Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 sınavda parking mi oluyor artık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Daesu said: pati çekerek kalk en freniyle kaydırarak dur this. kırmızı ışıkta boşa al, el frenini çek, 1 e at el freni on olsun gaz ver şukela oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 ışıklarda durcaktım. gidiyim dibinde yavaşlarım dedim. ama yandaki hoca benden erken davrandı frene bastı. sonra toptan bıraktım pedalları yandaki hocaya. sadece direksiyonu tuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 ben sınavda emniyet kemerimi takmayı unuttum kurs müdürü emniyet kemeri diye bağırdı öyle taktım sdf. eski sınav çok kolaydı da şimdiki zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Fly said: muhabbete tutmaya calisiyorlar ama ruh hastasi denk gelmezse dur incem diyen cikmaz ayna kemer koltuk ayarlari onemli devir yukselince atabilecegin ara vites at, ona da laf edebilirler zaten 50'nin ustune cikinca yavaslayalim diyorlar, es kaza isiklarda doksan acemi istop festivali yasarken basarili bir sekilde devam edersen arti puan gozetmenler hiyar degilse sen de ortalama ustu surersen gecersin, rahat ol. bana aldığımda hızlansana bu ne böyle dediler. dedim 50 yazıyor. biz olmasak 50 ile mi gidicen sanki bas gaza dediler bne de bastım sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 evet çok fena muhabbet dönüyor. yani konuşamıyosun sen saçmalıyorsun yani en azından ben saçma cevaplar vermiştim. şimdi tekrar girsem sınavına chris harris gibi konuşurdum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Mal said: ışıklarda durcaktım. gidiyim dibinde yavaşlarım dedim. ama yandaki hoca benden erken davrandı frene bastı. sonra toptan bıraktım pedalları yandaki hocaya. sadece direksiyonu tuttum. jshfjlsd güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 e ben duracaktım önümde araba var, kırmızıda durmuş görüyorum. sert fren yapmak puan kırar diye o önceden bastı heralde. yada bilmiyorum bana bıraksa geç olurdu belki fren için. ondan sonra bıraktım adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Mal said: ışıklarda durcaktım. gidiyim dibinde yavaşlarım dedim. ama yandaki hoca benden erken davrandı frene bastı. sonra toptan bıraktım pedalları yandaki hocaya. sadece direksiyonu tuttum. abi asdşokafıjkajflbna lmvca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Red said: sınavda parking mi oluyor artık ? 2013 den beri varmis sanirim. Girenler parking ogrenmeye kasiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 ehliyeti aldım, çok kolaydı. sanıldığı kadar zor değil yeni sınav. görevliler bi o kadar yardımcı olmaya çalıştılar. parking de adam deynekcilik bile yaptı, parkuru bitirmeden "burdan dönelim zaten sıcak, sürmeyi de biliyosun" dedi erken dönüp bitirdik. sınav 20dk sürmedi bile. herkese hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Bizim zamaninmizda arkadan soru soruyorlardi, kafasini cevirip cevap vereni eliyorlardi. Gerisi her turlu geciyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 soru sorma olayı vardı, adamlar sınav bitinceye kadar susmadı. ama benle az muhabbet ettiler daha çok kendi aralarında takıldılar. beni izlememiş olabilirler sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 barnacle said: oha neler yapıyolarmış öyle, benim girdiğim sınavda 500 metre dolaşıp trafiğe bile çıkmamıştık düzgün. bilen bilir mavişehir süleyman demirel lisesinin etrafını dönmüştük sadece. ben de balçova migrosun etrafında dolandıydım. en son durduğumda da geri yanaştırdılar bomboş bi kaldırımın yanına azcık. ehliyeti aldıktan sonra süremiyodum zaten yokuşlarda mahsur kalıyordum banko sdfhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 ben de o migrosun etrafında dönmüştüm galiba kırmızı ışıkta stop ettirmiştim falan yine de geçmiştim lan bana ehliyet verilir mi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Ehliyeti bilmiyorum ama, pilot lisansını taş ve sopalarla alacağın kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 emniyet kemeri takmayı unutup, araba ötünce 'kapıları mı açık bıraktınız' demiştim sonra kemer yüzünden öttüğünü fark etmem acı olmustu. ahaha ona rağmen geçtiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 ben ilk seferinde kalmıştım. adam muhabbete tuttu ben de yedim. kafayı çevirip konuşuyordum sdfs. sornadan ailem söylemişti öyle yapılmayacağını sdfs. bir de ilk kalkarken kaza oldu tam sol dibimde. ortalık karıştı filan. bir mufettis hadi git diyor, diğeri dur dur diyor. ne yapacağımı şaşırdım. el freni indirmeden kalkmışım o karmaşada. istop ettirmiştim. onun dışında süperdi ama bıraktılar sfds. ikincide tam kurallara uygun gidiyordum. ondaki adam da süperdi. biz yokken böyle mi kullanıcan bas gaza yol boş dedi. bastım ben de. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 ben sıfır araba bilgisiyle girmiştim sınava. bir gün önce kursun arabayla pratik yaptım, orada da hocaya hangisi debriyaj fren vs sordum o durumdaydım hesap et. bindim, 2. vitese taktırdılar u yap vs direkt geçtim. benle beraber 5. kez sınava giren bi ablaya da benden yüksek vermişlerdi onu da unutmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 ben zorlaştıktan sonra girdim ama. artık öyle hemen vermiyorlar. yokuşta dur kalk, yanlamasına parket. geri git. her bişiyi yaptırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 ben de geç aldım 6 sene önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Seru said: ben sıfır araba bilgisiyle girmiştim sınava. bir gün önce kursun arabayla pratik yaptım, orada da hocaya hangisi debriyaj fren vs sordum o durumdaydım hesap et. bindim, 2. vitese taktırdılar u yap vs direkt geçtim. benle beraber 5. kez sınava giren bi ablaya da benden yüksek vermişlerdi onu da unutmadım. Boyle ehliyet veriyorlar sonra trafikte basimiza bela oluyor insanlar. Iyi olmus yeni sinav sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Yaya geçidine yavaş yaklaşıp varsa yayaya yol verileceğini öğretmesinler, park mark daha önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 "Tatar Ramazan" said: emniyet kemerini tak elle çekerek kontrol et, aynaları kontrol et dikizi düzeltir gibi yap elinle, sinyalini arkanı kontrol ederek kalk, çok hız yapma yalpalatma, başka da bişey yok aynen, şunları göstere göstere yap, ayna koltuk vs düzenli olsa da elinle bi dokun kontrol ettiğini belli et. koltuğu falan kendine göre ayarla, rahatsa bile bi dokun yani. bi de durulması yasak yerlerde durdurmaya çalışırlarsa, durulamayacağını belirt vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 bana kemeri takma demişti lavuk, rp yapıyor zannetmiştim, 15dk inatlaşıp taktırmamıştı. herif ciddiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar