asdasd4441 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Abi karşınızdaki hunter buzzard-unleashle en az 3 kart çektiğinde o oyunu kazanma ihtimaliniz yüzde 80 azalıyor zaten, nerf kesinlikle gerekiyordu ama 5 mana biraz fazla gibi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 hayır abi hunter falan ölmedi. current meta öldü sadece. rogue = miracle kısmından da hoşnut değildi çoğu kimse yeni meta gelir bişeyler çıkar ortaya illa ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=bhUaSeVwgs8 müzik korkunç ama kısa zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 SDFJHSDFKDFLSDFMFSD yorumlarda TURKS STRIKE AGAIN yazıyor ahahah http://www.youtube.com/watch?v=GD0dJSaax90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 5 saniye dayanabildim de hs ile alakası ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Sparkcaster said: https://www.youtube.com/watch?v=bhUaSeVwgs8 müzik korkunç ama kısa zaten Avenging wrath bi bana çalışıyo zaten ortaya koyduğum 4 minionı da öldürüyo her zaman istisnasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 sabo ya yetişicem, 2. cho yu da açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 hacı zor o iş. 3 normal 1 gold biliyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Arkadaş çok ilginç ya ben zoo oynarken rakip hep perfect draw ben zooya karşı oynarken turn 5'i bile göremiyorum nasıl şanssız bir insanım ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 5/1 bot geliyo nie banlamıyorlar lan bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 warriorla zoo tokatlamak ne zevkli belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 asdasd4441 said: Arkadaş çok ilginç ya ben zoo oynarken rakip hep perfect draw ben zooya karşı oynarken turn 5'i bile göremiyorum nasıl şanssız bir insanım ben ya Ya evet senin durumuna biz de çok üzülüyoruz, kurşun mu dökürsen acaba? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 hs gibi casual fest bi oyunu oynamamayı deneyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Asadfasdfasd Az önce priestin tekinden aynı oyunda 3 defa wild pyro - equilty kombosu yedim. Hala gülüyorum. Şaka gibi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 priest? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Priest ile bir oyunda 3 kere tirion oynadım. 2 ts ile çaldım. 1 kerede mc. Adam çıldırmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 ohaaaaaaaaa arena'da inanılmaz bi deckle karşılaştım. turn 1 chow - coin - mana wyrm turn 2 benim 3/2'ye frost bolt turn 3 mirror entity (benim elimde de sadece 4 manalık minionlar vardı, zorunda olarak indim) benim water elemental'ı kopyaladı turn 4 kendi water elemental'ı. ve üstüne üstlük turn 7 ve 8'de flamestrike'a göre oynamadı hiç. ama tabii benim mage'de 1 tane bile flamestrike yok her zamanki gibi. gg :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Abi arena öyle ilk birkaç turn board controlünü sağlarsan oyun yüzde 80 sende sağlayamazsan rakibin hata yapmasını bekliyosun tabi karşına atıyorum 3 truesilver 3 consecrationlı 3 fireballu 2 deadly shot+2 explosive shot+2 multi shotlu rakipler gelirse boynunu büküp concede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 dreagloth said: priest? 2 thoughtsteal'den 3 equilty 1 de wild pyro almış. E priestlerde de 2 tane wild pyro oluyo zaten :D Aklıma geldikçe gülüyom. Adama kızamadım bile :D:D hauıuahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Bu topaga girince kendimi kuduste zannediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Hunterlar yeni deckler deniyo herhalde demin karşıma gelen adamda baron geddon+ragnaros+azure drake+2 snipe falan vardı değişik bir deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 buzzard/uth olmayan deck iş yapacak muhtemelen güzel de deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 hay sokiim arenada 2 kere maça başladığımı unuttum. 1-3 bitti hsdufhaush. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar