stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Su olması lazım ancak oralet gibi bir şey akıyor. 10 dakika kadar musluğu açık bıraktım geçer diye ama aksine dahada koyulaştı. Komşuya sordum "ohoo 2 saatdir öyle" dedi Son durum bu http://i.hizliresim.com/lBljmB.jpg http://i.hizliresim.com/X2Akm0.jpg İskiyi aradım, bölgenize farklı bir hattan geçici olarak su veriliyor dedi. Farklı hat dediği lağım galiba. Çok kötü kokuyor. Salatayıda farketmeden bu suyla yıkadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 O salata neden hala çöpte değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 fakirim ben ve tonbalığı var onda. daha yemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 ve neden sen hala hastanede degilsin..direkt intaniyeye yatis iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 ne güzel lan işte limonata vermiş iski sana. iç bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Bölge bölge Hepimize yavaştan kitleyecekler lağım suyunu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 stormeagle said: fakirim ben ve tonbalığı var onda. daha yemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 If ISKI gives you lemonate, Just drink it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 o salatayı yersen bir daha senle konuşmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Ye abi öldürmeyen güçlendirir bak hulka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 o kadarcık bakteri zaten gerekli insana, ki bağışıklık sistemin güçlensin, aşı gibi düşün ve ye ziyan etme gayet güzel yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Bariz şaka yapıyor biri. Sizin apartmana komple limonata pompalamışlar. http://www.youtube.com/watch?v=HG_wfMK7dko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 litre başına 4-5 damla çamaşır suyu, 1 saat bekle, bide kaynat sonra sogusun, tang karıştır iç. al sana survival. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 bear_grylls.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 vücudun bakteriye de ihtiyacı var, ye salatanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 kendi idrarınla yıka salatayı ve ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Akhlaur said: Ye abi öldürmeyen güçlendirir bak hulka. ahahahahasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 dök salataya , salata sosu göndermiş allah sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 GERGE said: O salata neden hala çöpte değil? abi alphanın tam tersi varsa öyle bi karaktersin cidden ya sdf. tamam çoğu kişi yemez de bu cümle ne ev hanımı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 bu bulasiklar neden hala yikanmadi bakayim hih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 moriarty said: GERGE said: O salata neden hala çöpte değil? abi alphanın tam tersi varsa öyle bi karaktersin cidden ya sdf. tamam çoğu kişi yemez de bu cümle ne ev hanımı gibi. http://i.imgur.com/dFjlbGR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 adfasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Salatayı yedim malesef. O kadar uğraştım, atın ölümü arpadan. Şimdi ki sorun duş alamıyorum. Biri boru hattını poposuna sokmuş kaka akıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 GERGE said: O salata neden hala çöpte değil? kjsdhfdskfhdks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 bos ver ya o salatayi yediysen o dusu da alirsin..bol sampuan filan kullanirsan belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar