Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oğlum siz salak mısınız aka PCGamer Top 100

aente

Öne çıkan mesajlar

Geçenlerde Empire'ın en iyi 100 oyun listesi vardı. Hadi dedik herkesi mutlu edemezsin, yine kabul edilebilir(!) bir liste diyelim düşüncesiyle güldük geçtik. (Orijinal linki bulamadım da bu liste.

Ama şimdi Pcgamer'dakiler bir liste yapmış, altında küfür kıyamet gidiyor, tombaladan isim çekip, gözün kapalı dizsen ancak böyle bir liste yaparsın, işte bu -> Pcgamer top 100 game

Şu andan itibaren adamların bir oyun hakkında yapacağı herhangi bir değerlendirmeye itibarım kalmadı, ign tier'e indiler gözümde.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

abi hala review okuyan oyun basınını takip eden mi var buradakilerin çoğu o listeyi yapan şahıslardan daha fazla playtime'ı vardır sdf.

şu

hakkaten o kadar alakasız adamlar çalışıyorlar ki bu işlerde, nasıl bir torpil dönüyorsa artık dicem de 3-5 başlık aşağıda tokmaklata tokmaklata editör olan kadının hikayesi var zaten :p
Sosyal ağlarda paylaş

Vasıfsız/mafya yöneticilerle, işini bilmemesine rağmen biri kayırdığı için konumlara gelmiş çalışanlarla dolu bir ülkenin vatandaşısınız. İnsanlar şuursuz atamaları mühendislik, yöneticilik vs. seviyelerinde yaparken bu adamlar sadece oyun incelemesi yazıyor. Ne kadar kalite bekleyebilirsiniz ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya aç gameplay videosuna bak, olmadı demosunu veya deneme amaçlı malum sürümünü indir, beğenirsen al steamden doya doya oyna. dergiymiş incelemeymiş notmuş cidden gereksiz saçmalık, gir forumlarda kullancı yorumlarına bak en güzeli, sonuçta zevk meselasi bu, o dergide sitede yazıyı yazan kim ki onun lafıyla hareket edecen.
Sosyal ağlarda paylaş

ben anlamıyorum
şöle listeye gidip azcık senaryosu olan fps bioshocku koyuyosunda fpsnin babası e-sport olayının babası carmack abimizin quake ini nasıl koymuyosun lan
3 tane gemırrrr girllll çok beğendi redditte "look what I found in my dads garage" isimli 5 10 tane topikte resmi cıktı diye hemen bioshocku yapıştırıyosun
kaç yasında bu adamlar ya
fatalityi de mi bilmiyolar
quake 3 de mi oynamamıslar
mass effect ne lan
skyrim koymus adam
skyrimin babası daggerfall var dünyanın en büyük mapine sahip oyun lan
top games of 2010 and later mı listenin adı anlamadım ki
ay neyse boşver
starcrafdt yok lan top 10 da
asuhfauhsfhuasugas
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...