Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Tori said: 4k iyiymiş, zoo rank5-6da gg, handlock yap sen, evladiyelik. handlock 6k yı geçiyor, sylvanas yerine başka birşey koysam olurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Naxxdan sonra slyvanas handlockdan çok shamana kaydı zaten :p Şunu deneyebilirsin mesela. http://www.hearthpwn.com/decks/81390-hydra-naxx-handlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 güzelmiş bu tamamdır teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 su decki kendim yaptım rank 4 u gordum ama hunter lar saolsun daha ilerletmedi... tavsiye ederim oynarken cok keyf veriyor... bi yıgın kombosu var en sevdiklerimden biri baron yerdeyken slyvanas koyup yanına void terror u cakınca iyide 2 kartı varsa yerde rakip gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 buzzard ve leeroy nerf geliyomuş hesapta redditte bi kaç kişi demiş benim buzzard neden 5 mana 3/2 falan baya saçma nerfmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 knoxville said: buzzard ve leeroy nerf geliyomuş hesapta redditte bi kaç kişi demiş benim buzzard neden 5 mana 3/2 falan baya saçma nerfmüş 5 mana olursa midrange hunter diye bişey kalmaz o zaman hepsi control oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 5 mana 3/2 olursa hunter ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 maintenance sonrası sıçmış da olabilir bilemiyorum amaz falan da konuştu da şimdi baktım burda yazmamış kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 bu saatten sonra leeroy a bişey yapmazlar bence hacılar... yapsalar coktan yaparlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Facebookta şöyle bir post gördüm. Daha nerf gelmeden bazılarında bu şekilde gözükmüş Buzzard Leeroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Her zamanki gibi çok geriden geldiğimin farkındayım ama bu worthy opponent algoritması nası çalışıyor ki noob halimle karşıma şıkır lıkır legendaryler goldenlar filan gelip kafamı kırıyor habire? Bi anlatın ağalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Emaleth said: Her zamanki gibi çok geriden geldiğimin farkındayım ama bu worthy opponent algoritması nası çalışıyor ki noob halimle karşıma şıkır lıkır legendaryler goldenlar filan gelip kafamı kırıyor habire? Bi anlatın ağalar... genelde ranke bakıyor emaye teyze arenada win sayılarına bakıyor adam 20 senedir oynuyo olabilir o ay rank 20 y se rank 20 ile oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 O zaman ben naapıcaksam ay sonunda yapiym bari. Ayılar çekilip gitsin, hala 20'lerde gezen diğer nublarla oyniym ben yha :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 bazen öyle bir oluyorki rank 7 di adamı patır kütür dövüyosun hiç bir şey yapamıyor. yani rank 20 adam canını okuyor rank 7 adama geliyorsun daha sana vuramadan 5-6 turn de yeniyosun aynı gibi geliyor bana bazen rank'lar fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/14279128810#1 Leeroy Jenkins now costs 5 (up from 4) Starving Buzzard now costs 5 (up from 2) and now has 3 Attack and 2 Health (up from 2 Attack and 1 Health)Leeroy Jenkins now costs 5 (up from 4) Starving Buzzard now costs 5 (up from 2) and now has 3 Attack and 2 Health (up from 2 Attack and 1 Health)Leeroy Jenkins now costs 5 (up from 4) Starving Buzzard now costs 5 (up from 2) and now has 3 Attack and 2 Health (up from 2 Attack and 1 Health)Leeroy Jenkins now costs 5 (up from 4) Starving Buzzard now costs 5 (up from 2) and now has 3 Attack and 2 Health (up from 2 Attack and 1 Health)Leeroy Jenkins now costs 5 (up from 4) Starving Buzzard now costs 5 (up from 2) and now has 3 Attack and 2 Health (up from 2 Attack and 1 Health)Leeroy Jenkins now costs 5 (up from 4) Starving Buzzard now costs 5 (up from 2) and now has 3 Attack and 2 Health (up from 2 Attack and 1 Health)Leeroy Jenkins now costs 5 (up from 4) Starving Buzzard now costs 5 (up from 2) and now has 3 Attack and 2 Health (up from 2 Attack and 1 Health)Leeroy Jenkins now costs 5 (up from 4) Starving Buzzard now costs 5 (up from 2) and now has 3 Attack and 2 Health (up from 2 Attack and 1 Health)Leeroy Jenkins now costs 5 (up from 4) Starving Buzzard now costs 5 (up from 2) and now has 3 Attack and 2 Health (up from 2 Attack and 1 Health)Leeroy Jenkins now costs 5 (up from 4) Starving Buzzard now costs 5 (up from 2) and now has 3 Attack and 2 Health (up from 2 Attack and 1 Health)Leeroy Jenkins now costs 5 (up from 4) Starving Buzzard now costs 5 (up from 2) and now has 3 Attack and 2 Health (up from 2 Attack and 1 Health)Leeroy Jenkins now costs 5 (up from 4) Starving Buzzard now costs 5 (up from 2) and now has 3 Attack and 2 Health (up from 2 Attack and 1 Health)Leeroy Jenkins now costs 5 (up from 4) Starving Buzzard now costs 5 (up from 2) and now has 3 Attack and 2 Health (up from 2 Attack and 1 Health)Leeroy Jenkins now costs 5 (up from 4) Starving Buzzard now costs 5 (up from 2) and now has 3 Attack and 2 Health (up from 2 Attack and 1 Health)Leeroy Jenkins now costs 5 (up from 4) Starving Buzzard now costs 5 (up from 2) and now has 3 Attack and 2 Health (up from 2 Attack and 1 Health) Ne kadar mutlu olduğumu anlatmamın imkaaaanı mümkünatı yok. :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 hunterın yanında miracle da mı gitti şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Miracle gitsin zaten. Miracle yüzünden kontrol decki yapamaz olmuştuk. Yani tabiii ki handlock patara kütere girişebiliyordu ancak druidler paladinler hatta control oynamak isteyen şamanları çok hunharca counterlıyordu. iyi oldu bu iyi. Buzzard'a gelince.. 5 mana 3/2 biraz düşük gibi. En azından boardta ayakta kalmasını sağlayacak şekilde 2/4 falan olsaydı eyiydi. Bir de sabonis'e sormak lazım. Kaç tane leeroyun var diye :) (Bende 1 tanecik var.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 bende de bir tane var ama leeroy da disenchantlanmaz ki şimdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 tam yaptık decki basamakları ikişer ikişer atlarken nerf asdasdd 3 5 tozla yapmıştım back2arena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 buzzard 5 mana çok saçma olmuş. leeroy 5 mana da kötü bi tercih bence. damage'ını 5 yapsalarmış daha iyi olabilirmiş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Sabonis'te 2-3 tane vardi. Yine adama yaradi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Aceace said: http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/14279128810#1 Leeroy Jenkins now costs 5 (up from 4) Starving Buzzard now costs 5 (up from 2) and now has 3 Attack and 2 Health (up from 2 Attack and 1 Health)Leeroy Jenkins now costs 5 (up from 4) Ne kadar mutlu olduğumu anlatmamın imkaaaanı mümkünatı yok. :D:D:D 5 mana ne lan? dünyanın en saçma şeyi. 5 ne lan 3-2 minion için 5 ne lan? wtf.... aaaaaaahhhhhh beeeeeeee. leeroy 3 tane var sanmıştım bi an bende. 2 tane varmış. 3 olan al'akir'miş. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 leeroy cost 5 olması bir şey farkettirmiyor, en azından benim oynamama. vardır üstüne buff atan bir şeyler yapan onlara eder belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Aslında baya fark ettriyor. 4+2+2 şeklinde 8 manaya 3 sefer Leeroy Jenkins oynama, üstüne 2 mana ile de onu bufflama tarih oluyor. 5+3 dedin mi geriye 2 mana kalıyor sadece. 1 turda 3. Leeroy Jenkins oynama olayının kalkması çok büyük ve bence güzel bir nerf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Starving Buzzard cok sacma gerçekten yani onun olayı vurmak degil zaten.Sadece kart çektirmek. 4 manaya 1/4 yapsalar ya da 3 manaya 0/3 fln yapsalar bundan çok daha iyiydi. Şu edwin vancleef değişse de bizde bayram etsek ya. 3 tane var şerefsizden. leeroy'un 5 olması çok değiştirir miracle hala var 5 olursa acayip baltalıyacak. Şunuda merak ediyorum niye şimdi değişiyor bu kart ? Zaten değer kaybetti yeni kartların çıkmasıyla yani Sludge Belcher gibi onu dizginleyecek şeyler cıktı vs vs... En imba döneminde yapmadılar şimdi yapıyorlar. bu arada şu olay cok güzel ya. zombie chow inmişsen üstüne baron rivendare + Auchenai Soulpriest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar