Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

fenn

Öne çıkan mesajlar

Yalman her devrin adamıdır. G.saray'ın hükümetle gerilen ilişkilerini düzene sokacaktır ve bu doğrultuda saha içinde işler dolaylı yollardan rayına girecektir.

Ama midem kaldırmıyor bu ilişkiler yumağını, orası üzücü işte. Tıpkı bazıları gibi çıkarlarımız doğrultusunda her türlü geri vitese hazır olmak lazım gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

ünal aysal'a hala terim'i gönderdi diye bok atan insanları görünce cinnet geçiriyorum ya. hayır yani başbakan çıkıp terim'i milli takımda görmek istiyorum diyor. sonra adam kısa bir süre gs ile milli takım birlikte götürüyor. o arada kovuluyor. gs'nin karşı olduğu tüpçüyle kanka olyor derken muhteşem bir sözleşmeye imza atıyor. yetmezmiş gibi adını stadyuma koyuyorlar. sonra neymiş terim'i aysal gönderdi aysal gitsin.

ünal aysal'ın bence en büyük hataları sırf takımdaki topçular istemiyor diye mançini'yi gönderip burak ve selcuk'a yaptığı zam ve yönetime doldurduğu garip garip adamlardır.

albayrak'ı gönderdi diye çok eleştiriliyordu mesela ama albayrak bu klup için niye önemliydi. futbolcularla arası iyi ortamı yumuşatıyor falan diye. hatta futbolcular da değil yerli futbolcular direkt. onların karı gibi ağlamalarını engelliyordu. da problem zaten karı giib ağlamalarına göz yummak. galatasaray'da albayrak'ın gidişini hep bu şekilde savunuyorlar da kimse demiyor ki aga bu mal topçular bu tribi niye.
Sosyal ağlarda paylaş

Olm yerli kuralı varken yerli topçu oynatmaya mecbursun ve yerli topçu her zaman ağlak oluyor, çalışmaya disipline karşı oluyor. Bu sadece Selçuk-Burakta değil hepsinde var, Almanyadan çalışkan gelip burda tembelleşen bile var.
Sizin Servetli kadro olsun bizim son Yanal olayı olsun en yakın zamandan akla gelenler. Afrikalıların çoğunda, GAmerikalıların çoğunda da var aslında bu tarz şeyler, Avrupalı veya Japon disiplini yok her yerde.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ünal aysal'a hala terim'i gönderdi diye bok atan insanları görünce cinnet geçiriyorum ya. hayır yani başbakan çıkıp terim'i milli takımda görmek istiyorum diyor. sonra adam kısa bir süre gs ile milli takım birlikte götürüyor. o arada kovuluyor. gs'nin karşı olduğu tüpçüyle kanka olyor derken muhteşem bir sözleşmeye imza atıyor. yetmezmiş gibi adını stadyuma koyuyorlar. sonra neymiş terim'i aysal gönderdi aysal gitsin.

ünal aysal'ın bence en büyük hataları sırf takımdaki topçular istemiyor diye mançini'yi gönderip burak ve selcuk'a yaptığı zam ve yönetime doldurduğu garip garip adamlardır.

albayrak'ı gönderdi diye çok eleştiriliyordu mesela ama albayrak bu klup için niye önemliydi. futbolcularla arası iyi ortamı yumuşatıyor falan diye. hatta futbolcular da değil yerli futbolcular direkt. onların karı gibi ağlamalarını engelliyordu. da problem zaten karı giib ağlamalarına göz yummak. galatasaray'da albayrak'ın gidişini hep bu şekilde savunuyorlar da kimse demiyor ki aga bu mal topçular bu tribi niye.

lucescu kazık attı lan yoksa göndermiyecekti bence ama bir hata da prandelli'de yaptılar. Neyse yönetim bok gibi şuan bir başkanla olucak şey degil. Ali dürüst,abdül niye gitti onu bende cok merak ediyorum. Hala net birşey yok ortada.

Ayrıca abdül'ü zerre sevmem. Her dönemin adamı. Adam istisnasiz kim güçlü,önde ise (ister siyaset olsun,ister futbol) saxo cekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...