Laraken Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 the man from earth izleyin eğer izlemediyseniz. dinden çıkmazsınız korkmayın ama başka bi bakış açısı kazandırabilir size. en güzel müslüman sorgulayan müslümandır benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 sorgulayan musluman ne demek? lol dinin kendisi sorgulama kabul et benim dedigimi diyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 olm bu kadar ne konuştunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 olm inanlar cevap versenize lan Vingthor said: aynı kitabı okuyup bu kadar farklı yorumu kural kabul edilmesi ve o kuralların sorgulanmadan kabul edilmesi. EVRENİ yaratan allahın, ciğerine nefes çekip ses tellerine vurdururak primitif bir ses çıkartan insandan günde 5 kez belli tonlarda kendisine konuşmasını istemesi. EVRENİ yaratan allahın yarattığı bir ırkın dişisinin KAFASINI KUMAŞLA KAPATMASINI İSTEMESİ. yazı bulunduktan sonra büyük dinlerin ortaya çıkışı falan filan bu böyle gider. ha bu arada muhammed öldükten sonra yazılan kuranın LEGİTLİĞİ bir kişi bana kanıtlasın. vidyo kaydı mı var? şöyle yazın böyle yazın allah böyle dedi mi diyor? kim nereden biliyor kuranı birilerinin yazıp beyler mekkede bi adam var çok kutlu bakın böyle diyor diye insanları emzirmediğini. hadi o tamam kanıtladınız, günümüze kadar değişmeden geldiğini kanıtlayın. bu sorulara çelişkilere falan bir cevap bulun özellikle kuran konusuna sonra yinede allahın olmadığını falan anlatırım gelip. ama en basitten başlayalım kanıtlasın biri bana HATBAKALIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 dinlol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 benim kafami karistiran seylerden biri de deve tuccarinin isleri kesat gitmesin diye domuz etinin bir anda haram olmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Arastirma ne lan? Kim dinlerin varligini ve yoklugunu niye arastirsin ki? Hic arastirmadim ben sahsen tanri var mi diye? Manyak miyim lan ben? Niye oturup Odin var mi, Allah var mi, Inanna var mi, Afrodit var mi diye arastirayim? Anlamaya calisayim? Ha senin Allah, ha Odin diyince anlamiyorsunuz ya, cok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 ha o deve tüccarı o kadar salakmış ki peygamber olduğu halde domuz işine girip bu işi kendi lehine çevirmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 hayal satmak kolay, hayvancilik kolay mi oyle. 2 kurus kazancam diye domuz boku icinde kalirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 musa da domuz deve işi yapıyormuş o yüzden yahudilerde de haram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Colde domuz zor yasar biraz. Buyuk ihtimalle ithal ete karsi bir tepkiydi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 yok ya, bana simdi biraz mantikli geldi. yahudilerde de yasak olduguna gore allah yasaklamis. ben bunu yarattim ama siz bosverin cok takilmayin buna demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 ticareti her anlamda destekleyen, ticareti de bir ibadet olarak gören, bir yere ibadete gitseniz dahi orada ticaret yapabilecek bir fırsatı gördüğünüzde yapmanızda beis görmeyen bir öğreti gelecek ama sonra ticari olarak işine gelmeyeni haram diye yasaklayacak. kusura bakmayın tutarsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 neyse hadi ben daha haklıyım yarışına girişelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 yezidin, hamznın kalbini yiyen kadinin sonrada islama dönmesi ar birde ekonomik olarak güclü kisiler yatiimi gördü de geçti sanki, tüccar da hemen kabul etti tabi affedici oldugu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 sahi islamda domuz neden yasak ? pislikse eğer diger hayvanlar cok mu temiz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 karaktersiz said: yezidin, hamznın kalbini yiyen kadinin sonrada islama dönmesi ar birde ekonomik olarak güclü kisiler yatiimi gördü de geçti sanki, tüccar da hemen kabul etti tabi affedici oldugu için o hataya bir kere peygamber düşüyor ve bununla ilgili anında ayet iniyor. abese suresine göz atın. hani muhammed yazmıştır kesin diye bir kaç ayet cımbızlayanlar varya. ona kapak niteliğindedir. kendi işine gelince domuzu haram kılıyor demişssiniz de ona da kapak olur çünkü kendisine uyarı içerir. şöyle güzel bir sesten de dinleyin mesela. http://www.youtube.com/watch?v=jpEI2lSj5OE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 hata yaptigimda ben de kendimi düzeltebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Ne fantastik hayatlariniz var, dine inaniyorsunuz, ayet dinleyip dinletiyorsunuz falan. D&D 2nd edition tadinda hayatiniz tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 muhammed görse islamin bukadar tuttuğunu şaşırır valla.o su yakın çevreye yediriyim yeter kafasindaymistir muhtemelen sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 atheism intensifies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 madem konu dinin saclamıklarına döndü bende bişeyler yazim belki tatmin edici cevaplar bulabilirim. müslümanlıga göre kafirler, imansızlar sonsuza dek yanacak doğru mu? doğru. müslüman arkadaşlara sesleniyorum, fransada, belçikada dogdugunu hayal et, ailen hristiyan sen de dolayısı ile o şekilde görüyorsun ve gerçekliğin hristiyanlık oluyor öldüğünde direkt cehennemliksin, sonsuza kadar yanıyorsun veya başka bi örnek verelim, dine inanmıyorsun fakat olabildiğince iyi bi insan olmaya çalışıyorsun, gene öldügünde ggsin bunu nasıl rasyonalize ediyorsunuz, müslümanlıgı araştırsaydı o kişi yanmazdı falan diyecekseniz hiç yazmayın. hanginiz tüm dinleri araştırdı okudu, tüm dinleri geçtim kaçınız incili okudu açık bir kafayla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 ben okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Quel-Thul said: madem konu dinin saclamıklarına döndü bende bişeyler yazim belki tatmin edici cevaplar bulabilirim. müslümanlıga göre kafirler, imansızlar sonsuza dek yanacak doğru mu? doğru. müslüman arkadaşlara sesleniyorum, fransada, belçikada dogdugunu hayal et, ailen hristiyan sen de dolayısı ile o şekilde görüyorsun ve gerçekliğin hristiyanlık oluyor öldüğünde direkt cehennemliksin, sonsuza kadar yanıyorsun veya başka bi örnek verelim, dine inanmıyorsun fakat olabildiğince iyi bi insan olmaya çalışıyorsun, gene öldügünde ggsin bunu nasıl rasyonalize ediyorsunuz, müslümanlıgı araştırsaydı o kişi yanmazdı falan diyecekseniz hiç yazmayın. hanginiz tüm dinleri araştırdı okudu, tüm dinleri geçtim kaçınız incili okudu açık bir kafayla? Kaçırdığın bir kısım var.Her çocuk müslüman olarak doğar anasının babasının yetiştirmesiyle doğduğu yöredeki dine mensup olur veya araştırıp doğru olanı seçer. Müslümanlıktan başka dinleri seçenler veya tam tersi,hristiyanlıktan müslüman olan,hindu olanlar gibi. Kaçırdığın diğer bir nokta da,dine inanmıyorsun,iyi olmaya çalışıyorsun gene gg sin diyorsun fekat ama lakin ince husus şudur ki Allah-ü Teala yanlızca kendine şirk koşanları affetmeyecek ve cehennem onlar için sonsuz kalınacak bir mekan olacak. Sen hardcore müslüman olmayabilirsin.İşi var diye namaz kılmayana, eğlenceyi ibadete tercih edene, hatta Allah’ın haram kıldığı şeyleri yapana bile sadece günahkâr diyebiliriz. Bu çok önemli bir ayrıntıdır, gözden kaçırmayalım günahkâr farklı bir şeydir, ortak koşan farklı bir şey.(alıntı) Bu kısmı kavrarsan zaten aradığın cevabı bulmuş olabilirsin. Ama inanmak istemezsen Peygamberlerin gösterdiği mucizeleri gördüğü halde inanmayanlar bile çıkıp sen büyücüsün dedikleri hesabı davul zurna az gelir.İnandığın şekilde yaşamaya devam. dünya dinleri DÜNYA DİNLERİ İslamiyet Hristiyanlık Musevilik Budizm Janizm (Caynacılık)Sihizm Hinduizm Şintoizm Konfüçyüsyanizm Taoizm Dürzilik Zerdüştilik Sabiiler Yezidilik Samirîler Bahailik Moonculuk Tenrikyo TanrınınYoluTopluluğu Kadıyanilik Raelien Akımı Rastafarianizm Yehova Şahitleri Mormonlar Unitaryenizm Adventistler Pentakostalistler Kuveykırlar Süryanilik Presbiteryenler Maronîler Cizvitler Kimbanguizm Metodistlik Gnostisizm Voodoo(Vudu) Dini Namba Dini Şamanizm Ga Dini Ainu Dini Aztekler Ve Tanrıları Dinka Dini Maori Dini Ateizm Agnostisizm Panteizm Pan-enteizm Satanizm Druidler Manicilik Paflikyanlar Adventist Bogomiller Tapınak Şövalyeleri Hurufilik Eski Mısır Dini Hitit İnanç Sistemi Urartular?da Din Helen ( Eski Yunan ) Dini Etrüksler Phryg Krallığı ve Dini Minos Uygarlığı Dini Sümer Dini ve Tanrıları Fenikeliler Dini Eski Roma Dini Kayıp Mu Uygarlığı ve Dini Scientologistler (Bilim Kilisesi) Cennet Yolcuları Masonluk Yılan Eğiticileri Kirişnacılık Anglikanizm Tanrının On Emri Sahaja Yoga Dini Evrensel Uluslararası Yol Mans’ın Kutsal Kuralları Tanrının Çocukları Cennetin Kapısı Oshocular Hıristiyan Bilim Kilisesi İnsan Tapınağı Edebi Değerler Hıristiyanlığın Birleşik Okulu Branch Davidians Diyet Tarikatı Panawave Kültü seç beyen al. Yazar güzel özetlemiş,buyrun. http://www.youtube.com/watch?v=e1xkSzWMbG0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 "tüm dinleri geçtim incili okudu "dediği için okudum dedim. tevratı da incili de okudum. tüm dinleri nasıl okuyayım amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar