axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Norak ın koyduğu vidyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 adam cok sağlam eğitim verisi hazırlamış yalnız. bildigiin paper çıkar bu çalışmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Offf yenicardback şimdiye kadarki en iyi cardback lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Hakkatten ha. Hala mavi orjinal card back kullanan ben dahi gelir gelmez ona geçecem. Çok başarılı olmuş. Bu arada şu paylaşılan videodaki card value zımbırtısı şeysi taaaa ocak ayında falan team liquidde paylaşılmıştı. Adam üşenmemiş yapmış bişiler bişiler işte. Zaten bilgisayarın tahmin ettiği şeyleri insanlar da tahmin edebiliyor. Sonuçta satranç değil bu oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 bu avenge secret'i boşa patlamazmı ya ? Adamın tek minion'u vardi oldurdum hiçbirşey olmadı 2 creature'i vardi öldürdüm o zaman active oldu. Saçmaymış yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 boşa patlayan secret var mı başka? zaten açık ara en dandik secret'lar paladin'de. bir de boşa patlayaydı ooooh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 hunterın misdirection & freeze trap gibi sacma kombo sekilde patlayanlarından iyidir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Vay be arenada ilk 12 winimi aldım rogue ile evisc hiç gelmedi draftta ama allahtan deadly poisonu almışım oyun başı çok etkili meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 arenada ne gitmek lazım ya roguea, kafadan dusuk mana creep spam mi, comboya inanmak mantıklı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Valla bende rogue kartı olarak 1 deadly poison 1 si7 agent 1 betreyal 1 backstab 1 sap 1 assassin blade vardı gerisi hep miniondu. Oyun başı daggerla iyi tradeler yapa yapa early game'i aldım gerisi zaten geliyor arenada en önemli olay early game sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 kesin s*kko bir golden kart gelmiştir kasa ıkına 12 win yapıyorsun, frost elemental golden geliyor falan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Tori said: kesin s*kko bir golden kart gelmiştir kasa ıkına 12 win yapıyorsun, frost elemental golden geliyor falan :p :D golden dust devil geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 synthesizer said: arenada ne gitmek lazım ya roguea, kafadan dusuk mana creep spam mi, comboya inanmak mantıklı mı gogo tempo. http://www.liquidhearth.com/forum/arena-strategy/457585-massans-midrange-arena-rogue Arenada mage'den daha fazla winrateim vardı rogue ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 arenada rogue bi türlü beceremiyorum ben ya. miracle becerebiliyorum anca. o da zaten öldü gibi bir şey hunter basınca ortalığı. 12 yapmayalı da baya oldu ya. gerçi 3 aydır arena yapmadım hiç gold biriktiricem naxx'a diye. o yüzden çok olmuş gibi geliyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 11 yaptım flamestrike ve epicsiz mage ile 3 kere full face giden saçma decklere yenildim. sonra gelen deckler de anlamsız kötü draftlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 arenada hunter almak baya risk ya iyi draft gelirse bişeyler yapıyosun da genelde pek sinerji gelmiyor bir daha da hunter almam herhalde arenada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Bu nasıl bugtır ya. 10 dakikadır el bana geçmedi. Adamın kartı havada duruyor. Adamda lethal yok bekletiyor galiba şerefsiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 bitti o oyun bekleme boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Todesengel said: Bu nasıl bugtır ya. 10 dakikadır el bana geçmedi. Adamın kartı havada duruyor. Adamda lethal yok bekletiyor galiba şerefsiz :D con lost o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 agalar noob um ben warlock oynuyorum 4k ya yakın dust var önereceğiniz deck varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 zoo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 4k iyiymiş, zoo rank5-6da gg, handlock yap sen, evladiyelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 13 oyun 11 hunter 1 druid 1 warlock sokucam bu milletin ezikliğine oo zoo lock cheesy hade herkez zoo lock oo hunter güçlü hade herkez hunter bune lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Arenada ilk defa priest alıyım dedim 3 holy nova 2 dark cultist 3 temple enforcer 12-2 bitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 miracle rogue de güzel deck ama 4k yetmez sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar