paramecium Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Selam, Biri magnezyum çubuğu yakıp dalmış demek istedi sanırım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Senin sorunu cozdum kardes buyur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 son kareyi koymasaydın alır yürürdük oradan, ne senaryolar ne ihtimaller üretirdik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 havalı tüfek diyeceğim ama böyle bir şey yapması için baya baya güçlü bir tüfek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 http://www.tr.ibrahimtatlises.ir/files/uploads/1380661693.tatlises%20kebap%20logo.jpg tatlıses logosu var, zoom yapınca belli oluyor bu bir işaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 yoksa uefa mı bilemedim http://1.bp.blogspot.com/_0o3IRt4wdVg/SEmQkWlMWaI/AAAAAAAAAIg/JeOtNmDaXmk/s200/euro2000logo.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Masakari said: Dark_Soul said: Bence 1500 dereceye kadar ısıtılmış metal bir silindirle kaputu delmişler. Bar'dan mı bahsediyorsun? saç düzleştiricisi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Esh said: Teror olaylarinda sigorta komple parca degistiriyo, Bul haber ver polise, basin agrisin sdf Mermiden sucluyu bulup 3 ay versinler Komple kaputu değişmek istemiyorum ben. Sonra satarken arabayı anlatamam adama niye değiştin kaputu derse. Olay da az çok netleşti aslında. Aşşağı doğru ivmelenen kurşundan olmadığı kesinleşti gibi. Biri büyük ihtimalle balkonunda silah ile uğraşırken kaza ile ateşledi ve arabaya isabet etti. Kimseyi şikayet etmek gibi bir niyetim yok zaten ama yapan kişi gelip "abi işte böyle böyle kaza oldu, özür dilerim" dese kâfi benim için. Ama halen gelen olmadı. Şimdi apartmanın güvenlik kameralarına bakıcaz ama ses yok hiçbirinde ve aracı değişik bir açıdan görüyor. Büyük ihtimalle işe yarar birşey çıkmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 oğlum kurşun nerede? çağır polisi biri sıkmış de işte, kurşunun üzerindeki kılcal çizikler silahı deşifre ediyor zaten. kaldı ki çek fotografını değiştir kaputu, biri sıkmış ondan değiştirdim dersin. zaten soracaklar neden değişti diye, arka tarafından da boya yapcan vs, aracı satarken yine 40 takla atıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 araba kurşunlanmış. belliki mimlenmiş, itlik serserilik yapılmış diye almazdım ben aksjdhajkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 fiyatı ortalamadan 2 lira aşağı çek, travesti plakası bile olsa satarsın arabayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Masakari said: Dark_Soul said: Bence 1500 dereceye kadar ısıtılmış metal bir silindirle kaputu delmişler. Bar'dan mı bahsediyorsun? ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Feamer said: havalı tüfek diyeceğim ama böyle bir şey yapması için baya baya güçlü bir tüfek lazımben de dedim de kursunu görmek lazım benim bi hatsan var böyle deliyo arabaları uzak mesafeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Boş vaktinde arabaları mı vuruyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 abi ne demek şikayet etmek istemiyorum. yarın öbür gün o kurşun sana veya bir yakınına isabet etse ne olacak ? Balkonda silah mı temizlenir? en kötü gidersin boş bi arazide falan temizlersin içinde mermi kaldıysa ve ateşlenme korkusu varsa. Polis raporun olur satarken gösterirsin en fazla. Adam plakayı değiştirir sıkıntısı olmaz araç mimli korkusu olsa bile. Cidden kapının önünde olduğundan şüpheleniyorsan eğer, böyle bir denyo ile aynı mahalle/apartmanda oturma korkusu arabayı nasıl satarım korkusundan üstün gelmeli. Arabayı hedef alabilecek yerlerde oturanların silah ruhsatına bakarlar şıp diye bulurlar eğer çevreden atıldıysa. Zararını da tazmin edersin güzelce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 cacodemon said: Boş vaktinde arabaları mı vuruyorsun?hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 millet bunlari sticker olarak alıp yapıştırıyor arabaya sende gerçeği var ne güzel bak.. bırak kalsın bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 miyaw33 said: Mermi birkaç metre yüksekten doğrudan atılmıs arabaya.Daha yakından olsa mermi deliğinin çevresinde ufak asınmalar olurdu,uzaktan atmıs olsaydı bu seferde yukardaki resimdeki gibi etrafındaki boyayı kaldırır ve kaportayı göçürürdü.Merminin hızı tam kıvamında olmus,ne cok hızlı ne de yava.Tahminen apartman veya köprüden sıkmışlar. "Tatar Ramazan" said: bu arkadaş balistikten rıza baba ekibe yeni katıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 mani said: abi ne demek şikayet etmek istemiyorum. yarın öbür gün o kurşun sana veya bir yakınına isabet etse ne olacak ? Balkonda silah mı temizlenir? en kötü gidersin boş bi arazide falan temizlersin içinde mermi kaldıysa ve ateşlenme korkusu varsa. Polis raporun olur satarken gösterirsin en fazla. Adam plakayı değiştirir sıkıntısı olmaz araç mimli korkusu olsa bile. Cidden kapının önünde olduğundan şüpheleniyorsan eğer, böyle bir denyo ile aynı mahalle/apartmanda oturma korkusu arabayı nasıl satarım korkusundan üstün gelmeli. Arabayı hedef alabilecek yerlerde oturanların silah ruhsatına bakarlar şıp diye bulurlar eğer çevreden atıldıysa. Zararını da tazmin edersin güzelce. dis, geride kalmasın. ne çok maganda var heryerde lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 külodu mu çıkarmış o terbiyesiz ßæv said: http://www.tr.ibrahimtatlises.ir/files/uploads/1380661693.tatlises%20kebap%20logo.jpg tatlıses logosu var, zoom yapınca belli oluyor bu bir işaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Bu arada bir gelişme oldu kurşunu bulduk. Bizim apartman görevlisi bulmuş kurşunu. Arabayı yaptırdım ama resimleri duruyor. Resimler üzerinden şikayet edebilir miyim? Şikayet edince olay çok uzayacakmış, bir ton uğraşacakmışım gibi geliyor ama... Karar aşamasındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Sen kurşunun fotoyu koy buraya, gerisine karışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Sen o kurşunu döktür nazar çıksın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 sen kursunun Macro resimlerini at şuraya, arayalım sistemde buluruz büyük ihtimal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 miyaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar