Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaputta kurşun deliği

Crawler

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

Teror olaylarinda sigorta komple parca degistiriyo,

Bul haber ver polise, basin agrisin sdf

Mermiden sucluyu bulup 3 ay versinler

Komple kaputu değişmek istemiyorum ben. Sonra satarken arabayı anlatamam adama niye değiştin kaputu derse.

Olay da az çok netleşti aslında. Aşşağı doğru ivmelenen kurşundan olmadığı kesinleşti gibi. Biri büyük ihtimalle balkonunda silah ile uğraşırken kaza ile ateşledi ve arabaya isabet etti.

Kimseyi şikayet etmek gibi bir niyetim yok zaten ama yapan kişi gelip "abi işte böyle böyle kaza oldu, özür dilerim" dese kâfi benim için. Ama halen gelen olmadı.

Şimdi apartmanın güvenlik kameralarına bakıcaz ama ses yok hiçbirinde ve aracı değişik bir açıdan görüyor. Büyük ihtimalle işe yarar birşey çıkmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

oğlum kurşun nerede?

çağır polisi biri sıkmış de işte, kurşunun üzerindeki kılcal çizikler silahı deşifre ediyor zaten.

kaldı ki çek fotografını değiştir kaputu, biri sıkmış ondan değiştirdim dersin.

zaten soracaklar neden değişti diye, arka tarafından da boya yapcan vs, aracı satarken yine 40 takla atıcan.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ne demek şikayet etmek istemiyorum. yarın öbür gün o kurşun sana veya bir yakınına isabet etse ne olacak ? Balkonda silah mı temizlenir? en kötü gidersin boş bi arazide falan temizlersin içinde mermi kaldıysa ve ateşlenme korkusu varsa. Polis raporun olur satarken gösterirsin en fazla. Adam plakayı değiştirir sıkıntısı olmaz araç mimli korkusu olsa bile.

Cidden kapının önünde olduğundan şüpheleniyorsan eğer, böyle bir denyo ile aynı mahalle/apartmanda oturma korkusu arabayı nasıl satarım korkusundan üstün gelmeli. Arabayı hedef alabilecek yerlerde oturanların silah ruhsatına bakarlar şıp diye bulurlar eğer çevreden atıldıysa. Zararını da tazmin edersin güzelce.
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

Mermi birkaç metre yüksekten doğrudan atılmıs arabaya.Daha yakından olsa mermi deliğinin çevresinde ufak asınmalar olurdu,uzaktan atmıs olsaydı bu seferde yukardaki resimdeki gibi etrafındaki boyayı kaldırır ve kaportayı göçürürdü.Merminin hızı tam kıvamında olmus,ne cok hızlı ne de yava.Tahminen apartman veya köprüden sıkmışlar.

"Tatar Ramazan" said:

bu arkadaş balistikten rıza baba ekibe yeni katıldı
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

abi ne demek şikayet etmek istemiyorum. yarın öbür gün o kurşun sana veya bir yakınına isabet etse ne olacak ? Balkonda silah mı temizlenir? en kötü gidersin boş bi arazide falan temizlersin içinde mermi kaldıysa ve ateşlenme korkusu varsa. Polis raporun olur satarken gösterirsin en fazla. Adam plakayı değiştirir sıkıntısı olmaz araç mimli korkusu olsa bile.

Cidden kapının önünde olduğundan şüpheleniyorsan eğer, böyle bir denyo ile aynı mahalle/apartmanda oturma korkusu arabayı nasıl satarım korkusundan üstün gelmeli. Arabayı hedef alabilecek yerlerde oturanların silah ruhsatına bakarlar şıp diye bulurlar eğer çevreden atıldıysa. Zararını da tazmin edersin güzelce.

dis, geride kalmasın. ne çok maganda var heryerde lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada bir gelişme oldu kurşunu bulduk. Bizim apartman görevlisi bulmuş kurşunu.

Arabayı yaptırdım ama resimleri duruyor. Resimler üzerinden şikayet edebilir miyim? Şikayet edince olay çok uzayacakmış, bir ton uğraşacakmışım gibi geliyor ama... Karar aşamasındayım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...