Grego Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 ~ avril den bi iz bi ses yok mu. lan fabrika beni bekliyor, baskıları yollamam lazım. ekonomiye can vereceksiniz bak.
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 avrili bilmiyorumda o beyzbolcu abi kate e sopasıyla vuruyo the fappening.rarda
Remus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 http://www.diken.com.tr/jennifer-lawrence-kim-kardashian-ve-rihannanin-mustehcen-fotograflari-hacklendi/ Hürriyet habercilik öğrensin :)
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Neler yaşanmış yaaaaaa. The fappening happened. Harebiden. Bugünü de gördüm ya. Daha ölsem de gam yemem. Eve gitmek için sabırsızlanıyorum sadfgdfsg
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 fappening.rar da avril var mı lan? 1 tane foto gördüm emme montaj mıdır değil midir bilemedim. Avril ergenliğimin hatunu ya :(
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Baktım da göremedim rarda ben. Zaten klasörler hep klon
Grego Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 ~ o bariz fake di ya. bende resmen avril i bekliyorum. nabayım bu sonradan görme ünlü olmuşları. tanımıyorum hiç birini.
Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 resimlerin bir kısmı silinmiş resimlermiş, kopyalandığı yer neresi ise silmiyormuş demeki lol sizinde telefondan silinmiş resimleriniz varsa aslında silinmediğini, bir yerlerde bir serverda öylece durduğunu artık biliyorsunuz sdfsd
Mal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 cloud otomatik update açıktır. telefondan silmiştirde cloudda duruyodur. çoğunun haberi bile yoktu belki resimlerinin nettte bi yere upload olduğundan.
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 abi akıllı telefonun en büyük belası geotagging ve cloud synching salak değilsen aldığın an ikisinide kaparsın
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 senin benim açık olsa sıkıntı değil de ünlüler kapatmazsa böyle olur işte sdf
Seele Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 ben yanlis görmediysem. hepsi ayfon isi. yani android kullananlarda böyle sorun yok.
Mal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 sen ben gibi değillerki abi. telefon alıyo sanki diş fırçası almış gibi paketini açıp kullanıyodur tahminim. ki apple tam bu kitleye hitap ediyor. bide zengin ünlü felan onlamı uğraşır. anca menejeri akıl edip ilgilenecek.
Flam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 senko said: öğleden sonraya izin mi alsam abi ben aldım bile. ciddiyim. aslında laura ile maria diye iki misafirim var onlarla ilgilencektim o yüzden aldıydım(yazar burada kendini kaşıyıp keyfe gelmekte, sırf artistlik olsun diye bu bilgiyi ilan etti.) Yine de, sırf şu arşivleri incelemek için kullancam öğleden sonrasını. silkelerler karıyı kızı. FAP 4tw.
Flam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 odunla girişirim. sansürünü silkelerim. olmaz öyle şey.
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Videolar falan var sızanlar arasında, iPhone harici telefonla çekilenlerde var dolu. Sırf iCloud değil bence olay.
Seele Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 @remus sansürlü ise link ver is yerindeyiz saka yapma lütfen.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mal said: sen ben gibi değillerki abi. telefon alıyo sanki diş fırçası almış gibi paketini açıp kullanıyodur tahminim. ki apple tam bu kitleye hitap ediyor. bide zengin ünlü felan onlamı uğraşır. anca menejeri akıl edip ilgilenecek.herkesi mal zannetmek nasıl bi duygu acaba
Öne çıkan mesajlar