Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ENJOY THIS NEW LEAKED PIC of Kate Upton

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
resimlerin bir kısmı silinmiş resimlermiş, kopyalandığı yer neresi ise silmiyormuş demeki lol

sizinde telefondan silinmiş resimleriniz varsa aslında silinmediğini, bir yerlerde bir serverda öylece durduğunu artık biliyorsunuz sdfsd
Mesaj tarihi:
cloud otomatik update açıktır. telefondan silmiştirde cloudda duruyodur. çoğunun haberi bile yoktu belki resimlerinin nettte bi yere upload olduğundan.
Mesaj tarihi:
sen ben gibi değillerki abi. telefon alıyo sanki diş fırçası almış gibi paketini açıp kullanıyodur tahminim. ki apple tam bu kitleye hitap ediyor. bide zengin ünlü felan onlamı uğraşır. anca menejeri akıl edip ilgilenecek.
Mesaj tarihi:
senko said:

öğleden sonraya izin mi alsam

abi ben aldım bile. ciddiyim.

aslında laura ile maria diye iki misafirim var onlarla ilgilencektim o yüzden aldıydım(yazar burada kendini kaşıyıp keyfe gelmekte, sırf artistlik olsun diye bu bilgiyi ilan etti.)

Yine de, sırf şu arşivleri incelemek için kullancam öğleden sonrasını. silkelerler karıyı kızı. FAP 4tw.
Mesaj tarihi:
Mal said:

sen ben gibi değillerki abi. telefon alıyo sanki diş fırçası almış gibi paketini açıp kullanıyodur tahminim. ki apple tam bu kitleye hitap ediyor. bide zengin ünlü felan onlamı uğraşır. anca menejeri akıl edip ilgilenecek.
herkesi mal zannetmek nasıl bi duygu acaba
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...