Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hakkatten ha. Hala mavi orjinal card back kullanan ben dahi gelir gelmez ona geçecem. Çok başarılı olmuş.

Bu arada şu paylaşılan videodaki card value zımbırtısı şeysi taaaa ocak ayında falan team liquidde paylaşılmıştı. Adam üşenmemiş yapmış bişiler bişiler işte. Zaten bilgisayarın tahmin ettiği şeyleri insanlar da tahmin edebiliyor. Sonuçta satranç değil bu oyun :)
Mesaj tarihi:
bu avenge secret'i boşa patlamazmı ya ? Adamın tek minion'u vardi oldurdum hiçbirşey olmadı 2 creature'i vardi öldürdüm o zaman active oldu. Saçmaymış yani.
Mesaj tarihi:
Valla bende rogue kartı olarak 1 deadly poison 1 si7 agent 1 betreyal 1 backstab 1 sap 1 assassin blade vardı gerisi hep miniondu. Oyun başı daggerla iyi tradeler yapa yapa early game'i aldım gerisi zaten geliyor arenada en önemli olay early game sonuçta
Mesaj tarihi:
synthesizer said:

arenada ne gitmek lazım ya roguea, kafadan dusuk mana creep spam mi, comboya inanmak mantıklı mı

gogo tempo.

http://www.liquidhearth.com/forum/arena-strategy/457585-massans-midrange-arena-rogue

Arenada mage'den daha fazla winrateim vardı rogue ile.
Mesaj tarihi:
arenada rogue bi türlü beceremiyorum ben ya. miracle becerebiliyorum anca. o da zaten öldü gibi bir şey hunter basınca ortalığı.
12 yapmayalı da baya oldu ya. gerçi 3 aydır arena yapmadım hiç gold biriktiricem naxx'a diye. o yüzden çok olmuş gibi geliyordur
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...