kozalak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 ne kadar mümkündür? tecrübesi olan var mı? uzun bi süredir içimde deli gibi artan köpek besleme arzusu mevcut. bi danışayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 ikinize de işkence olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 komşulara da işkence olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Yol yakinken vazgec bu sevdadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 valla biz 3 kişiydik, 2'miz çalışıyodu tekimiz boş gene bakamıyoduk bi tane pekingese'ye her odaya tek tek sıçıyodu mesaj verircesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 sakın yapma, hem sana hem hayvana yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 sakın alma, karınca çiftliği al 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Evde beslenen köpeklere acıyorum ben. Kedi bir yere kadar da köpek ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 almayacaksan sokaktan değil petshoptan alma. ibnelik olsun diye git bak sev pazarlık et almadan çık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 kuzen aldı ben evde artık pek kalmıyorum onunla da ben full time çalışıyorum o freelance ona rağmen hayvana bakamıyor zaten pis bi herif üşengeç tek yaptığı şey hayvanla maçka parkına gidip onu salıp içmek ama hayvanın ne eğitimi var ne bakımı geliyor mamasını yiyor yatıyor yıkmak tüy bakımı ağız bakımı vs hiç yok kırk yılda bir. bekar adam filmlere,dizilere özenip de evine köpek almasın abi. Kıçınızı toplayamıyorsunuz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 piki o zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 kendimden örnek vereyim, 2 senedir tatile gidemiyorum, arkadaşlarımla dışarı çıkarken 10 kere düşünüyorum, çıkınca da gözüm devamlı saatte. her akşam en az 1 saat gezmesi var, çalışıyorsan 6-7de çık, eve gel yemek ye 8, köpek gezdir 9. sana bişey kalmıyor. en kötüsü de sabah 8den akşam 8e kadar evde yanlız kalması hayvanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 bir de 8-5 çalışıyorsan köpeğe yazık, yapma diyenler haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 zipzip said: kendimden örnek vereyim, 2 senedir tatile gidemiyorum, arkadaşlarımla dışarı çıkarken 10 kere düşünüyorum, çıkınca da gözüm devamlı saatte. her akşam en az 1 saat gezmesi var, çalışıyorsan 6-7de çık, eve gel yemek ye 8, köpek gezdir 9. sana bişey kalmıyor. en kötüsü de sabah 8den akşam 8e kadar evde yanlız kalması hayvanın. kedilerinle bırak. onlar ilgilenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 emeklilikte alırsın çalışan insana kedi bile zor, köpek dediğin bildiğin çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 barbu said: kedilerinle bırak. onlar ilgilenir 2 köpek var zaten sıkılmasınlar diye, kedilerle kalıyolar da olmuyor. eve gelince o heyecanları çok canımı sıkıyor. bildiğin ölmüş sıkıntıdan hayvanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Biride summon storm dememiş peh GİRİŞ: Yazıya başlamadan önce şunu unutmayalım; gerçekten bakabilecek durumda olan köpek edinsin. Bir çok insan bir heves ile alıyor sonra daha 1-2 ay olmadan "aa bu heryere işiyor, kemiriyor" deyip elden ele gezmeye başlıyor köpek. Barınaklarda kaçtane buna benzer köpek var. Bir çoğunu sahiplendirdim. 5 yıldır yalnız yaşıyorum, 2 adet köpeğim vardı. Biri 5 yaşında diğerinide 4. yaşında geçen yıl epilepsiden kaybettim. Tabi psikolojik çöküntüsünü atlatmak için barınaktan bir golden daha edindim. Köpekleri çok seviyorsan zorluk diye bir şey yok aslında ama yinede en çok zorlanacağın kısımları ilk 6 ay. Tuvalet eğitimi verirken evin berbat bir hal alacak. 6 ay sonrasında zaten hiç bir sorun kalmayacak. Günde 1.5 saat kadar yürütüyorum ikisinide. Eve hapsolmasınlar. Bende ikitane olduğu için tüm gün oynuyorlar, evde sıkılmıyorlar. İlk köpeğin olacak ise golden harici bir şey düşünme. Eğitilmesi en kolay, itaatkar, popondan ayrılmayan sevgi ile yaşayan bir köpek. Havlaması yoktur, IQ olarakda iyi durumda =) Yani benimki 8 aylık gel-git, pati ver, yat, bekle, otur, kalk gibi basit komutları öğrettim bile. Sen köpeğe ne verirsen karşılığını mutlaka alırsın. İkinci kısımı ise maddi ve ilgi boyutu; yine durumun el verişli mi bunu düşün. Özellikle 1 yaşına kadar inanılmaz bir giderin olacak. Bebeklik döneminde Orijen veya benzeri mamalar kullanacaksın. Yine eklem çıkıklığna yatkık bir tür köpeğe sahipsen olmazsa olmaz Glyco Flex gibi haplar kullanacaksın. Bebeklik dönemi sonrası daha bir nefes alıp, sadece 3 ayda bir pire damlası ve resimdeki gibi kemik v.s giderlerin olacak http://i.hizliresim.com/bQmW2b.jpg . Tırnaklarını kesmesi, traş etmesi v.s gibi işleri kendim yapıyorum zaten. Son kısım ise; ilgini asla eksik etmeyeceksin. Sabah 9 akşam 10 dışarıda gezen biri isen köpeklere zulüm etmekten başka bir şey olmaz. Öyle pc başında rahat rahat oturmak yok artık http://i.hizliresim.com/Bo3kZg.jpg Bunuda düşün ^^ Tekrar tekrar belirtim, tuvalete bile birlikte girmek zorunda kalacaksın. Goldenlar sevgisiz ve yalnız asla yaşıyamaz. Bütün bunların sonunda, sana ödül olarak bu ve benzeri bir tip ile her gün seni karşılayan, dibinden ayrılmayan bir sözünü iki etmeyen bir hayvan karşılıyor olacak. http://i.hizliresim.com/rYn783.jpg http://i.hizliresim.com/Q1m9Yy.jpg Başka sorun olursa pm'den ulaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 motor alıyo sanki ilk köpeğinse golden al denmiş ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 zipzip said: kendimden örnek vereyim, 2 senedir tatile gidemiyorum, arkadaşlarımla dışarı çıkarken 10 kere düşünüyorum, çıkınca da gözüm devamlı saatte. her akşam en az 1 saat gezmesi var, çalışıyorsan 6-7de çık, eve gel yemek ye 8, köpek gezdir 9. sana bişey kalmıyor. en kötüsü de sabah 8den akşam 8e kadar evde yanlız kalması hayvanın. o biraz da senin evinde 20 kedi, 2 (3 müydü lan) köpek olmasından kaynaklanıyor asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Ah fistan o kadar köpek eğittim, bir seni eğitemedim. Ne kadar boş yaşıyan bir insansın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Şunları gördükçe alasım geliyor, sonra hayvanın yalnız kalacagını düşününce geçiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Black-ice said: zipzip said: kendimden örnek vereyim, 2 senedir tatile gidemiyorum, arkadaşlarımla dışarı çıkarken 10 kere düşünüyorum, çıkınca da gözüm devamlı saatte. her akşam en az 1 saat gezmesi var, çalışıyorsan 6-7de çık, eve gel yemek ye 8, köpek gezdir 9. sana bişey kalmıyor. en kötüsü de sabah 8den akşam 8e kadar evde yanlız kalması hayvanın. o biraz da senin evinde 20 kedi, 2 (3 müydü lan) köpek olmasından kaynaklanıyor asdfasd durum öyleyse ben de gözümü saatten alamazdım düşünsene eve 10 dakka geç gitsen vaktinde mamalarını vermediğin için evi yemiş bitirmiş olaiblirler.. sehpa yiyen köpek var bu dünyada.. bitti abi sehpadan geriye vida falan kaldı.. köpek değil canavar diyeceğim de ufacık hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Sehpayı yesin canı sağolsun ama cidden yazık bu hayvanlara. Hele ki Golden gibi ırklar acayip ilgi sevgi bekliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 abi en güzel köpek budur her köpek topiğine koyarım http://galeri2.uludagsozluk.com/391/sokak-k%C3%B6pe%C4%9Fi_341054.jpg valla cins alıp napıonuz anlamıom şunun tipe bak olm hepsinden güzel lan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Aytek bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar