibi adamları durdurup, sonra arsayı pahalıdan elden çıkarmak? çakaldır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 iste bu kafalar hep türkiyede ki insaat sektörü yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Server hangisi oldu, hangi taraf da basladiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 aquila said: var, parayla labor point aliyosun. 12 saat cooldownu var onu yapan potionın, kafana göre yapamıyorsun parayı basıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Oyuna giremiyorum bu arada ben login failed, verify username and password diyor nedir bunun çözümü? Bir şeyi siliyorduk sanki alphada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 login serverları patladı çünkü. https://twitter.com/ArcheAge/status/510799542673883137 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 server geri atarsa o zaman gör şamatayı. umarım öyle bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Seele said: iste bu kafalar hep türkiyede ki insaat sektörü yüzünden. kürtlerle dağda yer kapmaya çalışmış bir arkadaşın dramı daha. monopolyden kaptık aga biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 çok ucuk bir rollback olmadığı sürece sıkıntı yok. edique : Benim açımdan tabiki :3 son 1 saatimi level 10 ÇAR YAPIP 2. TARLALARI almakla geçti :4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 rollback yok oynayanlar var şu an. login olmuyor sadece pffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Dei said: adamın stratejisi de belki senin gibi adamları durdurup, sonra arsayı pahalıdan elden çıkarmak? çakaldır belki. çakalda burada yaptığı bi bana işliyor yoksa ben arkadan yandan gelemesinler diye small farm atmıştım oraya. yani parsellenicek o kadar yer var gidip guildindeki adamların arasına atsın misal, oraya random bi adam gelip small farm atarsa istedikleri gibi dizemezler vs. adamın koyduğu yerin hiç bir olayı yok yani bana gıcıklık dışında. satarsa bi bana satabilir zaten orayı dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar