Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 http://static.neregate.com/2014/08/neregate.com-Fall-2014-Anime-Chart-v2.png Sunlar kesin izlenecek gibi: Log Horizon Nanatsu no Taizai Unlimited Blade Works Hitsugi no Chaika Cross Ange Sanzoku no Musume Ronja Shirobako Belki bunlar da: Terra Formers cok acaip duruyor. Girlfriend Donten ni Warau Shigatsu wa Kimi no Uso Kiseijuu Akatsuki no Yona (reverse harem gibi, manga okumadim. Degilse bakarim, PV iyiydi) Denkigai no Honya-san Trinity Seven (harem ama art iyi gibi) Sanzoku no Musume Ronja en merak edilen sanirim. Miyazaki ve Studio Ghibli'nin ilk TV serisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Sequel listesi: Log Horizon, Psycho Pass, Hitsugi no Chaika Sequel sayılmaz ama mutlaka izlenecekler listesi: Fate/stay night UBW Pek manga takip etmediğim için şimdiden hype yapamıyorum, önceden duyduğum pek bir şey yok zaten, ama; Stüdyolar yüzünden ilgimi çekenler: Inou-Battle wa Nichijou-kei no Naka de: TRIGGER Cross Ange - Tenshi to Ryuu no Rondo: Sezonun Sunrise Mechası işte Sanzoku no Musume Ronia: Studio Ghibli Çizim/Konu yüzünden ilgimi çekenler: Terra Formars, Donten ni Warau, Kiseijuu, Madan no Ou to Vanadis (Çizimleri ciddi veya farklı gözükenler işte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Simdi bakıyorum listeye Kesin izleyecegim Log Horizon 2 Bi baklıacak Kaitou Joker Magic Kaito World Trigger(Cok Aldnoah gibi duruyo op dusman - baska guclere dayanan insanlık) Donten ni Warau(Meiji era ftw) Yowamushi Pedal(gorunen tek spor animesi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 World Trigger epey iyi ama manga tam en iyi yerlerinde şimdi. Bir sezon yapıp keserlerse çok ayıp ederler. Arada sırada bakarım ona, bölüm bölüm takip eder miyim bilmiyorum. Aldnoah ile ilgisi yok. Klasik battle shounen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 log horizon dısında vasat bi sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Cuce said: log horizon dısında vasat bi sezon Terra Formers, Psycho-Pass, Sanzoku No Musume Ronia, Mushishi, Donten Ni Warau, Fate/Stay Night vs kötü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 ahahah terra formers database database saykopas fsn iki uc de supriz olsa iyi ya hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 terra formars, psycho pass, log horizon ve f/sn gideceğim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Osirix said: terra formars, psycho pass, log horizon ve f/sn gideceğim ben de bide su listeye chaika ekle. chaika'yi izlemediyseniz izleyin bu sirada ilk sezonu baya iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 pp2, lh2, gerisi bekle gör. yazısını bile okutacak kadar ilginç birşey göremedim sanırım. ubw meh belki bakarım laf olsun diye. ama ova, tek bölüm olarak bayağı şey var gene devam edenlerden bölümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bekle gor dogru evet. ama dedigim gibi pp2 lh2 hc2 falan bunlar banko gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ExufsWmrMeA urobuçırdan VR üstüne film geliyormuş, kırım olur çok fena dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 CGI dan gözlerim yandı. Bir de ben o kadar rahatsız olmam -kararında kullanıp detay yamukluklarını göze sokmadıkları sürece tabi- Bunda bayağı abartmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Cuce said: log horizon dısında vasat bi sezon abi bahar ve yaza vasat dedim ben de çok underdog şeyler çıktı, yoksa totem mi yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 gintama ova mı çıkacakmış? o yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Iyi geliyor bu sezon bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 haikyuu bitmiycekse iyi aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Soyle Toradora gibi, Pet Girl of Sakurasou, Hanasaku Iroha gibi bir romcom/slice of life gelse keske yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 of hakkaten ya. bu sezonda o ayar bisey yk gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Bu sezon bir Psycho-Pass izlersem izlerim. Bomboş sezon... Belki Girlfriend 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 kesin izleyeceklerim Terra Formars Kiseijuu (Parasyte) FSN:UBW sequeller zaten takipte olduğum Log Horizon 2 Hitsugi no Chaika 2 Psycho-Pass 2 Mushishi Zoku-Shou 2 iyi sezon benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 abi shingeki no palamut diye bişi var orda o ne ki asgjkadfıushgdsoıugjsfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 sayko 2 yi izlerim ben de terra farmers da güzel duruyo bakarım bi cross ange diye bişi var bide mechas vs dragons with hot grills merak ettim :D gundam g ye de bakarım bi kaç bölüm bide titanın ovası gözüküyor ova da yeni şeyler mi göstercekler acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Bu sezon fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 sidonia no kishi sequelden devam ediyor bu arada onu unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar